Forum towarzyskie »

zima meldunki

zima trzyma

wątek zamknięty
Jejku,znów zima. Ja to się dziś upiję wraz z pieczoną kaczką,jaką mam na obiad.Innej opcji nie widzę.
wątek zamknięty
W Lublinie dziś jakaś zamieć była  🤔 Ponoć cały tydzień ma tak sypać  😵
wątek zamknięty
W Krakowie takie pięęęęęękne wielkie płatki śniegu waliły  😜
Krótko bo krótko, ale zawsze to coś  😉
wątek zamknięty
u mnie właśnie teraz wali śniegiem  😲
wątek zamknięty
U mnie z rana śnieg i -2 teraz 0,8 na plusie już nie pada ale śnieg nadal leży. Gdziet wiosna?
wątek zamknięty
takiego młynka pogodowego to tylko w Kwietniu wdg przysłowia szukać , a tu za oknem w pół godziny śnieżyca że świata nie widać , po czym słońce i błękit nieba a potem się dziwią że ludzi to szokuje ... i najśmieszniejsze reakcje termometru , wahnięcia ma od + 2 do + 8 w kilka minut
wątek zamknięty
U mnie 6 stopni, słoneczko i prawie bezchmurne niebo:-)))
wątek zamknięty
a u nas cały dzień wali jakaś cholerna krupa 👿
wątek zamknięty
Odnotowuję,iż piękną zimę mamy tej wiosny w Krakowie... 😜
wątek zamknięty
W Olsztynie wczoraj cały wieczór sypał śnieg... na szczęście rano nie było po nim śladu 😉
wątek zamknięty
-5 stopni i zaczyna znowu sobie padać śnieg 🤔wirek:
wątek zamknięty
-2 i pada śnieg 👿
wątek zamknięty
Gdańsk zasypało i -2 stopnie  🙄
wątek zamknięty
Tak teraz wygląda Grodzisk Mazowiecki:

😎
wątek zamknięty
Gdańsk zasypało i -2 stopnie  🙄

Śnieg,. wszedzie śnieg 🙁
wątek zamknięty
W Góraszce też sypie> To cozobaczyłam rano karmiąc konie to chyba jakas pomyłka 😀iabeł: zima wraca???
wątek zamknięty
50km od Gdańska sypało całą noc,  właśnie sypie i nie zapowiada się,żeby miało przestać..;/
wątek zamknięty
Zima wróciła, drogowcy w 3mieście jak zwykle zaskoczeni. Nawet główne przelotówki o godzinie 8 rano były zalodzone. Setek stłuczek nie mieliśmy chyba tylko ze względu na koszmarne korki. Zamiast 30 minut do pracy jechałam 1,5 godziny  😤 Piaskarki tylko trochę pozgarniały śnieg z ulic, nie posypali, więc mamy rozjeżdżone przez auta lodowisko. Chyba czekają, aż się samo roztopi. Jak zwykle ZONK.
wątek zamknięty
Krakówek-zima pełną gębą 🤔wirek:
wątek zamknięty
Podwarszawski Łoś

godzina 5.30 rano

Po godzinie 7 rano z minutami

wątek zamknięty
dżizas nie sądziłam, że jeszcze w tym półroczu będę widzieć takie obrazki. i że będę musiała odśnieżać samochod.
wątek zamknięty
Góraszka dzisiaj 12.15 😵
wątek zamknięty
monika.bolek mięccy przy nas jesteście 😉
wątek zamknięty
asds, ooo.... jaka wiosna 🤔
wątek zamknięty
m0niSka Tak wiosna  przywitala mnie przemoczonymi stopami w gumiakach i odśnieżaniem samochodu przy pomocy miotły 🙂.

Bogu dziękowac że w nocy mróz nie ścioł to samochód mogłam odpalic bez problemów większych
wątek zamknięty
monika.bolek mięccy przy nas jesteście 😉

hej ja swoje robilam 6 godzin po Twoich 🤣
jak wyszlam rano konie w adidasach karmic to mi sie sniegu do butow nasypalo 😀iabeł:
wątek zamknięty
do addidasów...Mi go gumiaków się śniegu nasypało i jehcalam 30km do domu z mokrymi stopami....brrrr

Ale przynajmniej ktoś z śniegu radoche ma 🙂

wątek zamknięty
hehe ale ty nie masz prywatnego jeziora labedziego.
to pierwsze zdjecie przed plotkiem takie czarne to nie beton tylko woda-tragedia.
wątek zamknięty
A tak najpierw myslalam czy moze jakie bajoro masz 🙂. ale uznalam ze to beton.

No to kiedy na żagle mam wpadac?  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.