Czy ktokolwiek dysponuje jakąś informacją, na temat gniadej klaczy bez odmian o imieniu Jagienka? Rasy małopolskiej. Po sprzedaży w 2016 trafiła do województwa łódzkiego, może ktoś słyszał cokolwiek? Wiem że została sprzedana ponownie, może jakimś cudem została w rejonie?
Jestem pewna, ze gdzieś tutaj pisaliście o lekarzach, którzy podbijają badania lekarskie, ale nie mogę znaleźć tego wpisu. Potrzebuje wpis na przedwczoraj i mam wielki problem 🙁
Jestem pewna, ze gdzieś tutaj pisaliście o lekarzach, którzy podbijają badania lekarskie, ale nie mogę znaleźć tego wpisu. Potrzebuje wpis na przedwczoraj i mam wielki problem 🙁
Znajoma szuka osby prywatnej w Łodzi, która udzielałaby lekcji jazdy klasycznej na swoim koniu. najlepiej z halą bo znajoma przeważnie pracuje do 18. Ktoś coś?
Dziewczyny, potrzebuję lekarza weterynarii do podawania antybiotyku w zastrzykach, a który nie zedrze za dojazd. Koń stacjonuje w Róży koło Pabianic. Ktoś coś wie o kimś w okolicy?
W komunikacie na pzhk jest tylko informacja, że OZHK w Łodzi traci prawo do wykonywania czynności identyfikacyjnych i zootechnicznych w zakresie hodowli koni na terenie woj. łódzkiego.
Hej, moi drodzy pomóżcie byłej łodziance 🙂 poszukuje klubu jezdzieckiego ,w którym mogłabym się zrzeszyć i uzyskać uprawnienia do startów w zawodach na szczeblu regionalnym. Znam warunki ŁKJ i Salio może podpowiecie mi coś innego. Dodam,że chce się jedynie zrzeszyć w danym klubie a konia trzymać gdzie indziej. Będę wdzięczna za pomoc.
Mega,mega dziękuję...Arabika jest dla mnie bardzo interesująca(nie tylko ze względu na cenę) Mam araba i chce jezdzić rajdy. Pana Sławomira B. poznałam kiedyś,ale to było jakieś 23 lata temu wiec wątpię żeby mnie pamiętał 😉 niemniej jednak się odezwę i mam nadzieję,że mnie przyjmie 🙂