Forum konie »

Kącik Ujeżdżenia

Czy jest transmisja z pucharu świata Reem Acra FEI ? Czy to w ogóle nie ten termin  😡 ?

Jedzie ktoś w ten weekend do Jeziorek ?
My jedziemy  😉
W jakiej klasie startujesz?
ahawa ,zakładam ,że to do mnie  🙂 Chciałam jechać sobie N w 2 dni.
Ronin., my akurat jedziemy do Jeziorek  🙂
Do Bobrowego Stawu ciut za daleko  😉
Zawody w bobrowym super sie zapowiadaja, tyle juz jest robione w osrodku, dzeje sie.
I jak poczytalam te propozycje to w ogole trzymam mocno kcuiki zeby sie udalo zawody tak zorganizowac tak jak jest w planach, byloby fajnie tez towarzysko.
Aha 🙂

No zapowiada się fajnie.
wybiera się ktoś do Koryt? Będę z aparatem 🙂
Ja będę 🙂 W sobotę naziemnie, w niedzielę naziemnie i nakońsko 😉
Można sobie teraz w necie na class Horse TV oglądać PŚ.
Koniczka ok, to powiedz tylko proszę jakie klasy jedziesz, to będę focić 🙂
Ja jadę N7 🙂
wilczyk ja tez będę w sobotę i niedzielę, Ctki - koń Ares  :kwiatek:
jednak tylko niedziela będę, ale już zapisuję 🙂
Kto planuje być w Łazienkach 12 maja? Być może będę z aparatem. 🙂
jest gdzieś coś więcej o tych Łazienkach? jakieś propozycje czy coś?
ahawa ja jadę P3 i N7 🙂 a ty?
Sumire, mi na adkonie.pl mignęło 😉
pucus27 jedziemy P-3 🙂 ale w sumie to się w ogóle ogarnąć nie możemy  🤣
Ja tez będę w Korytach, więc wilczyk jakbyś była w niedzielę na P i C to bym byla wdzieczna za jakieś fotki 😁
myślę, że da się załatwić 😀
ahawa nie martw się ja też. To będą w sumie nasze pierwsze zawody w tym sezonie także nie chcę na to patrzeć  😁 .
Jak by co to jadę koniem Edi ( wiem wiem piękne imie jak na sportisz konia ;d ). Petkę regionalną a Enkę towarzysko.
czy ktoś może już dojechał do Koryt i może potwierdzić że jest podobno straszna masakra z robakami, muchami, meszkami czy innymi fruwającymi?
zucchini masakry może nie ma, ale niestety te małe, czarne muszki się już pojawiły i dręczą 🤔
W gh dwa konie pojeździłam w okolicach południa, muchowej masakry nie zauważyłam 😉
Bo masakry nie ma, ale te małe muszki niestety już są (szczególnie na padokach, tam gdzie boksy stoją). Ostatnio mi się od twarzy odbijały jak z koniem łaziłam 🤔
Ale może w ciągu dnia, jak jest ciepło to ich nie ma, dopiero wieczorem wylatują.
Oki,dzieki dziewczyny,doszly mnie takie sluchy i zastanawialam sie czy sa przesadzone czy faktycznie jest tak zle 😉
Gdzie można w Poznaniu i okolicach trenować ujeżdżenie? Ale tak na dłuższą metę, nie do klasy P i koniec tylko gdzieś wyżej (w przyszłości może jakieś mistrzostwa 😉). Oczywiście żeby można było tam trenować też skoki bo jakoś na odznaki trzeba zdać. Nie mam jeszcze nawet brązowej. 🙂 Słyszałam już o Podkowie Gruszczyn, Białym Jednorożcu i o Fino ale nie wiem jak tam wyglądają treningi i tak dalej. Zależy mi żeby były treningi indywidualnie (max.2 osoby). I żeby była nastawiona bardziej na ujeżdżenie. Napiszcie mi opinie o tych stajniach o których napisałam wyżej i jeśli znacie inne godne polecenia to będę wdzięczna za informacje.😉
julka177, stadnina to miejsce, gdzie sie hoduje konie. Nie uzywamy tego okreslenia do miejsc, gdzie sie trenuje, albo trzyma konie na hotelu
ikarina nie trzymamy tez koni na hotelu, tylko w. No chyba ze stoja na dachu.
Zorilla, przepraszam, stare przyzwyczajene  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się