disco, wybierasz się? 🙂 Ja myślę, że volotwa ekipa będzie w Bajardo całkiem zacna - m.in paa pisała że się wybiera, lostak i aniamic z tego co wiem - również. W końcu finały MDC 😀
Hmmm, a tak się teraz zastanawiam. DLACZEGO zabronione jest używanie ochraniaczy w ujeżdżeniu? I co takiego jest w tych śliniankach, że też nie wolno ich używać? No dobra, rozumiem, że ślinianki, to jest jakaś pomoc, aby koniowi wędzidła nie przeciągać (w moim przypadku chodzi o to, że wędzidło mam rozmiar za duże), ale w jaki sposób w jeździe pomagają ochraniacze?
Burza, no tak, wychodzi na to, że to byłam ja i dziękuję 😉 Ale głupio się przyznawać, bo z tymi ochraniaczami, to się prawie spaliłam ze wstydu.
Hmmm, a tak się teraz zastanawiam. DLACZEGO zabronione jest używanie ochraniaczy w ujeżdżeniu? I co takiego jest w tych śliniankach, że też nie wolno ich używać?
na oba pytania jest ta sama odpowiedź: przepisy, które obowiązują wszystkich, którzy chcą brać udział w tej zabawie. bo zabawa ta rządzi się tymi przepisami.
jak na twoją pozycję - tak, dokładnie tak jest. jesli chcesz startować w zawodach rozgrywanych wg. zasad PZJ, to sie do tych zasad (przepisów) musisz stosować. jesli ci nie odpowiadają - nie startujesz w zawodach org. na tych zasadach. (mozesz jezdzic np. towarzyskie, ktore sa org. na własnych zasadach)
szerzej na to patrząc - na wszystko jest uzasadnienie, ale nie takie jakie ci sie wydaje (patrzac na twoj poprzedni post), i byly dyskutowane trylion razy. równiez na tym forum i w tym watku.
są. Pod ochraniacze i owijki można coś powkładać / powcierać żeby koń zadzierał wyżej łapy. Ewentualnie założyć jakieś mega ciężkie ochraniacze. Ludzie kombinują na różne sposoby.
A co do ślinianek - nie mam pomysłu dlaczego nie można.
Arimona, ja nie wiedziałam, że ty to ty.. byłaś w fioletowej bluzce? Chciałam powiedzieć, że przepraszam tych których nie poznałam ale rządziła mną adrenalina 🙂
Tak, a ja myślałam ze ci Sierra (bo my sie znamy trochę na żywo) powiedziała ze ja to ja, i byłaś taka zabiegana ze postanowilam nie będę sie przedstawiać póki nie skończycie przejazdy, ale zniknęliście jakoś szybko 🙄
Ależ ciekawe zawody musialy być. Silna ekipa re-voltowa. Wystarczy popatrzeć po listach i wynikach - pod 3 lub 4 osoby z forum. Jak się dziewczynki zbiły w kupkę w L-3 w wynikach 😉 Gratulacje dla wszystkich!!! No i jak ładnie się Lublin pokazał. Aż urosłam jak zobaczyłam wyniki. 🙂