Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Mam trochę inne podejście do tego, no ale dobra - nie ważne  😉
Póki co to biorę kolczyki na wstrzymanie - wyskoczyły nowe rzeczy do kupienia, a kolczyki - nie zając - nie uciekną  😉
Dziewczyny, help! 

Znacie, lub czy znacie kogoś kto płynnie operuje łaciną? Chodzi mi o przetłumaczenie - bezbłędne - jednego krótkiego zdania po polsku na łacinę. Oczywiście chodzi o drugi tatuaż 😉

Anybody?  🙇
Sierra- zapodawaj to zdanie, mam łacinę w szkole i mogłabym poprosić swoją profesor o przetłumaczenie- bo sobie bym nie ufała  😡
Masz PW 😉
[quote author=fruity_jelly link=topic=110.msg214435#msg214435 date=1238262580]
ja od roku chce zrobić kolczyka w języku i jakoś nigdy nie mogę znaleźć dogodnego terminu  🙄 jak długo po zrobieniu ma się problemy z mówieniem? są jakieś szanse, że jak zrobię w piątek popołudniu, to w poniedziałek będę już mówiła normalnie?  😉

Cały czas się mówi normalnie. Ja tego samego dnia jadłam pizzę i gadałam jak najęta.
Następnego dnia rano miałam spuchnięty język i bolał, ale mówiłam normalnie. Miałam wrażenie, że seplenię, ale nikt oprócz mnie tego nie słyszał. Opuchlizna zeszła w dwa dni.
a mnie ostatnio naszła wena na hennę  🤣
efekt:
ja za to od 2 dni jestem posiadaczką tragusa
a teraz bijcie: robiłam sama  😅 (tzn z pomoca koleżanki)
bijemy  🤬
jeszcze zwykłą chrząstkę dałabym koleżance do przebicia, ale tragusa nie  😤

btw po wakacjach chyba sobie dorobię dziurek w chrząstce, ale u koleżanki - nie będę płacić po 100 zł za jedną  🙄
ja już nie mam gdzie robić  🙄
tzn by sie znalazły jakieś chrząstki, ale co za dużo to nie zdrowo  😉
szepcik- ja nie widze nic w tym złego, miałam sterylne warunki,nowe dobre igły, w gabinecie kosmetycznym tak samo ci robią..
ja bym się bała, że coś się uszkodzi - o to mi chodzi 😉
rozumiem i też brałam to pod uwagę, ale tak jak pisałam, doszłam do wniosku że to nie np. brew i nie stracę wzroku czy słuchu czy czegoś tam jeszcze.
Gdzie jest jakieś niebiezpieczenstwo to zawsze kieruję się do studia.
cos mi sie nie chce wiezyc w sterlne warunki  😎 ale jak to mowia, nie moj cyrk, nie moje malpy

gabinecie kosmetycznym tak samo ci robią..
gabinet kosmetyczny to jedno z najgorszych miejsc, do ktorych mozna sie udac na przekucie. nie ta wiedza, nie ta sterylnosc, przy okazji wyjdzie sie w najgorszym przyapdku z HIV czy WZW
yga- zdjęcia
cos nam wątek umarł
daje kilka linkow 🙂
😁
[[a]]http://trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery_4966_Marc%20Jacobs%20i%20jego%20kolorowe%20tatua[[a]]że.jpg

boski ptaszorek!  😍

i obrzydliwe, dla mnie trzeba byc juz na maksa porąbanym  🤔wirek:

macie gdzies jakies łądne rybki? 🙂
to ja zapytam z innej bajki - ma ktoś jakieś doświadczenia z karmienia piersią po posiadaniu kolców w brodawkach??
warto przekluc uszy(najzwyklej w platkach)pistoletem u kosmetyczki? jak to sie goi?btw mam pieprzyk na uchu, ale nie centralnie, tylko jak mysle ze ona by mi mogla przez ten pieprzyk przebic to mi sie slabo robi:P co sadzicie?
barbor,
ja mam 8 dziur w uszach i wszystkie przebijałam pistoletem u kosmetyczki. szybko, w miarę bezboleśnie. dobrze się goi. jedynie z dziurką w chrząstce miałam mały problem, bo dość długo się babrała dziura i troche bolała.
ja tez 8 i większośc przebijana u kosmetyczki
bezbolesnie, u mnie się szybko goiło.
ja nie u kosmetyczki ale z pistoletu. goilo sie cholernie dlugo i paskudzilo, ale nie mam porownania z igla w uszach.
barbor kolczyki u kosmetyczki to syf, malaria, korniki, moze i hic i wzw. jak chcesz kolczyk to idz do profesjonalisty, nie koniecznie w studiu, moze byc i prywatnie (czyli polowe taniej) 😉
Edytka kocham twój avatar  🙇
bajke ogladalam poltora roku temu codziennie  🤔wirek:
http://independent.pl/n/8166 Wybiera się ktoś?
Ja raczej nie dotrę, bo mam za daleko, ale ciekawa jestem jak to będzie wyglądało. Był może już ktoś na czymś takim  👀?
Potrzebuję dla znajomego info o dobrym studiu w Warszawie specjalizującym się w napisach, kto coś poleci?
Ania Chwalebna w rozmowach w toku!!! teraz😉
no lwasnie cos patrze , ze znajoma twarz  😁
A to nie powtórka? Bo ona już kiedyś była w Rozmowach
powtorka
No to we wrześniu dziara numer dwa  😅
no teraz się skapnęłam że faktycznie równiutko rok temu był I raz😉 a to faktycznie powtórka.. ale rok temu nie oglądałam😉
Ania Chwalebna w rozmowach w toku!!! teraz😉

tez oglądałam 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się