Forum konie »

Kącik ŁODZIANINA (Łodzianie, Łódź i okolice)

Kajula znam klacze z tej stajni 🙂 Emie i Emilenie :kwiatek: znalazłas juz nocleg?
Kajula znam klacze z tej stajni 🙂 Emie i Emilenie :kwiatek: znalazłas juz nocleg?

Emia to mamusia Emfi, ktora jade zobaczyc 🙂 nocleg juz mam, ale dziekuje, ze pytasz  :kwiatek:
i jakie masz wrazenia o Emii?
Kajula pamietam Emie z Arabiki. Wejdz sobie na strone stajni http://arabika.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=76
jest kilka zdjec i krotka notka.
dziękuję  :kwiatek: zobacze je obie na zywo w weekend  😅
[quote author=ania_lodz link=topic=1096.msg1612922#msg1612922 date=1355333338]
Hej, dziękuję Wam bardzo za namiary na ośrodki nauki jazdy. Przyznam, że jak sama szukałam czegoś w internecie nie natrafiłam na stajnie w Grotnikach. Z tego co znalazłam w internecie- to naprawdę ciekawe miejsce🙂 dużo miejsca, piękne konie, dobrzy instruktorzy, nie ma tłoku itd- jutro będę do nich dzwonić a w pt wybieram się na wizję🙂 mam nadzieje, że opinie okażą się prawdziwe.. Trzymajcie się ciepluchno w te zimowe dni. pozdrawiam
[/quote]

ta opinia to właśnie o stajni w Grotnikach??
a o którą stajnię w Grotnikach chodzi? chyba, że już jedna została 😉
no jak o którą oczywiście przy starej drodze 17 😀
Cześć, jestem nowa na forum:-) poszukuję stajni w okolicach Łodzi z nastawieniem na treningi ujeżdżeniowe. Jest coś godnego polecenia? Konia mi niestety brak, dlatego poszukuję jakiegoś fajnego miejsca. Jestem jeżdżąca, od paru ładnych lat, jednak te lata to tzw klepodupstwo było ;-) ale postanowiłam się za siebie wziąć porządnie, bo kiedyś trzeba  :kwiatek:
skj golden dream 🙂
dziękuję  :kwiatek: zobacze je obie na zywo w weekend  😅

albo niestety nie zobacze... musialam pilnie przelozyc wyjazd ze wzgledow rodzinnych 🙁 wyjazd przelozony na 29.12...
Kajula spokojnie nie uciekną :kwiatek:  Emia fajna kobyłka więc podejrzewam,że i potomstwo sympatyczne,chyba bardziej użytkowe niz pokazowe 😎
czy moglby ktos kto jezdzi w gajewnikach napisac mi na pw jak tam wygladaja jazdy rekreacyjne, przygotowanie koni itd
Orientuje się ktoś może ile kosztuje hotel dla konia (najlepiej wraz z treningiem) w SK Gozdów?  👀  :kwiatek:
/ciach/ Zapraszam do ogłoszeń
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Umieszczanie ogłoszeń w wątkach, nie po raz pierwszy
cremello Jakby była opcja przeniesienia to może ja bym była zainteresowana...
Byłam w stajni Adrianna. A raczej bywać będę tam dość często 😉

Stajnia zapowiada się bardzo fajnie. Owszem - hala nie jest szczytem marzeń, ale kłusować, galopować można bez problemu. Na miejscu jest dużo do zrobienia, ale widać że coś się dzieje. Rozmawiałam z Adą - stajnia stricte pensjonatowa, bez rekreacji. Cena 600 (albo 650 zł) na miesiąc. Duże, przestronne boksy. Jeśli ktoś nie jest przekonany nadal zapraszam w odwiedziny 😉
🙂
W Gozdowie hotel chyba 800 zł a trening nie wiem, zależy z kim, czy z panem Kubiakiem czy sobie kogoś chciałabyś ściągnąć
Już się dowiedziałam, ale dziękuję serdecznie. 🙂
słuchajcie, tak przeglądam wątek, ale jakoś doczytać się nie mogę. czy możecie przybliżyć mi jakie są ceny pensjonatów w Łodzi - pod Łodzią? byłabym wdzięczna 🙂😉
Ceny chyba jak wszędzie zaczynają się 0d 650 do 800 zależy jaka stajnia ... gdzieś miałam taką rozpiskę większości łódzkich stajni jak szukałyśmy z koleżanką dla niej może gdzieś ja odnajde... A to Wy sie przenosicie  ❓ ?
nigdy nic nie wiadomo  😁  pytam na razie, żeby się zorientować 😉
Aha  😉 ja poszukam tej kartki bo miałam tam z 15 hoteli wypisanych jak znajde wyśle Ci na PW
byłabym bardzo wdzięczna ^^
Ceny są już od 550zł - tak jest u mnie.
Szczegóły w ogłoszeniach.
W Rancho w Dolinie hotel jest chyba za 500zł o ile nic się nie zmieniło.
u nas w Grotnikach jest 500
Poleca ktoś jakąś fajną stajnie(hotel) najlepiej z halą z 20 km od portu Łódź ?  :kwiatek:
W Bukowie jest pensjonat z halą ale to chyba więcej niż 20km od Portu...
Szarlotka. Dawaj do ŁKJ, pusto się u nas robi 🙁 Podłoże na hali mamy bardzo dobre i blisko do OZJ ;D  ^^ A swoją drogą szukam drugiego konika do skoków... Jakbyście znali kogoś kto np. nie ma czasu jeździć na swoim, albo chcę oddać w dzierżawę, albo w trening... nie no, trening to za dużo powiedziane na moje umiejętności  🙄 Ale w każdym razie zajmę się chętnie jakimś ciekawym konikiem.  👀

Tylko mnie proszę nie odsyłajcie do ogłoszeń... wydaje mi się że to nie jest ogłoszenie  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się