na pewno wszyscy już dawno temu wiedzieliście, tylko jakoś do mnie ostatniej dotarło 😉
z artykułu na eurodressage.com o pakowaniu koni do samolotu na WEG: Warum Nicht FRH is patiently waiting for his turn. Isabell Werth's groom [glow=red,2,300]Anna Kleniuk[/glow] joins him.
No super, zamiast N-8 jednak N-1. Już nie wiem co gorsze 😵 Szkoda, że tak zakręcona jest ta Nka. Niby symetryczna, ale nagle zatrzymanie w A, przekątna HP lub VR. Cóż, będzie trzeba ścisnąć 4 litery i wkuć 😉 Pytanie do 'kurowiczów' - jeśli robiliście własny kur, to w jakim programie? Audacity? Mam już ułożony czworobok, muzykę w sumie też. Teraz muszę nakręcić przejazd i odpowiednio pociąć muzykę...
caroline, a możesz mi pokazać gdzie program ten nazywany jest P10? Bo ja zawsze się spotykałam z nazwami "program na srebrną odznakę" albo "zmodyfikowane P4".
Caroline czy mogłabyś kliknąć w podlinkowany przez siebie program P10R, następnie kliknąć w podlinkowany przeze mnie program na srebrną odznakę ze strony PZJ i zauważyć, że to są dwa zupełnie różne programy?
Ela, to Ty w organizacji siedzisz, ze wiesz? :-) tak sie ciesze na te zawody, niech nie odwluja :-(
nie no w organizacji nie siedzę ale dzwoniłam do p. Janka wczoraj (dzień przed zakończeniem zapisywani się) żeby się coś dopytać a on że jak na obecną chwile jest malo zgłoszeń i że tak na 100% to nie jest pewien że będą. Że w poprzednich zawodach już zawsze mieli sporo zgłoszeń.
Katarzyna Milczarek osłabła kiedy dowiedzieła się gdzie w Kentucky, PZJ zarezerwował hotel ..... 50 km od kiejsca zawodów .... ) po reklamacji usłyszała od PZJ, ze przeciez moze wybrac dworzec.....(czasami wydaje się mi, że dla naszego Związku Duży Sport jest poprostu problemem) Mimo to !!! damy dla Was z siebie wszystko! dziekuje bardzo za maile i za zainteresowanie dziękuje że jesteście !