[quote author=milenka_falbana link=topic=1096.msg2569771#msg2569771 date=1468241488] Jagoda 1996 - 17 go w niedzielę 🙂 Jadę sama więc miło będzie kogoś zaczepić lub też zostać zaczepionym :kwiatek: :P Dopiero od niedawna jeździmy po zawodach więc nie znam zbyt wielu osób :kwiatek: Jagoda, Milla - w takim razie do zobaczenia🙂 Zapamiętam kasztana 😁
[/quote] Ale szanowna Pani się wkreciła w szport 🙂 👍 😅
Kogo polecacie w Łódzkim ( może być również mazowieckie), kto dopasuje siodło? Od prawie pół roku bujam się z Panem - przedstawicielem Daw Maga i po czwartej przeróbce siodła szytego na miarę stwierdził, że do tego konia nie da się dopasować siodła...
Milenka , nie ma sprawy, będę klaskać :kwiatek:. Namawiana na odwiedziny choć na moment tam zajadę/dziemy (?). A jak będą otwarte jesienią, może tak w końcu sama ruszę na "podbój" 😉.
nie, te Panie to masażystki i fizjoterapeutki. 🙂 zajmują się dopasowaniem siodła w sensie stwierdzają, co należy poprawić, by było dopasowane. nie świadczą usług rymarskich. 🙂
Masażystkę swoją już mamy. Chodzi mi o człowieka, którzy przyjedzie i powie co zrobić i to zrobi tak jak należy. Siodło mieliśmy szyte nowe na miarę, ale po czterech poprawkach nadal nie pasuje. Więc potrzebuje kogoś kto doradzi mi jaką kupić używkę i jak ją dopasować do konia, ewentualnie kogoś kto szyje na miarę siodła i potrafi to zrobić w nie kosmicznej cenie.
wiem, o jakiego człowieka Ci chodzi, odpowiedziałam na Twoje pytanie. 🙂
próbuj łapać Łągiewkę z jego sklepem Cwał, może będzie w okolicy na jakiś zawodach. on dopasowuje siodła. a w razie czego i tak jest z łódzkiego (powiat radomszczański), więc może dojedzie za fajną cenę. 😉
Masażystkę swoją już mamy. Chodzi mi o człowieka, którzy przyjedzie i powie co zrobić i to zrobi tak jak należy. Siodło mieliśmy szyte nowe na miarę, ale po czterech poprawkach nadal nie pasuje. Więc potrzebuje kogoś kto doradzi mi jaką kupić używkę i jak ją dopasować do konia, ewentualnie kogoś kto szyje na miarę siodła i potrafi to zrobić w nie kosmicznej cenie.
Rymarz Sierakowice 665-228-363 lub 33 238 45 90 robił moje siodło SUPER!!! Piotr Ząbczyk Kraków 509 531 220 ten robił koleżance Jeden i drugi wart polecenia, obaj 200zł za usługę liczą. Jeżdżą po kraju, tylko trzeba się w ścieżkę wpasować.
Konik123 Haha 😀 No może nie w szport ale w ujeżdżenie na pewno! 😍 Odpukać koń mi od zeszłej jesieni nie zakulał ani razu! 😅 Regularna, dobra praca ujeżdżeniowa to najlepsze co może być dla mojego połamańca z tendencją do tycia 😀
Pana Ząbczyka polecam bardzo! Ale do niego się trzeba dobijać i nie zrażać a w żadnym razie nie CZEKAĆ aż oddzwoni. Sam mi kiedyś powiedział, że trzeba być upierdliwym do bólu - więc posłusznie się stosuję do życzenia 😀
Hej! Szukam przewoźnika, który przewiezie mi konika do nowego domku- Łódź od strony Pabianic i Konstantynowa w ten weekend. Jacyś sprawdzeni kierowcy? Ewentualnie mogę pożyczyć przyczepę, mamy na nią prawko 😉. Z góry bardzo dziękuję.
Hej! Szukam przewoźnika, który przewiezie mi konika do nowego domku- Łódź od strony Pabianic i Konstantynowa w ten weekend. Jacyś sprawdzeni kierowcy? Ewentualnie mogę porzyczyć przyczepę, mamy na nią prawko 😉. Z góry bardzo dziękuję.
