Forum towarzyskie »

muzyka z filmow, reklam. szukam...

nikt, nic?  👀
Odkopuje! Swego czasu na YouTube w ramach reklamy leciały przykładowe covery ludzi korzystających z ising. Trafiłam kiedyś na jeden, gdzie dwie dziewczyny śpiewają Dance Monkey. To były jakby dwa filmiki sklejone w jeden (chyba). Obie ciemnowłose, jedna na pewno azjatka. Ktoś coś? Pięknie zaśpiewały tą piosenkę, szukam i szukam ale nie mogę znaleźć.
Kaarina jesteś pewna, że to było iSing? Takie duetowe rzeczy są tam rzadko, może to było Smule? Po wpisaniu w google "Dance Monkey Smule" od razu masz to, tego szukasz?
odkopuję

Szukam piosenkarki, słyszałam ją w Anty Radio bądź Rock radio, jakoś na jesień
jej nazwa to była 3cia forma czasownika po angielsku, coś jak "been, done, gone"
ktoś coś?  😵 😵 😵
Mi się kojarzy Metallica - The Unforgiven, ale to czysty strzał (nie słucham radia i nie wiem, czy to grają).
Epikea a może 3 Doors Down - When I'm gone?
Stacja by pasowała.
niestety to nie to 🙁
Nazwa wokalistki to byla ta 3cia forma
coś jak Adele to ona była np "Done"

A, to trzeba bylo od razu napisać, że kobieta śpiewa. Ja ze śpiewających kobiet toleruję jedynie Janis Joplin 😁 Jakoś mi jedynie męskie głosy podchodzą.
odkopuję

Szukam piosenkarki, słyszałam ją w Anty Radio bądź Rock radio, jakoś na jesień
jej nazwa to była 3cia forma czasownika po angielsku, coś jak "been, done, gone"
ktoś coś?  😵 😵 😵

zembria, przecież pisała 😉
Bez kitu 🤣 Mój mózg wstawił tam "piosenki" 😂
zembria, też tak na początku przeczytałam, nie przejmuj się 😉 Myślę, myślę, ale nic nie mogę wymyślić...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się