No i właśnie takich plotek nie cierpię. Mówi się o prywatnym życiu właścicieli jak o celebrytach na pudelku 🙄
Odnośnie tych nowych stajni, to ja ich jakoś specjalnie nie zauważam. Według mnie w okolicach Łodzi cały czas brakuje stajni z dobrą infrastrukturą, padokami i halą, chociaż i tak jest ich więcej niż 6 czy 7 lat temu.
naciau bo prawda jest, ze malzenstwo sie rozpadlo i to dawno, do stycznia stajnia od str finansowo zajmowal sie maz, a teraz zona hala z tego co wiem jest wspolna wg dokumentow podzialowych majatku, poki co pod mlotek poszla ziemia, z ktorej ani konie ani my nie korzystalismy uwialniam plotki🙂 a sluch chodza na temat wielu stajni, o procesach sadowych kilku stajni nie wspomne...
[quote author=Karla🙂 link=topic=1096.msg938764#msg938764 date=1300296387] naciau bo prawda jest, ze malzenstwo sie rozpadlo i to dawno, do stycznia stajnia od str finansowo zajmowal sie maz, a teraz zona hala z tego co wiem jest wspolna wg dokumentow podzialowych majatku, poki co pod mlotek poszla ziemia, z ktorej ani konie ani my nie korzystalismy uwialniam plotki🙂 a sluch chodza na temat wielu stajni, o procesach sadowych kilku stajni nie wspomne... [/quote]
No jak już wspominasz to może powiedz o co kaman 😀iabeł:
hala z tego co wiem jest wspolna wg dokumentow podzialowych majatku, poki co pod mlotek poszla ziemia, z ktorej ani konie ani my nie korzystalismy ... [/quote]
inaczej -czesc ziemi po uzgodnieniu byla sprzedana i kasa poszla dla jednej str, reszta ma byc dzielona chyba sadownie- szczegolow nie zna tyle co wlascicielka mowila. moge podpytac chlopa jak to jest,bo sie na tym kompletnie nie znam i jak papuga powtarzam 🤦
avero szczegolow nie znam tylko slyszalam, ze jakas lodzka stajnia i haslo odszkodowanie. niestety nic wiecej nie wiem
kompletnie nie wiem gdzie to wrzucić jeśli w inne miejsce proszę admina o przeniesienie Poszukuję stajni do wydzierżawienia w okolicach Łodzi lub Zgierza najlepiej na ok 10 koni . jesli ktos z was wiedział by lub miał info że ktoś chce taką stajnie wydzierżawic niech da znac🙂😉)
Hej mam pytanie. Gdzie najlepiej wstawić konia na pensjonat w okolicach Zgierza,łodzi? Chciał bym żeby niedaleko stajni były lasy,zielone padoki,hala,instruktor który może skorygować błędy na placu. Z góry dziękuję za pomoc 😀
takie rzeczy to tylko w erze. raczej nie w łodzi 😉 hala, zielone padoki i lasy wzajemnie się wykluczają 🤣 jak masz hale (np. oleńka) to nie masz padoków, ani lasu w zasadzie (to najwyżej skwerkiem można nazwać). a jak masz lasy i zielone padoki (stajnia w zgierzu, która się dość często ogłasza) to nie masz hali. poza łodzią to już co innego: stryków, kębliny, sobień(?).