Forum konie »

Kącik Ujeżdżenia

to już sobota? ups, sorry  😡
Nie wiem czy jeszcze dziś będą, bo mieliśmy mega zamieszanie. Ale jak na kimś konkretnym Wam zależy to może sobie przypomnę 🙂
jak wygląda grand prix po dwóch dniach?
Brawa dla Żanety  👍
A ktoś był może w Radzionkowie? Jakaś relacja? Albo ma zdjęcia?

Czytałam tylko tą relację co na dressage.pl jest.
na ŚK jest całkiem ładna relacja 🙂
http://www.swiatkoni.pl/gallery-photos/659.html
Kto do Ostrowa  👀
Ja, ale to Cię pewnie nie dziwi  😎 i chyba z dwoma, zależy jak rozwiążą się moje problemy z klubem.
Ja byłam w Radzionkowie. Zawody dość dobrze zorganizowane, szkoda, że tak mało zawodników zagranicznych (cała masa Rosjan nie przyjechała). Poziom dosyć niski w wyższych rundach. Sędziowie (szczególnie zagraniczni) byli załamani poziomem dużej rundy.
rtk że jedzieMY  to wiem  😉 Całkiem pokaźny team nam się zbierze 😉
No własnie sie zastanawiałam na ile bukmanek pojedziemy  🏇 bedzie dobrze 😉
oszacowałam na 3  😁
Ritka to się zobaczymy w tym Ostrowie bo tez się wybieram 🙂 a jak to sie stało, że masz teraz dwa??
oo fajnie fajnie.
Strasznie dawno Cię nie widziałam.
Mam młodą 4 latkę i mam Ritka, bo już do mnie wrócił 😉. A jest w bardzo dobrej formie więc czemu by nie pojechać czegoś.
Ritek wrócił? no proszę 🙂
dawno mnie nie widziałaś bo siedziałam na opolszczyźnie przez rok ale przywiało mnie spowrotem 🙂

co do klubu to pewnie jak wszyscy odchodzacy z tego miejsca masz problemy 😀 współczuję ... 😉
Wstyd się przyznać,ale mam problem z programem P3 😡
http://dressage.pl/programy/2009/P_3_2009.pdf

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mają wyglądać te półwolty,bo jakoś tego nie ogarniam...najlepiej jakby udało się rozrysować :kwiatek: i jeszcze od którego miejsca dokładnie do którego mają być ustepowania,bo też nie jestem pewna czy dobrze rozumiem.

Na czerwono półwolty, na niebiesko ustępowania.
Dziękuję🙂 Myślałam,że półwolta musi być zamknięta i jakoś nie mogłam tego ogarnąć🙂
Robisz właśnie taką Literkę S, jak narysowała Koniczka.
Tylko zwróć uwagę na to, żeby zaznaczyć na linii środkowej że prostujez i przestawiasz w drugą stronę, bo sędziowie zwracają uwagę na ten moment 😉
D&A, też kiedyś miałam problem, żeby rozkminić co tam zrobić 😉
Dziękuję Wam bardzo za pomoc :kwiatek: Na wszelkie sposoby kombinowałam jak tam "łezkę" zrobic a nie przyszło mi do głowy,że to ma "S" być🙂
Skąd wziąć programy na próby ujeżdżeniowe w WKKW  :kwiatek: ?
Byłam w Radzionkowie, naprawdę dobra impreza, zdjęć mam masę, także postaram się w wolnej chwili gdzies wrzucic i udostepnic 🙂
Czy to prawda,że nie można mieć gumek na ostrogach?Nie mogę znaleźć tego w przepisach.
[quote author=D&A link=topic=11.msg574998#msg574998 date=1272917860]
Dziękuję🙂 Myślałam,że półwolta musi być zamknięta i jakoś nie mogłam tego ogarnąć🙂
[/quote]

Bo to ma być pół wolty, a nie półwolta 😉
O kurcze.faktycznie 😂 jednak jestem ślepa 😵
Co do programów ujeżdżenia WKKW-  http://pzj.pl/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=30
Ja byłam w Radzionkowie w sobotę, impreza zorganizowana dosyć dobrze, wszystko w zasadzie jak w zegarku. Poziom no niestety nie był powalający zwłaszcza w dużej rundzie w sobotę nikt nie wykonał GP poprawnie co wprawiło mnie w zakłopotanie 😡 mała runda też bez rewelacji ale całkiem nieźle- było momentami na co popatrzeć. No i spodziewałam się ogólnie dużo większej liczby zawodników
rtk a Ritek nie miał iść na emeryturę?
D&A na 100% nie można mieć gumek,
byłam parę lat temu na kursie  sędziowskim i tam mówili nam właśnie, że jest to zabronione. myślę, ze tego nie zmienili do tej pory
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się