efka, być może 😉 ale troszkę bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że większym winowajcą jest pogoda... a zwłaszcza to jakie temperatury są zapowiadane na weekend. Nawet pensjonariuszom aromeru odechciewa się w taką pogodę startować 😉
efka, być może 😉 ale troszkę bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że większym winowajcą jest pogoda... a zwłaszcza to jakie temperatury są zapowiadane na weekend. Nawet pensjonariuszom aromeru odechciewa się w taką pogodę startować 😉
przecież żartowałam 😉
pogoda masakra zapowiadają -20
dziwię się że nie odwołali przy takiej liczbie zgłoszeń, ale może jak połączyli z odznakami to im się opłaca robić
Ja tam wolę tropikalne upały... Ale jak są tropikalne upały to startować nie mogę, więc jak się nie ma co się lubi... 😉 Zresztą podczas grudniowych zawodów było podobnie i jakoś przeżyliśmy, więc mam nadzieję, że teraz też się uda 😉
Zamieci śnieżnych na szczęście nie zapowiadają 😉 To, że konie lepiej są przystosowane do znoszenia niskich temperatur, a nie wysokich to fakt. W sumie to się trochę cieszę, że start mi wypada na ok 12, zmiast standardowego ok 17 bo zawsze to trochę cieplej będzie. A że ubieranie się na cebulkę mam już do perfekcji opracowane i w grudniu sprawdziłam, że pod frakiem sporo się mieści to może nawet nie zamarznę 😉
Fantazja, zapewne mroźne i - zwłaszcza jak na aromer - wyjątkowo spokojne i nietłoczne 😉 a patrząc na listy i wyniki - zapewne były również baaardzo satysfakcjionujące dla startujących - zawsze będzie można się pochwalić, że się wysokie miejsce w konkursie zajęło i szpanować... do czasu aż rozmówca sprawdzi ilu było konkurentów 😁 wyniki już są: http://swiatkoni.pl/news-display/1609.html
Zadowolona jestem (chociaż jak wstawię filmik to mi pewnie zaraz zostanie wytłumaczone, że nie mam z czego :P ), co do miejsca- konkurencji za dużej nie było 😉 Schrzaniłam półpiruet w stępie w lewo i przy galopie wyciągniętym na przekątnej trochę się chłopakowi poprzeskakiwało - chociaż na szczęście na końcu przeskakiwania zostaliśmy w galopie na tą nogę, która być powinna, no ale w efekcie mieliśmy po tym wyciągnięciu wściękłą lotną (tą już planową) z lekkim kopnięciem 😉 Filmik się właśnie wgrywa, za trochę ponad godzinę powinien być. Zdjęć niestety chyba nikt nie robił.
A co do temperatur to naprawdę nie było źle - jednak co murowana hala to murowana hala, nie to co nasz blaszak z któego każda odrobina ciepła ucieka raz dwa.
Rozmawiałam z p. Ratajczakiem i podobno zgłosiło się ponad 30 osób, tylko reszta została odstrzelona zgodnie z podanym na stronie komunikatem za wcześniejsze zaległości lub brak wymaganej przedpłaty za boks.
Koniczka ulala lotne zdecydowanie lepsze! 🙂 Łopatki tym razem też Wam lepiej wyszły. Ile za nie dostałaś %? Chyba nieco odważniej dzisiaj pojechałaś niz poprzednim razem, hm? Gratulacje 🙂
Chyba nieco odważniej dzisiaj pojechałaś niz poprzednim razem, hm? Gratulacje 🙂
Starałam się Pani Kierowniczko, mimo że mnie zostawiła Pani bez nadzoru, naprawdę się starałam. Koniczka ulala lotne zdecydowanie lepsze! 🙂 Łopatki tym razem też Wam lepiej wyszły. Ile za nie dostałaś %? Łopatka prawa: 7 7 Łopatka lewa: 6 5 Lotna numero uno: 6 5 Lotna numero duo: 6 6 Lotna numero tres: 6 5 Lotna numero quatro: 6 6
No i Raven,melina,cieciorka, dziękować :kwiatek: Robimy z mim biednym konikiem z niedowładem zadu co możemy 😉