Gdzie w Łodzi lub okolicy mogę oddać do naprawy sztyblety? Chodzi o wymianę suwaka i zszycie na kilku szwach. W Equitomie nie chcą przyjąć, bo sztybletów Hippki nie naprawiają (konkurencja) :/ Szewc w prawdziwego zdarzenia potrzebny od zaraz! 🙂
Ja mam sprawdzonego szewca w Aleksandrowie w bramie przy Rossmanie. Nie raz naprawiał mi oficerki, ogłowie itp. Tani niestety nie jest, grafik ma napięty, ale jest dobry i jak trzeba, to umie sam coś wykombinować 🙂
czy planowane są u kogoś w łodzi jakieś zawody towarzyskie ujeżdzeniowe??? 😀 wiem że będą teraz w bogusławicach przy okazji eliminacji do oom regionalne, ale licze na cos bardziej skromnego 😀
dr Olga Kulesza będzie prawdopodobnie w Łodzi w przyszły weekend (28/29.06) Czy jest ktoś z Łodzi i ew. okolic zainteresowany? Prosiłabym o kontakt do mnie (dla mojej wiadomości) i do dr Kuleszy. :kwiatek:
w okolicach września - października czeka mnie przeprowadzka do Łodzi i szukam miejsca dla kopytnego... co możecie polecić w północnych rejonach Łodzi,szukam miejsca raczej spokojnego dla ślązaka emeryta: - koniecznie z codziennym padokowaniem (najlepiej jak konie są wyprowadzane i sprowadzane w ręku) - jasna i czysta stajnia - ogarnięta i fachowa opieka na miejscu
głównie chodzi mi o ludzi, którzy się zajmą moim koniem jak swoim, nie będę miała czasu bywać u niego codziennie - raz w tygodniu to i tak będzie dużo, więc chciałabym znaleźć odpowiedzialnych ludzi, którzy doglądną konia, zaaplikują mu lekarstwa jak będzie potrzeba, zadzwonią jak coś z koniem będzie nie tak, zorganizują kowala lub weta w razie jakichś wypadków...
może być to profi ośrodek, lub przydomowa stajnia - ważne, żeby mój koń nie zginął w tłumie i nie został zapomniany przez obsługę..
Hej, jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych jedzie na zawody do Bogusławic w najbliższy weekend i nie ma gdzie spać to chętnie udostępnię jedno z łóżek w dwuosobowym pokoju (wiadomo zawsze to połowa kosztów). Nocleg mam zarezerwowany od 27 do 29. Jakby ktoś był chętny to proszę o pw 🙂
Mam pytanie związane w sumie z Politechniką Łódzką. 😉 Jak już się dowiedziałam funkcjonuje tam na AZS sekcja jeździecka, ale nigdzie nie mogę znaleźć : co? jak? gdzie? kiedy? Krótko ujmując na jakiś zasadach ona działa: treningi na koniach Klubowych (jeżeli takowe są) czy na ''swoim'' i jak z ew. zawodami itp. 😀 Byłabym wdzięczna dobrej osóbce, która coś na ten temat wie i mogłaby mnie oświecić. 😀