Taniu Ale to nie tylko o standardy popularności chodzi! Ogólnie: na ile "okoliczności zewnętrzne" sprzyjają sukcesowi. wrotki poruszył np. temat jeździectwa - na tyle smutny, że lepiej nie komentować? Po prostu chyba w sztuce, mediach, pewnych sportach... no właśnie: gdzie? w jakich dziedzinach jest szalenie łatwo, żeby bycie dobrym + praca - nie popłacało?
No w sumie ten Sebastian Karpiel Bułecka -dobry jest. Od dawna .I jego kolejne zespoły. A popularny i "piękny" stał się od romansu z Kayah. A z drugiej strony Maciej Maleńczuk. Pamiętam go jak stał na rynku w tej mgle krakowskiej. I ja się zatrzymałam jak wryta - bo poezja była przednia.
Mój ex fuczał,że słucham "narkomana" a ja słuchałam i miałam rację.Wybił się. Oj wkurza mnie to skakanie tekstu.... 😤
No, na twoim miejscu to bym pocwiczyła kręcenie pupą przed lustrem 😎 I trzeba by było jeszcze pomyślec o operacji plastycznej - dzisiaj jak biust ci nie wybija zębów w trakcie biegania, to znaczy, że za mały 😁
Sweet sixteen to w ogóle jakaś porażka. Potem takie quoniary oglądają to badziewie i ustawiają swoje życiowe priorytety wg tego, co tam widzą - kasa, lans, pogarda, dla tych, co mają mniej.
A co powiecie, o tych, co są sławni, bo... no właśnie, nie wiadomo, czemu. Taka Paris Hilton na przykład. Śpiewac to nie umie, grac też nie, talentu w czymkolwiek zero, płytka... A kasę zarabia! Zapraszają ją na jakieś imprezy, ona musi tylko powiedziec do mikrofonu: "cześc, jak się macie? Fajna impreza! Jesteście hot!" I zgarnia przez 15 minut więcej kasy niż ja w ciągu 3 lat pracy 👿
Alez Paris Hilton potrafi grac! cudownie gra wszystkim na nerwach 😁
co do mojego biustu - rozczaruje Cie 😁 prawie go nie widac 😉 w sumie z powodzeniem moglabym sie przebrac za faceta i nikt by nie zauwazyl 😂
a okolicznosci zewnetrzne... coz, wiem, ze nie powinnam, ale co rano przeklinam to, ze nie trafi mi sie ten jeden ogromnie fartowny przypadek i ze po prostu nagle od pstrykniecia ktos nie stwierdzi, ze tak, chce mnie wydac. no ale poniewaz juz jakis czas temu pogodzilam sie z tym, ze tak sie nie stanie, to pelzne sobie powolutku do przodu i kiedys gdzies dopelzne 😁 (tiaaa... tylko ciekawe GDZIE 🤔wirek: )
Jeszcze w temacie; właśnie leci jakiś serial na TVP1 (Pn. po 20?). I dzisiaj mówią w nim... po angielsku? Tak ohydnego akcentu to dawno nie słyszałam 🤔wirek: Ci aktorzy biorą gażę - OK, ale... ktoś ich uczy? 🤔
Ja myślę,że ten akcent to tak celowo. Tak bardziej prawdziwie. W realu aktorzy śmigają z prawidłowym. 😂 /nie lubię tego filmu/ -oddaje klimaty prawdziwie? Są wśród nas "londyńczycy" przecież.