Koniczka, Danke schón. Namęczyłam się nieziemsko przy obrabianiu ponad 100 fot, ale materiał niezgorszy, więc jakoś milej się to robiło. Dla mega ciekawskich, galeria znajduje się również na ŚK, tyle, że różnią się 3 czy 4 fotkami. http://swiatkoni.pl/gallery-photos/710.html
Ja mam takie pytanie co do kliniki z Kyra. Rozumiem ze biley na widownie sa w sprzedaży a jakie byly kryteria dostania sie tam z koniem?? przepraszm juz odnalazlam odpowiedz
nie pomagacie 🤬 właśnie tak wygląda dialog w mojej głowie 😀 Line up faktycznie dla mnie taki sobie, no ale na Opener nie jedzie się wyłącznie dla muzyki 😉
Niby nie dla muzyki, ale człowiek się bawi 100 razy lepiej przy fajnej, lubianej muzyce niż przy jakimś tam zespole. Ja zrezygnowałam. Tyle kasy bulić i jeszcze nic fajnego dla mnie. No ale faktycznie jak masz często zawody to nie ma co płakać. Będą następne.
disco, ja miałam ten sam dylemat - i wybieram zawody 😉 po pierwsze primo bliżej po drugie primo taniej po trzecie primo - zabawa będzie fest 😀
edit: no i lineup openera nie powala, jak pisała aga... ja bym jechała tam w sumie tylko dla skunk anansie i fatboy slima... a 4 stówki na 2 koncerty to ciut sporawo 😉
Nie tym razem Koniczko, jestem za granica, wracam na weekend i potem znowu wyjezdzam, wracam w czwartek, dzien przed zawodami. To byloby niepowazne i nie fair w stosunku do konia. Ale nasi beda, mysle, ze jest rowniez szansa na mala niespodzianke, jesli chodzi o konie. 😎