sei 3 zwrotki ? Chcialabym zobaczyć Twojego bicka 😁 Co do sklepu to dobrym lecz kosztownym wyborem będzie WildCat. Co do stajonarnego to z tego co pamiętam mają już kolce na marszałkowskiej i robią na zamówienie, albo z arif też mozna odebrać. Najlepiej jest zamówic u osoby która nas przekłuwała 😉 Zawsze pomoże przy wyborze.
Gdydby ktoś z Wawy miał ochote się kłuć to mogę polecić dobrego, srawdzonego (oczywiście na sobiem i to nie raz) i taniego pana.
w wildcat jest przysłowiowe mydło i powidło więc powinny być, a jak nie to tak jak pisze załatwić od osoby która przekluwala. Co do tatuażu to lepiej przemyśl jeszcze z kilkaset razy 😉 U kogo robisz ?
ja zawsze się długo i namiętnie zastanawiam. ale już nad kwestiami kosmetyki bardziej niż samego istnienia, jeśli jakiś pomysł mnie olśni 😉 jest to jednak tak odleły pomysł, że na razie nie zastanawiam się zbytnio do kogo z tym iść. mam w głowie jedną osobę, ale to nic pewnego.
sei, 2 mm to najmniejsze kulki z jakimi się spotkałaś? Szukam czegoś mikrusowego do tragusa a moje wyobrażenie rozmiarów jest zachwiane, dlatego boję się trochę przez internet zamawiać - nie chcę mega bomby 😉
olek, ja też właśnie szukam mini-mini/ i te 2,3 mm to najmniejsze jakie znalazłam. kiedy do mnie dojdą porównam je ze swoimi, które wydaje mi się, że są 3 mm 😉
dostałam wczoraj info, że już wysłane, więc będą dziś albo jutro. w piątek postaram się im zrobić zdjęcia jakoś. ale sama ich nie będę wymieniać tylko, któregoś dnia się wybiorę do studia po pomoc :P
swoją drogą w tym wildcat znalazłam nawet kilka fajnych kolczyków. co nie zmienia faktu, że arif też ma sporo rzeczy w moim guście 🙂
sei A jakie masz przekłucie ? Kulke dasz rade sama zmienić. Dobrze jest załozyć sobie rękawiczki jak cięzko się odkręca. Jest wtedy wygodniej i nie są śliskie.
mam tragusa i helixa. na razie próbowałam delikatnie odkręcić tragusa, ale za dziada nie chce odpuścić i nie jest to kwestia tego, że ślizgają mi się ręcę niestety 😁 dobrze mi go dziewczyna dokręciła naprawdę 😎 a teraz ten długi pręt 10 mm mi bardziej przeszkadza niż pomaga. a kolce na 99% są pogojone. helix trochę słabiej stoi, ale też już bym chciała wymienić na krótszy. kilka stron wcześniej wstawiałam zdjęcia moich kolczyków jakby co 😉
laski ma któraś z Was kolorowy tatuaż? Myśle czy zrobić czarno-biały czy dodać jednak czerwień do mojego badyla. Co prawda średnio mi sie podobaja kolorowe tatuaże ale dzisiaj zobaczylam w necie dwa podobne badyle właśnie w kolorze i strasznie mi się spodobały 💘
Nav a masz jakieś fotki? Ja jeszcze będę miała łodyge i liście. Dodałam sobie w programie do tego mojego tatuażu sam czerwony kwiat z jednego z tych co wrzuciłam link i w zestawieniu z czarno-białą resztą też nie wygląda jakoś najgorzej
a tak poza tym, róże to chyba najbardziej oklepany wzór świata. może warto byłoby pomyśleć nad jakąś fajną modyfikacją 😉 ale każdy ma inny gust :kwiatek:
Robie na boku- od żeber w dół i wydaje mi się że z samym kwiatem za łyso mi będzie 😁 dziękuje :kwiatek: ja go zobaczyłam zupełnie przez przypadek,a momentalnie mi zapadł w pamięć i wiedziałam że jak kwiat to ten 😀 wcześniej chodziły mi po głowie te oklepane piórka i dmuchawce z ptakami 😀
Madmaddie jak wyżej 😀 zobaczymy-może koleś co nam będzie robił będzie miał jeszcze jakąś wizję dzięki za link- myślałam że już dawno robiła i nie chciało mi się szukać w tym wielostronicowym wątku 😁
baffinka, mówiąc 'sam kwiat' miałam na myśli, że może kolor na samych płatkach? bardzo podobają mi się ten tatuaż z całym kwiatem i wydaje mi się, że na żebrach będzie bardzo ok. jak nie chcesz oklepanego to na którymś liściu posadź biedronkę 😁
ja lubię spontany, nie lubię się zastanawiać porównywać, gościu mnie posadził przed kompem z tysiącami czcionek to powiedziałam, że chyba jednak się zdam na niego, powiedzialam, że ma być kieszeń i ma być napis, a jaka to już jego sprawa.... A co do pika:
- eeeej, musi być tam guzik? - no miał być - a nie mogę ci machnąć czegoś innego - eeeee - no proszę, obiecuję, że to nie będzie k***s - dobra rób!
Potrzebuje waszej pomocy :kwiatek: Przed chwilą zgubiłam kulkę od tragusa. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby odkręcać, ale jak chciałam go zakręcić z powrotem kulka mi wypadła 🙄 Problem polega na tym, że jutro o 8 rano wyjeżdżam i nawet nie mam jak kupić kolczyka, a dziurka jest świeża. czy mogę w to miejsce włożyć normalny kolczyk na kilka dni? macie może jakiś inny pomysł? albo czy jest jakaś szansa, że załatwię jutro rano gdzieś w Szczecinie chociaż od kogoś prywatnego kulką żeby to zakręcić?
Frania możesz włożyć normalny kolczyk nawet na stałe, tak naprawdę to nie ma przecież żadnej różnicy (z wyjątkiem tego, że zwykły kolczyk będzie zapewne ciut chudszy), poza tym skoro to świeża dziurka to musisz się pilnować, żeby nie wpychać słuchawek do uszu bo możesz naruszyć 😉