Forum towarzyskie »

zima meldunki

U mnie +3 😅
wątek zamknięty
Biała Podlaska 3 stopnie i przelotny deszcz, pochmurno 🙁
wątek zamknięty
[quote author=dureithel link=topic=1097.msg154500#msg154500 date=1232728186]
Wiosna idzie?  😲

Mój tak samo... a wczoraj faktycznie paskudna mgła była
wątek zamknięty
Jeden leniacy się koń wiosny nie czyni, ale dwa to już na bank  😉
wątek zamknięty
u mnie nie ma już ani grama śniegu 😍
wątek zamknięty
U mnie śladowe ilości i chyba plusowa temperatura...

A ma ktoś meldunki z gór?
wątek zamknięty
We wrocku dzisiaj cieplutko, jak ja kocham taką pogodę 😅
Niech juz taka zostanie do marca 😜
wątek zamknięty
Biała Podlaska -1 i śnieg...  👿
wątek zamknięty
Lidzbark Warm +5, troche pochmurno ale już nie ma śniegu i chlapy  🙇
podobno pod koniec tygodnia ma jeszcze byc mróz... ?  🤔wirek: 🤔
wątek zamknięty
-9 zima wraca?
wątek zamknięty
o godz. 5.30 było -8
wątek zamknięty
Aaaa nie wierze! W Dublinie lezy snieg!  😁
wątek zamknięty
w Anglii pruszy snieg  😲
widok z okna:

wątek zamknięty
Londyn, -1, ciągle prószy. A leży już białego z 10 cm.
Wczoraj wieczór... Śniegu już sporo, na ulicy cicho. Otwierają się drzwi u sąsiadów z naprzeciwka. Wygląda na próg rodzina, tatuś i dwie pociechy. Pociecha młodsza oczy w słup, złapała trochę śniegu w kubeczek i wróciła medytować nad dziwną substancją do ciepłego domu  😜

Chyba też pójdę jakieś zdjęcie trzasnąć 😉
wątek zamknięty
w Szczecinie -3, opadów brak...
wątek zamknięty
w Miliczu <50km od Wrocka> na plusie.. ok 2, lezy snieg....
wątek zamknięty
to jest jakis kataklizm  😵
ja w ogole nie mam w Anglii zimowych ciuchow, wszystko w Polsce. 'najcieplejsze' buty jakie mam to botki, ktore ociepleniem dorownuja letnim baletkom  :emot4:

wątek zamknięty
W Walii dopiero delikatnie prószy, ma padać w nocy i zastanawiam się, ile potrzeba żeby zamknąć Uni - 5cm?  😉
Dziś kiedy byłam w pracy zaczęło lekko prószyć i szefowa zapytała mnie, czy nie chcę iść do domu  🤔wirek: Pytam - dlaczego? "Because of snow!"

Dziwny naród  😁
wątek zamknięty
Ano  😁

Szkoda, że już się podtapia, bo całkiem ładnie było. Ale myślę sobie o zielonych papugach i, a niech tam, niech się topi...

wątek zamknięty
Edytka z tego wniosek ze musisz isc na zakupy!
Białystok rano straszył -12
wątek zamknięty
ok 7 rano było -4  👿
wątek zamknięty
Mamy jakieś 25cm  😜 Kumpel właśnie wytargał snowboard i w pobliskie góry jedzie. Ale uni nikt nie zamknął  🤔
wątek zamknięty
W 3mieście niby mróz niewielki, ale zimno jakby było -10. Wszystko przez ten wiatr  🙄
wątek zamknięty
W 3mieście niby mróz niewielki, ale zimno jakby było -10. Wszystko przez ten wiatr  🙄

Wg. "synoptyków" (to tacy jak analitycy rynku, tylko od pogody) miało być dzisiaj plus - ale nie jest.
Lepiej zorientowani dostają takie maile:

Serdecznie Zapraszamy wszystkich narciarzy, rodziny i lubiących zimę. To pierwsza impreza narciarska na pomorzu tego typu! Wszystkie szczegóły znajdują się na plakacie który znajduje się w załączniku. Liczymy na wasze wsparacie w celu promowania narciarstwa na pomorzu.

Pozdrawiam SadowskiSport.
Ski: Komis, sklep, serwis, wypożyczalnia.
www.sadowskisport.pl

Serwis dla niewierzących w zimę:

http://www.zima.gd.pl/
wątek zamknięty
Za oknem 30 cm śniegu, -1*C, wczoraj w komunikacji totalny paraliż a było podobnie  😉 😀

Londyński korespondent Kaprioleczka  😉 👀 😁
wątek zamknięty
U nas ok. -15  😁
wątek zamknięty
w Szczecinie nadal -3 stopnie... do 14 słoneczko, później chmury.... i zimny nieprzyjemny wiatr;/
Opadów brak.
wątek zamknięty
Oto jak moi koledzy bawili się dziś w pobliskich górach, a ja musiałam iść do pracy  😤

W mieście było jakieś 10cm śniegu, ale panna w pracy stwierdziła, że jeszcze nigdy TYYYLLLEEE śniegu nie widziała  😉  😁
wątek zamknięty
A u nas jest +7 !
wątek zamknięty
Ja wczoraj czekalam w centrum Dublina w strugach deszczosniegu na jakikolwiek autobus ponad godzine. W koncu (po niemalych trudach) udalo mi sie zlapac wolna taksówke. Paraliz totalny - wszystko dlatego, ze po poludniu padal snieg.
Zobaczymy jak bedzie dzisiaj- trzymajcie kciuki, zeby bylo lepiej, bo wydawanie codziennie 20e na powrót z pracy srednio mi sie kalkuluje  🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.