Co do tych zdjęc na górze to albo ta osoba handluje tymi padami albo może całej stajni kilku koni kolekcje wstawiła, bo jak to dla jednego konia, to szczerze współczuję choroby, żenada. 😀
Co do tych zdjęc na górze to albo ta osoba handluje tymi padami albo może całej stajni kilku koni kolekcje wstawiła, bo jak to dla jednego konia, to szczerze współczuję choroby, żenada. 😀
Przyznam że po części się zgadzam - w każdym razie nie zamierzam przekroczyc jeszcze granic rozsadku, kupuje jak tylko mi się coś podoba.
asds... tu są rzeczy już po uszczupleniu... nie fociłam szmatek jakie są na sprzedaż...
Azbuka nie posiadam konia 😉 stad tyle tych rzeczy... 😂
Naciau na samo kupno konia to by mnie stać może i było, ale na jego utrzymanie nie "na swoim" to napewno nie... 😀iabeł: Dlatego nie jestem jeszcze posiadaczką konia...
gdybym ja miała konia i widziała, a właściwie nie widziała co jak na koniu wygląda to też by tego było mniej..😉 a takto u mnie jest od groma sprzętu różnego i w różnym rozmiarze, bo nigdy nie wiem jaki koń się do jazdy trafi...
Btw kiedyś tutaj wrzuce galerie wędzideł, ale z tym to jeszcze zejdzie, bo różnych rodzajów wędzideł jest uhuhuhu i jeszcze więcej...wiec zebrać je do "kupy" nie jest łatwo..
Tak, to oznacza, że zakładam swój sprzęt na konia ktorego jeżdze/którym się opiekuje. Teraz mam zastój jeżdziecki więc sprzęt leży i czeka na "szczęśliwca"...