Zawody w bobrowym super sie zapowiadaja, tyle juz jest robione w osrodku, dzeje sie. I jak poczytalam te propozycje to w ogole trzymam mocno kcuiki zeby sie udalo zawody tak zorganizowac tak jak jest w planach, byloby fajnie tez towarzysko.
ahawa nie martw się ja też. To będą w sumie nasze pierwsze zawody w tym sezonie także nie chcę na to patrzeć 😁 . Jak by co to jadę koniem Edi ( wiem wiem piękne imie jak na sportisz konia ;d ). Petkę regionalną a Enkę towarzysko.
Bo masakry nie ma, ale te małe muszki niestety już są (szczególnie na padokach, tam gdzie boksy stoją). Ostatnio mi się od twarzy odbijały jak z koniem łaziłam 🤔 Ale może w ciągu dnia, jak jest ciepło to ich nie ma, dopiero wieczorem wylatują.
Gdzie można w Poznaniu i okolicach trenować ujeżdżenie? Ale tak na dłuższą metę, nie do klasy P i koniec tylko gdzieś wyżej (w przyszłości może jakieś mistrzostwa 😉). Oczywiście żeby można było tam trenować też skoki bo jakoś na odznaki trzeba zdać. Nie mam jeszcze nawet brązowej. 🙂 Słyszałam już o Podkowie Gruszczyn, Białym Jednorożcu i o Fino ale nie wiem jak tam wyglądają treningi i tak dalej. Zależy mi żeby były treningi indywidualnie (max.2 osoby). I żeby była nastawiona bardziej na ujeżdżenie. Napiszcie mi opinie o tych stajniach o których napisałam wyżej i jeśli znacie inne godne polecenia to będę wdzięczna za informacje.😉