[quote author=ania_lodz link=topic=1096.msg1612922#msg1612922 date=1355333338] Hej, dziękuję Wam bardzo za namiary na ośrodki nauki jazdy. Przyznam, że jak sama szukałam czegoś w internecie nie natrafiłam na stajnie w Grotnikach. Z tego co znalazłam w internecie- to naprawdę ciekawe miejsce🙂 dużo miejsca, piękne konie, dobrzy instruktorzy, nie ma tłoku itd- jutro będę do nich dzwonić a w pt wybieram się na wizję🙂 mam nadzieje, że opinie okażą się prawdziwe.. Trzymajcie się ciepluchno w te zimowe dni. pozdrawiam [/quote]
Cześć, jestem nowa na forum:-) poszukuję stajni w okolicach Łodzi z nastawieniem na treningi ujeżdżeniowe. Jest coś godnego polecenia? Konia mi niestety brak, dlatego poszukuję jakiegoś fajnego miejsca. Jestem jeżdżąca, od paru ładnych lat, jednak te lata to tzw klepodupstwo było ;-) ale postanowiłam się za siebie wziąć porządnie, bo kiedyś trzeba :kwiatek:
Byłam w stajni Adrianna. A raczej bywać będę tam dość często 😉
Stajnia zapowiada się bardzo fajnie. Owszem - hala nie jest szczytem marzeń, ale kłusować, galopować można bez problemu. Na miejscu jest dużo do zrobienia, ale widać że coś się dzieje. Rozmawiałam z Adą - stajnia stricte pensjonatowa, bez rekreacji. Cena 600 (albo 650 zł) na miesiąc. Duże, przestronne boksy. Jeśli ktoś nie jest przekonany nadal zapraszam w odwiedziny 😉
słuchajcie, tak przeglądam wątek, ale jakoś doczytać się nie mogę. czy możecie przybliżyć mi jakie są ceny pensjonatów w Łodzi - pod Łodzią? byłabym wdzięczna 🙂😉
Ceny chyba jak wszędzie zaczynają się 0d 650 do 800 zależy jaka stajnia ... gdzieś miałam taką rozpiskę większości łódzkich stajni jak szukałyśmy z koleżanką dla niej może gdzieś ja odnajde... A to Wy sie przenosicie ❓ ?
Szarlotka. Dawaj do ŁKJ, pusto się u nas robi 🙁 Podłoże na hali mamy bardzo dobre i blisko do OZJ ;D ^^ A swoją drogą szukam drugiego konika do skoków... Jakbyście znali kogoś kto np. nie ma czasu jeździć na swoim, albo chcę oddać w dzierżawę, albo w trening... nie no, trening to za dużo powiedziane na moje umiejętności 🙄 Ale w każdym razie zajmę się chętnie jakimś ciekawym konikiem. 👀
Tylko mnie proszę nie odsyłajcie do ogłoszeń... wydaje mi się że to nie jest ogłoszenie :kwiatek: