Forum towarzyskie »

Przeróbka Al - zdjęcia i filmy

Szukałam na forum i bezpośrednio nie znalazłam takiego wątku. Ciekawią mnie wasze przeróbki bo na pewno takie robicie. Co w ogóle o takich przeróbkach myśleć? Na ten moment widzę w nich więcej pozytywnych rzeczy. Ale jest moim zdaniem cienka granica do przesady. Zapraszam do wrzucania swoich zdjęć jeśli robicie. Sama się w to bawię i raz coś wychodzi raz nie. Ale mimo wszystko jest to ogromne pole dla wyobraźni i kreatywnych ludzi jak ja 🙂 poniżej zdjęcie z moim byłym koniem. Zabrakło mi czasu na to żeby zrobić coś na święta i AL w tym wypadku pomógł mi zrealizować ten projekt.
Screenshot_20251226-135411.png Screenshot_20251226-135411.png
Screenshot_20251226-135235.png Screenshot_20251226-135235.png
Screenshot_20251205-191308.png Screenshot_20251205-191308.png
Nie, nie robimy takich i sądzimy o nich to: 🤡
Ale ja jestem lewakiem, więc to pewnie dlatego.
konikmorski, ciary żenady mnie przechodzą
Po co robić zdjęcia z których nie ma się żadnych realnych wspomnien?
Przecież to jest tak sztuczne i tandetne ????
Znam w sumie dużo osób które z różnych powodów nie mają swoich fajnych zdjęć. Dopiero po wrzuceniu do programu wyszło im coś ładnego. Myślę że jedni widzą w tym potencjał drudzy wolą naturalność.
Przede wszystkim, na zdjęciu przerobionym przez AI nie ma już ani Ciebie ani Twojego konia. Są to obrazki wygenerowane na podstawie/na podobieństwo tego, co w AI wrzucisz. To nie tak, jak zdjęciem bawi się grafik, który w fotoszopie pracuje na konkretnym zdjęciu przedstawiającym konkretną rzecz. AI generuje obraz od zera, przez co im bardziej złożona “obróbka”, tym postaci na grafice mniej przypominają osoby ze zdjęcia 😉
Co kto lubi, jak ktoś lubi chwalić się i korzystać jak ze zdjęć z grafik , na których go nie ma, to proszę bardzo.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się