Forum konie »

Nasze końskie KOLEKCJE !

Bay dokładnie! Każdy lubi to co lubi!

A u mnie liczba szmatek wróciła do 14 ! Jedna szmatka w niedzielę jedzie do nowego domu 🙂
ee to u mnie lipa, ja mam tylko 5 🙁 ale niedlugo jeszcze jeden kupuje 😀
szmatki uzależniają!!!
asds - ale cudo  😍  gdzie takie sprzedają ? 😀
Cierp1enie o którym piszesz cudzie?

Stan szmat : 15
O ES z poprzedniej strony  😍

szalejesz 😀
Eee tam szaleje z poprzedniejs trony szary HH do nowego domu jedzie - coś się kupi coś się sprzeda.

A obydwie szmatki ( Stripe In i Cross In) ściągam przez Wielka Pania " I " z Gidrana  😅
Co do tych zdjęc na górze to albo ta osoba handluje tymi padami albo może całej stajni kilku koni kolekcje wstawiła, bo jak to dla jednego konia, to szczerze współczuję choroby, żenada. 😀
Co do tych zdjęc na górze to albo ta osoba handluje tymi padami albo może całej stajni kilku koni kolekcje wstawiła, bo jak to dla jednego konia, to szczerze współczuję choroby, żenada. 😀

Przyznam że po części się zgadzam - w każdym razie nie zamierzam przekroczyc jeszcze granic rozsadku, kupuje jak tylko mi się coś podoba.
Asds, ale ja nie mówię o Tobie, tylko o tej osobie co ma pokój z 66 padami :]

Nikomu nie odmawiam, broń Boże, ale sama widzę, że tego się nie da wyjeździć dla jednego konia:P
Asds, ale ja nie mówię o Tobie, tylko o tej osobie co ma pokój z 66 padami :]

Nikomu nie odmawiam, broń Boże, ale sama widzę, że tego się nie da wyjeździć dla jednego konia:P

spokojnie...Ja pisałam w odniesieniu do tej piramiody przy czyims łóżku. Ja tam bym bała się żeby w nocy się to na mnie nie zawaliło  😵
to ja dodam taką fotke...
a reszty "szmatek" nie pokaze...  😎
to ja dodam taką fotke...
a reszty "szmatek" nie pokaze...  😎

akzzi

Poległam jak to zdjecie zobaczyłam, gdzie mi tam do ciebie...ja ostatnio kolekcje wyszczuplam 😉
akzzi, zabiłaś mnie  👍

tak tylko spytam, to kolekcja dla jednego konia...?

(jak ja się cieszę, że szmatoholiczką nie jestem)
Wow  😲 Akkzi, padłam  😀 Ile masz koni,  z 5?
👍
z tego co pamietam to Akzzi chyba jeszcze bez własnego konia jest
ojej! 😀
ja mam aż pad i czaprak.. :P
ale kolekcja akzzi robi wrazenie!
no narazie zadowola sie czaprakami  😀iabeł: tak jak pisala kiedys 🙂

popatrzcie z 2 strony , sprzeda wszystkie szamtki i ma konia  😎
asds... tu są rzeczy już po uszczupleniu... nie fociłam szmatek jakie są na sprzedaż...

Azbuka nie posiadam konia 😉 stad tyle tych rzeczy... 😂

Naciau na samo kupno konia to by mnie stać może i było, ale na jego utrzymanie nie "na swoim" to napewno nie... 😀iabeł: Dlatego nie jestem jeszcze posiadaczką konia...
akzzi, zabiłaś mnie tą kolekcją  😲
Ja skromnie, sztuk 3 😁
ja mam tak z 17  🙄 w tym 5 na sprzedaz i jeden w drodze  😵
gdybym ja miała konia i widziała, a właściwie nie widziała co jak na koniu wygląda to też by tego było mniej..😉
a takto u mnie jest od groma sprzętu różnego i w różnym rozmiarze, bo nigdy nie wiem jaki koń się do jazdy trafi...

Btw kiedyś tutaj wrzuce galerie wędzideł, ale z tym to jeszcze zejdzie, bo różnych rodzajów wędzideł jest uhuhuhu i jeszcze więcej...wiec zebrać je do "kupy" nie jest łatwo..
dziewczyna z tego holenderskiego forum ma tych szmatek 80 ;]
więcej się nie dowiem bo trzeba się rejestrować.

a moja pseudo-kolekcja liczy 1 kavalkada i 3 by Mama 😉
Ja moją kolekcją chyba lepiej się nie będe chwalić  😡
akzzi to znaczy, że te czapraki kupiłaś tak ot, a zakładasz je na jazdę innym koniom?  🤔 👍
Bądź co bądź, taką kolekcję też bym chciała!
Tak, to oznacza, że zakładam swój sprzęt na konia ktorego jeżdze/którym się opiekuje. Teraz mam zastój jeżdziecki więc sprzęt leży i czeka na "szczęśliwca"...
Sprzedaj anki  😜
Bay coż to za pomysł...?? na zdjęciu  nie ma jednej anky (hortensia) i jednego eskadrona.
Może to nie kolekcja, ale jako, że tu było dużo figure,k to wstawiam jedną świeżo skończoną mojego autorstwa😉
akzzi - masz hurtownię 😀??
Alice - super! soiczne wykonanie, troszkę za drobny zadek/zbyt mocno rozbudowana klata, ale jest super!

Stan moich szmat na dzień dzisiejszy:

Pady:

1x Zilco
1x Horze
1x Horsage
2x Jarpol

Czapraki:

1x Nici
2x Horze

= 8  😅

Nawet nie wiedziałam, że tyle tego się nazbierało...  🙄
Wiem, tez to zauważyłam. Chciałam zmniejszyć szyję, ale nie mogłam, bo tam akurat drut przechodził  😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się