Forum towarzyskie »

muzyka z filmow, reklam. szukam...

lotka13, nie to nie to chodziło mi o taką wolną strasznie ona kiedyś leciała chyba w klubie szalonych dziewic taka smętna piosenka

edit: znalazłam  😀 
nie, nie. Chodzi mi o taką nowszą reklamę jak się zachwycają takim zespołem a potem pokazują, że oni mają mini instrumenty i mówią "W małych rzeczach jest moc"  😀

A ja podbijam bo nadal nie znalazłam  😁

i jeszcze ta jeśli ktoś zna: http://patrz.pl/filmy/bardzo-pozytywna-reklama-orange
Alabamka  James Morrison- i'm yours
dziękuję  :kwiatek:

[s]A i mam jeszcze pytanie na odwrót  🤣 Kojarzy ktoś film w którym była piosenka Goo Goo Dolls-Sympathy ?[/s] Ok przypomniałam sobie, Historia Kopciuszka  😎
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć co to za muzyka???

pytałam już w wątku 'teraz słucham' ale cisza..
[quote author=fruity_jelly link=topic=9.msg698150#msg698150 date=1283710509]
wiecie jak nazywa sie piosenka w której w teledysku facet jest na imprezie, zabiera ludziom okulary i przez każde widzi inaczej? 😡 widziałam teledysk i słyszałam milion razy ale nie pamiętam jak sie nazywa.. 🙇
[/quote]
:kwiatek:
znalazłam, Mike Posner-Cooler than me
Wojenka, Stromae- Alors on Danse.
Burza,  :kwiatek: . Podoba mi się  🙂
jaka piosenka leci na koniec Shrek2? jak już są napisy koncowe
Ktoś wie jaka piosenka leci w 6 odcinku Miłości nad rozlewiskiem, kiedy Paula przychodzi do Sławka?

od 2:30, co to za utwór?  😜
a piosenka z reklamy dwusmakowej czekolady wedla? 😡
Jeśli chodzi o tą reklamę to jest to zremixowana V symfonia Beethovena.

A ja mam troszkę nietypowe pytanie, ale nie wiedziałam gdzie je zadać.
Chodzi mianowicie o pewną bajkę..
Była to bajka o dziewczynie, która startowała w wyścigach na takich hmm.. rakietach możnaby powiedzieć. Nie pamiętam dokładnie wątku, ale potrzebna jest mi ta bajka.
Leciała chyba na Jetix, czy czymś tego typu.

błagam...powiedzcie mi co to za piosenka...
bardzo pilne...
może być na PM bo szybciej odczytam
xxblackxx, adiemus
Co to za piosenka, która leci w tle na www.reserved.com ? 😀
Alabamka- piosenka mega. i jakoś kojarzyłam ten głos. pogoglowałam chwile i wiem! 💃
Dick4Dick - Canonade. ( jeśli to o tą chodzi)?
Tak to ta sama, dzieki  :kwiatek:
emade - tam chyba leci kilka piosenek: Livin' La Vida Loca, Holding out for a hero, ale w wykonaniu Frou Frou, As Lovers Go. chyba, że pomyliłam części.  😜
dzisiaj ok16 w Trójce słyszałem ....
No właśnie nie bardzo wiem co, śpiewane w jakimś "dziwnym" języku, chyba bolero Ravela, na playliście tego nie ma. Komuś przychodzi do głowy co to było?
Aaaa 😜

Kto to kojarzy?  😜
Alabamka. Rise Against    - Savior
Dziękuję ślicznie  :kwiatek: :kwiatek:
ja szukam, męczy mnie to dawno, piosenki z reklamy pepsi, szedł chłopak, obrazki się zmieniały i chyba to utwór Coldplay.
dość stara reklama. kojarzy ktoś :kwiatek:? mam nadzieję że nie namieszłam
Viva la vida?
madmaddie, The Cloud Room - Hey Now Now
Tak przy okazji, ktoś korzysta z midomi.com? Jeśli macie podłączony mikrofon lub kamerkę internetową to po kliknięciu na stronie i zaśpiewaniu/ zanuceniu 10sekundowego kawałka piosenki strona wyszukuje utwór i podaje tytuł, może komuś się przyda 😉
Carmen dziękuję bardzo :kwiatek:

a piosenka 0;03 - 0;08 ?
a mnie się spodobała piosenka z "Filmu o pszczołach" Sheryl Crow - Here Comes The Sun

😁  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się