Forum towarzyskie »

zima meldunki

+4st., pada deszcz, wszystko topnieje  😅
wątek zamknięty
W Olsztynie tez pada deszcz, jest dziś szaro i paskudnie, brrr  🍴
wątek zamknięty
Góraszka i okolice-Warszawa też:lekki deszcz +2+3 stopnie,ogrom wszędzie płynącej wody,jeszcze trochę i będziemy potrzebowali pontonów.......... 😵
wątek zamknięty
Wszytsko plynie haha... JUPPI!!!
Oby to byl juz koniec zimy a nie tylko chwilowa odmiana.
wątek zamknięty
no nieeee no!
prosze, nie topnijcie tego... chociaż do niedzieli !!  👿
(mówilam ze stopnieje do 27! mówiłam!)
wątek zamknięty
nic się nie martw,po niedzieli znowu zapowiadają opady śniegu przez kilka dni 😤
wątek zamknięty
Jak już stopniało, mogłoby więcej nie padać  🙄

Olsztyn oczywiście po kolana w wodzie  🍴
wątek zamknięty
A u mnie (Gdynia) wlasnie zaczelo sypac!! Tylko nie to.
wątek zamknięty
Warszawa- breja, breja, breja, błoto, kałuże i generalne badziewie wszędzie...to ja już wolałam jak był mróz  🤔wirek:
wątek zamknięty
u nas nadal ocean i cały czas pada...bleeee
wątek zamknięty
chwilowo bez opadów ale silny wiatr, może wszystko osuszy.
wątek zamknięty
U nas rano słoneczko, teraz śnieg z deszczem, na zmianę słoneczko. A ja wyrzucam konie ze stajni i je zaraz wprowadzam z powrotem... Do tego wieje...
Cholera, tyle planów mieliśmy na ten weekend. A tu chyba trzeba będzie przymusowo odpoczywać.
wątek zamknięty
Biała Podlaska -0,2 mokro, chlapa, przed chwilą padał gęsty śnieg, a teraz spokój
wątek zamknięty
w Gdyni topnieje, oby na dobre 👀
słońce tak pali że obudziło mnie, a tak mi się dobrze spało... 😫
wątek zamknięty
Góraszka i okolice co jakiś czas słonko(na chwile) na przemian z opadami nie wiadomo czego.....silny wiatr....
wątek zamknięty
rano pochmurno było, troszkę popadał śnieg, po południu czyste niebo i słoneczko  😅 I mimo, że temperatura plusowa to odczuwalne straszne zimno  👿
wątek zamknięty
u nas na minusie,wszystko przymarza...
wątek zamknięty
Dziś rano obudziło mnie słońce... wstałam z myślą, że założę dziś adidasy, odsłaniam żaluzje, a za oknem śnieg  🤔
Mrozu brak... przynajmniej w dzień, teraz na dworze nie byłam.
wątek zamknięty
Śnieg wciąż się utrzymuje, dzisiaj o 5.30 było -11. Dzień zapowiada się bezchmurny i bardzo słoneczny, ale z lekkim mrozem.
wątek zamknięty
A w Krakowie na plusie i śnieg to już tylko na takich stosach, gdzie się go odrzucało, leży. No i w cieniu.  🙁
wątek zamknięty
u nas calkowity brak sniegu,wszystko przymarznięte,ale za to od samego rana niebo czyściutkie i słoneczko świeci🙂
wątek zamknięty
całkowity brak śniegu, słoneczko świeci - czyste niebo (wczoraj tak samo), niestety wieje lodowaty wiatr  🙄 Temperatura w słońcu ok 14 st. w cieniu 6 st.  😎
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Gdynia

+3 i mokro
wątek zamknięty
W Olsztynie cały czas leży śnieg, rano był mróz, ale w ciągu dnia coś koło plusa i piękne słonko 😉
Mimo śniegu w powietrzu czuć już wiosnę.
wątek zamknięty
u nas nadal bez sniegu,ale na noc zlapal mroz i wszystko przymarzlo🙁 ale i tak wiosna sie juz chyba zbliza🙂 😅
wątek zamknięty
Pada pada pada, wszędzie breja okropna :-/
wątek zamknięty
u nas nie pada za to wszystko zmrożone
wątek zamknięty
monika.bolek - ja już nie wiem co gorsze, ani deszczu, ani mrozu nie lubię, ale chyba wolę jak nie pada jednak.  🤔
Ostatnio fajnie się jeździło w weekend u nas, aczkolwiek w lesie gdzieniegdzie jeszcze całe łachy śniegu leżały i stępem trzeba było popitalać, chociaż parę galopów też fajnych wyszło - no nie zaba? hehe  :kwiatek:
Za to wieczorami jak jeszcze był mrozik ok. 2 tyg. temu, a w ciągu dnia w miarę ciepło, to fajnie maneż ściągało w sam raz na jazdę, nie za miękko, nie za twardo - aczkolwiek pech, bo kobyła sobie łeb na padoku rozwaliła o coś i nie było jak ogłowia założyć :-/
wątek zamknięty
Wrocław

słońce i 8 stopni ... zaczyna się ładna wiosna 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.