Spróbuj tu: http://www.pbahorsestransport.eu/wypozyczalnia.html Na stronie chyba nie ma, ale to jest Alfonsów między Lutomierskiem a Wodzieradami. Wożą konie i wypożyczają pojazdy. Polecam super koniowóz na 2 konie+ na kat. B.
Hej wszystkim 🙂 Jest tu może ktoś z Kutna lub okolic? Szukam trenera/instruktora który by do mnie przyjechał. Ewentualnie jeśli będzie mała odległość mogę jeździć do niego, jeśli ma takie warunki.
Szukam stajni na terenie woj.lódzkiego, najlepiej prywatnej, gdzie poszukowany jest koń do towarzystwa. Niestety nie mam tyle czasu dla mojego konia ile bym chciała i szukam kogoś kto w zamian za pokrycie części zakwaterownia/cenę po kosztach będzie miał towarzysza, na którym pojeździ rekreacyjnie.
Szukam stajni na terenie woj.lódzkiego, najlepiej prywatnej, gdzie poszukowany jest koń do towarzystwa. Niestety nie mam tyle czasu dla mojego konia ile bym chciała i szukam kogoś kto w zamian za pokrycie części zakwaterownia/cenę po kosztach będzie miał towarzysza, na którym pojeździ rekreacyjnie.
Jeśli nie znajdziesz takiej to mój koń stoi w stajni dla emerytów i rencistów, gdzie opieka jest stała, warunki świetne i naprawdę nie trzeba mieć czasu na odwiedzanie konia, ponieważ jest w dobrych rękach a cena może zostać ustalona indywidualnie. Możesz zobaczyć w moich ogłoszeniach 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji postów
Dzień dobry wszystkim, szukam kontaktów do ludzi związanych z jeździectwem (instruktorów, właścicieli i też jeźdźców), którzy mogli by spotkać się z nami w czwartek 04.08.2016r w Łodzi i porozmawiać na jeden konkretny jeździecki temat. Dziękuję 🙂
Dzień dobry wszystkim, szukam kontaktów do ludzi związanych z jeździectwem (instruktorów, właścicieli i też jeźdźców), którzy mogli by spotkać się z nami w czwartek 04.08.2016r w Łodzi i porozmawiać na jeden konkretny jeździecki temat. Dziękuję 🙂
Może jakieś szczegóły? W ciemno nikt nie przyjdzie 🙂
Willow, ktoś musiałby być WYBITNIE zdesperowany, żeby pojechać nie tylko w ciemno, jeśli chodzi o tematykę spotkania, ale też bez informacji, gdzie ma się ono odbyć, kto to w ogóle organizuje i w jakim celu. O, Pani w innym wątku udało się wydusić z siebie dwa zdania na temat tego spotkania. Widać sił już zabrakło, żeby z nami też się tym podzielić. 😀 Chociaż nadal żadnej informacji gdzie i przez kogo to jest organizowane. "Chcielibyśmy". Nie wiem czemu, ale to "ogłoszenie" niemiłosiernie kojarzy mi się z ogłoszeniem o pracę jako wciskacz umów/garnków/odkurzaczy ludziom, chodząc po domach, jak pracodawca bardzo stara się nie podać żadnych informacji. 😀
Czy znacie jakiś ośrodek z miejscem noclegowym, gdzie prowadzą lekcje jazdy konnej dla dzieci i dla dorosłych? Sprawdzone, godne polecenia - od morza do tatr? Dziecko ma 7 lat, ale to będą już kolejne "wakacje w siodle". Niestety dotychczasowe miejsce "padło" Przychodzi mi do głowy jedynie Wolica, Sieraków, KJ Huzar, ale może znacie coś bardziej kameralnego?
Przejrzałam ostatnie parę stron i poleciliście Jacka Krogulskiego, potrzebuje kowala do młodego konia na już (normalnie robi nam Mateusz Wichrowski, ale on ma zajęte terminy do przyszłego tygodnia), dopiero co przyjechał i właśnie zgubił podkowę. Ktoś mi polecił jeszcze Piotrka Wieczorka. Co myślicie, którego bać?