xxagaxx, czy mogłabys zmierzyć długość tego naczólka który kupowałaś dodatkowo? arzy mi się taki, ale obawiam sie, ze będzie za którki dla Szoguna jak wszystkie naczółki 🙁
Będę zamawiać pod koniec lutego. Najpierw chce się dowiedziec czy w końcu przyjdzie ogłowie to czarne w rozmiarze Cob. I wtedy mogę coś znowu organizować. Czyli należy się nastawić na koniec lutego/początek marca.
bo się nad cobem czarnym rozpisałaś i już myślałam że ten cob to dlatego Twojego kopytniaka ze zdjęcia, a mój mikro mózg jest dużo mniejszy i caly czas mam dylemat jaki rozmiar. Ale skoro ten konio na haku ma full to mój cob chyba będzzie akurat 🙂
bo się nad cobem czarnym rozpisałaś i już myślałam że ten cob to dlatego Twojego kopytniaka ze zdjęcia, a mój mikro mózg jest dużo mniejszy i caly czas mam dylemat jaki rozmiar. Ale skoro ten konio na haku ma full to mój cob chyba będzzie akurat 🙂
Mogę Ci coś pomierzyć jakby co 🙂
Moje konisko ma taki dziwny łeb. Nachrapnik generalnie zapinam ledwo ledwo (ale Hooksowy meksykan był akurat) za to paski policzkowe czy też od nachrapnika mam skrócone niemalże na maxa.
hejka!!no zamówionko pierwsze już poszło!!! teraz tylko przelewik muszę zrobić!! 😉 ale na początek stycznia następne zamówionko bo mają dotrzeć brakujące modele!! 😉 😉 więc jak co zapraszam na pw!!