Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Equi ja też czekam na odp co z czaprakiem 😉 dostałaś pw?
dziewczyny będzie brała któraś teraz ogłowie catena w rozmiarze cob?
Hey. ; )

Tak czy siak chcę robić zamówienie z HOOKS'a, więc pytam tylko czy ktoś czegoś nie potrzebuje? Mogłabym wtedy ewentualnie organizować zbiorowe. Jak ktoś chętny, zapraszam na PW.
sei, ja biorę. 🙂
to masz pw 😉
tyle rzeczy z hooksa kusi a tu akurat kasy niet 🙁 ale może to i dobrze  😁
Ja również przymierzam się do zamówienia z HOOKS więc jeśli ktoś z Łodzi chce się podpiąć (bez dodatkowych kosztów przesyłki w kraju) to zapraszam.
Equi czy dochodza do Ciebie moje pw, prosze o kontakt.
kermit, a na kiedy planujesz?
Sei - nie mam planu  😉
Liczę właśnie na to, że może mnie ktoś zmobilizuje  😎
kermit, a jest szansa żeby osoby spoza Łodzi się dołączyły? :kwiatek:
No jeśli jesteś rzetelna to nie widzę problemu  :kwiatek:
To super 🙂
Ruszyło się coś z naszym zamówienie, które prowadzi Equi?
Czy wszyscy przelali pieniądze czy jak zwykle znalazł się ktoś spóźnialski?
jeszcze nie wszyscy. Jak tylko będę miała komplet napiszę 😉
equi bardzo proszę o kontakt w sprawie tego ogłowia z ostatniego zamówienia -> http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300320&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

nie odpowiadasz na maile i pw...
ostatni mail w tej sprawie mam z 26 kwietnia

pozdrawiam i czekam na odpowiedź
czy doszły przelewy?
Jak tak można, zeby pisać się na jakieś zamówienie a potem przeciągać wszystko z powodu powolnego przelewania pieniędzy!

Czasem moja cierpliwość nie daje rady!
equi pisałam do Ciebie na priv, chciałam się właśnie upewnić czy mój przelew dotarł.
dziewuchy drogie 😉 Jeżeli przelew wyszedł, tzn, że dotarł, nie ma co się martwić. Chyba, że puszczany przez pocztę, to już może być różnie. Czekamy jeszcze na kilka wpłat
Jeszcze na kilka wpłat?

Ludzie...

Powystrzelać to mało...!
rewelka, kasy nie mam, ale zamawiam... :/

edit - czy jak do jakiegoś założonego terminy ww osoby nie zapłacą można edytować zamówienie, zrezygnować z ich przedmiotów i zrealizować pomniejszone zamówienie??
Planowo przelew do Hooks'a miał być zrobiony w piątek!
Póki co mamy wtorek wieczór i wciąż czekamy na KILKA wpłat :/

Jak tak dalej pójdzie to całość przeciągnie się o tydzień!
To w sumie jak jeszcze czekacie na wpłaty to moze da się siebie jeszcze dorzucic? Bo widze ze promocja jest -15% 🙂

No pw poszło 🙂

Mam nadzieję że się uda i ze to to duży full jest 🙂

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300470&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Equi też proponuje zrobić jakiś dead line bo tak to sobie możemy czekać w nieskończoność.
Może do piątku?

Asds ten rabat to na wszystkie rzeczy czy jak? Cena przy produktach jest podana z rabatem czy bez - bo ja kiepska w szwedzkim jestem  🤔wirek:
dla mnie to jest jakieś kompletnie niepoważne i szczeniackie. nie mam kasy nie zamawiam proste. Ciekawa jestem czy w sklepie też na "kreske" biorą. Equi ja proponuje po  prostu tutaj wypisać te osoby może to ich jakoś zmobilizuje, + dać termin do jutra!!nie dłużej i tak już tydzień czekasz... jeśli kasy nie będzie odmówić ich produkty ( hooks elastyczny myślę,że nie będzie problemu). Ja z chęcią zapłacę więcej za koszty zamówienia byleby się tylko już nie przeciągało-myślę że nie tylko ja 🙂

dziś mija 3 mce jak zamówiłam ogłowie... 😵 chyba następnym razem się na wycieczkę wybiorę  🤣
Zgadzam się z Hermesiową dziś mija 3 miesiące jak wpłaciłam za swoje ogłowie i nadal nie mam wizji że prędko je dostanę a takie zachowanie było i w poprzednim zamówieniu i przeciągnęło się ono o ile dobrze pamiętam prawie o 2 tyg  👿 i z tym pewnie będzie podobnie  😤
ta, ale teraz w związku z promo jak coś się domówi jak asds proponuje, to powinniśmy podliczać od nowa wszystkich, bo mamy przepłacone o 15% tak?
Jeżeli dobrze kamam to do 22 maja jak sie złozy zamówienie - 15% na wsyzstko dla psa i konia

Do equi napisłam dwa pw pierwsz w sprawie ogłowia, a drugie że jeżeli nie przyjmuje juz domówień to ok. Ja zrozumiem, a nie chcę wam mieszać/opóźniać zamówienia jeszcze.....
to niech już equi rozważy robienie korekty zamówienia i przelewanie nadpłat, my zamawialiśmy jak jeszcze tej promocji nie było, płaciliśmy normalnie
Ja jeszcze do kermit uderyzłąm bo coś o robieniu jakiegoś zamówienia cos wcześniej wspominała 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się