Nerechta, tak Paryżanin który po przejściu na emeryturę ( :hihi🙂 przeprowadził się do Cannes. Powiem Wam dziewczyny, że jak na Francuza z wybrzeża to i tak jest wyjątkowo męski - 80 % tamtejszych facetów poświęca na wybieranie ciuchów, układanie włosów i golenie nóg ( tak, tak golenie nóg!!) przed codziennym wyjściem z domu więcej czasu niż ja przed wyjściem na imprezę 😂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 czerwca 2014 13:25
Łosia :kwiatek: :kwiatek: To też jak go kiedyś zobaczyłam a jeszcze nie znałam to powiedziałam do mojej przyjaciółki " ooo, to będzie mój chłopak tylko on jeszcze o tym nie wie !!!"
O jaaaaaaa 😍 cudna fota 😍 Ja bum Ciebie Zabeczka jeszcze do tego zdjecia widziala w stroju wikinskim, albo Meza w takich bialych, lnianych spodniach i koszuli 👀 fajnie wygladacie, takie zetkniecie 2 epok 😜
E dawaj wstaw chociaz na jeden dzien 😉 jestem mega ciekawa 😉 Moj sie bawi w bractwo i ma troche tego typu ciuchow.szkoda ze tylko meskie.hehe. Dzieki 😉