nie sprecyzowałam - chodzi o zrobienie projektu komputerowego (nie wiem jak to się fachowo nazywa, matryca?) tak żeby można coś było haftować wielokrotnie na ciuchach, sprzęcie itp.
W ogłoszeniu jest napisane "u nas" czyli w Stajni Bartodziej , "rzut beretem" z Wolborza Kontakt do mnie jest. Mamy komplet ale zainteresowanych zapraszam w formie obserwatora 😉
W ogłoszeniu jest napisane "u nas" czyli w Stajni Bartodziej , "rzut beretem" z Wolborza Kontakt do mnie jest. Mamy komplet ale zainteresowanych zapraszam w formie obserwatora 😉
Będę jako słuchacz, ktoś z revoltowoczów jeszcze się wybiera? Super, że organizatorzy nie nastawiają się na zarobek a po prostu miłe spotkanie szkoleniowe. W tych czasach to rzadko się zdarza :-)
Hej🙂 Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi pożyczyć ogłowie westowe na dzień lub dwa? :kwiatek: Mój koń ma w środę debiut filmowy, ma grać quarter horse'a 😀 Siodęło już mam skąd pożyczyć ale ogłowia nie...
Przeszukiwałam wątek ale nie mogłam znaleźć konkretnej informacji. Chodzi mi o strugaczy w łódzkim... 😉 Kto "Was" struga i czy możecie kogoś z czystym sercem polecić?
Przeszukiwałam wątek ale nie mogłam znaleźć konkretnej informacji. Chodzi mi o strugaczy w łódzkim... 😉 Kto "Was" struga i czy możecie kogoś z czystym sercem polecić?
Cześć! Jechałam ostatnio do Pabianic i zauważyłam w Ksawerowie jakąś nową stajnię. Ujeżdżalnia od strony ul. Pabianickiej. Niestety nie mogę nic znaleźć w internecie. Kojarzycie co to za stajnia?
a to ciekawe 🙂 nie widziałaś stajni itp i oceniasz (stajni nie widać z ulicy) 😉 , ja już mówię to jest stajni prywatna zawodnika WKKW i żony właścicielki sklepu , na parę ich koni to nie jest stajnia a wybuduje i poskacze za oborą
Mówię tylko jakie są moje odczucia względem tego co widziałam 😉 natomiast mało co zrozumiałam z twojej wypowiedzi "stajni prywatna zawodnika WKKW" ? "żony właścicielki sklepu" zgubiłam się 🙂 ale chyba mniej więcej wiem o co Ci chodzi 😉 ok, kończę tę dyskusję, powinnam była zachować swoje subiektywne uwagi dla siebie, bo mnie zjedzą 🙂
To może ja przetłumaczę : ) Para młodych ludzi - właścicielka sklepu ze sprzętem jeżdzieckim oraz zawodnik WKKW prowadzą swoją niewielką , prywatną stajnię , do której przyjmują w trening skokowy konie ( i ich włascicieli 🙂
Poszukuję stajni najlepiej w okolicy Pabianic gdzie jest nauka jazdy na kucykach. Potrzebuję dla córki. Niestety Stajnia pod Orzechem odpada z braku miejsc 🙁