Ja byłam w Radzionkowie. Zawody dość dobrze zorganizowane, szkoda, że tak mało zawodników zagranicznych (cała masa Rosjan nie przyjechała). Poziom dosyć niski w wyższych rundach. Sędziowie (szczególnie zagraniczni) byli załamani poziomem dużej rundy.
oo fajnie fajnie. Strasznie dawno Cię nie widziałam. Mam młodą 4 latkę i mam Ritka, bo już do mnie wrócił 😉. A jest w bardzo dobrej formie więc czemu by nie pojechać czegoś.
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mają wyglądać te półwolty,bo jakoś tego nie ogarniam...najlepiej jakby udało się rozrysować :kwiatek: i jeszcze od którego miejsca dokładnie do którego mają być ustepowania,bo też nie jestem pewna czy dobrze rozumiem.
Robisz właśnie taką Literkę S, jak narysowała Koniczka. Tylko zwróć uwagę na to, żeby zaznaczyć na linii środkowej że prostujez i przestawiasz w drugą stronę, bo sędziowie zwracają uwagę na ten moment 😉
[quote author=D&A link=topic=11.msg574998#msg574998 date=1272917860] Dziękuję🙂 Myślałam,że półwolta musi być zamknięta i jakoś nie mogłam tego ogarnąć🙂 [/quote]
Ja byłam w Radzionkowie w sobotę, impreza zorganizowana dosyć dobrze, wszystko w zasadzie jak w zegarku. Poziom no niestety nie był powalający zwłaszcza w dużej rundzie w sobotę nikt nie wykonał GP poprawnie co wprawiło mnie w zakłopotanie 😡 mała runda też bez rewelacji ale całkiem nieźle- było momentami na co popatrzeć. No i spodziewałam się ogólnie dużo większej liczby zawodników rtk a Ritek nie miał iść na emeryturę?
D&A na 100% nie można mieć gumek, byłam parę lat temu na kursie sędziowskim i tam mówili nam właśnie, że jest to zabronione. myślę, ze tego nie zmienili do tej pory