Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

a proszę was bardz, takie fotki na szybko. Śmiesznie jest podgardle zaocowane 😀

Na żywo też piękne.....  😜 ale brąż rzeczywiście na takiego gniadosza jak na zdjęciu ewentualnie jasny kasztan. SPrzedajesz je że ma jeszcze metkę ? 🙂
Na żywo też piękne.....  😜 ale brąż rzeczywiście na takiego gniadosza jak na zdjęciu ewentualnie jasny kasztan. SPrzedajesz je że ma jeszcze metkę ? 🙂

zamawiałam dla kogoś.. I teraz ta osoba sie nie odzywa. Wysłałam pw, czekam na odzew. Jak nie to na sprzedaż idzie.
to ja proszę o wstępną rezerwacje 🙂 powiedz mi dobrze się te kryształki trzymają ?
to ja proszę o wstępną rezerwacje 🙂 powiedz mi dobrze się te kryształki trzymają ?

nie mam pojecia. Jak pisałam ogłowie w szafie leży. A co do rezerwacji to jeszcze chwila 🙂 Musze się upewnić że dziewczyna rezygnuje.
a tak na oko jakościowo ? Bo zamówiłam jedno i myślę jeszcze nad tym.
Ja mam inne z hooksa i jest naprawdę fajne. Używam je tak 2 razy w tygodniu, ostatnio prawie w cale więc nie wiem jak z trwałością tego ogłowia.

To ze zdjęcia ma mega milutkie podszycie 😀 Ale uważam ze kąpiel w oleju i tak byłaby wskazana.
xxagaxx 2 pierwsze zdjęcia zrobione z lampą, nie? Kolor bardziej jest taki jak na tych bez lampy czy z?
na pewno 🙂 Które Ty masz ? Mam nadzieje że się będą dobrze sprawować bo ja używam codziennie, ale sądze że przetrwa 🙂
Kolor raczej taki jak na drugim zdjęciu.

Ja mam to:

tak na modelu:

ale my używamy tylko w takiej opcji (naczółek dokupiony ale też hooksowy)

edit:

tu może lepiej od przodu widać naczółek:

pięknyyy naczółek. Gdzie można kupić hackamore z krótkim czankami, ale takie cieńkie, jakby z plecionej skóry ? nigdzie nie mogę tego znaleźć
xxagaxx, czy mogłabys zmierzyć długość tego naczólka który kupowałaś dodatkowo? arzy mi się taki, ale obawiam sie, ze będzie za którki dla Szoguna jak wszystkie naczółki 🙁
Kurcze, piekne te oglowia... Kusicie, kusicie... 🤬
Niom piekne....Szczególnie to bling bling naczółki mi sie podobają

xxagaxx

ile sam taki naczółek kosztuje?
Deb ma jakieś 45 cm.

A kosztował 229 Kr. czyli... 93zł.
Będziesz coś znów zamawiac u nich?  😎
heh już to piszę w tym wątku po raz nty :P

Będę zamawiać pod koniec lutego. Najpierw chce się dowiedziec czy w końcu przyjdzie ogłowie to czarne w rozmiarze Cob. I wtedy mogę coś znowu organizować. Czyli należy się nastawić na koniec lutego/początek marca.
xxagaxx ten koń na zdjęciu ma rozmiar cob ?
Full, o ile pytasz o moje zwierze 🙂 Bo ten z pierwszego zdjecia to nie mam pojecia  :P
bo się nad cobem czarnym rozpisałaś i już myślałam że ten cob to dlatego Twojego kopytniaka ze zdjęcia, a mój mikro mózg jest dużo mniejszy i caly czas mam dylemat jaki rozmiar. Ale skoro ten konio na haku ma full to mój cob chyba będzzie akurat 🙂
bo się nad cobem czarnym rozpisałaś i już myślałam że ten cob to dlatego Twojego kopytniaka ze zdjęcia, a mój mikro mózg jest dużo mniejszy i caly czas mam dylemat jaki rozmiar. Ale skoro ten konio na haku ma full to mój cob chyba będzzie akurat 🙂

Mogę Ci coś pomierzyć jakby co 🙂

Moje konisko ma taki dziwny łeb. Nachrapnik generalnie zapinam ledwo ledwo (ale Hooksowy meksykan był akurat) za to paski policzkowe czy też od nachrapnika mam skrócone niemalże na maxa.
jak tam nasze zamowienie? wplacili juz wszyscy za 1 ture i czekamy az przyjdzie? =)
okej..

niech ktoś mnie podratuje z ta ich stroną...gdzie znajde naczółki?  :kwiatek:

To ktoś moze teraz jeszcze zbiera chetnych na zamówienie? Bo ja bym sie dołacyzła 😀 coś sadze
asds dzisiał chyba już poszły wszystkie pieniądze do hooksa.
to  wtakim razie bede sie czai na xxagaxx do marca  😀iabeł:
hejka!!no zamówionko pierwsze już poszło!!! teraz tylko przelewik muszę zrobić!! 😉 ale na początek stycznia następne zamówionko bo mają dotrzeć brakujące modele!! 😉 😉 więc jak co zapraszam na pw!!
A ja nie moge doczekac sie informacji, ze te brakujace modele juz sa....
😉
Chyba początek lutego 🙂

Do następnego stycznia to na pewno się nie doczekamy 🙂

Ja już nie mogę się doczekać hooksowego meksykańca 🙂
Dziękuję  naska82, za organizację
super =) to teraz czekamy =) (mam nadzieje, ze moj przelew doszedl na czas?)

Juz nie moge sie doczekac, az oglowie do mnie dotrze =)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się