Tak czy siak chcę robić zamówienie z HOOKS'a, więc pytam tylko czy ktoś czegoś nie potrzebuje? Mogłabym wtedy ewentualnie organizować zbiorowe. Jak ktoś chętny, zapraszam na PW.
dziewuchy drogie 😉 Jeżeli przelew wyszedł, tzn, że dotarł, nie ma co się martwić. Chyba, że puszczany przez pocztę, to już może być różnie. Czekamy jeszcze na kilka wpłat
edit - czy jak do jakiegoś założonego terminy ww osoby nie zapłacą można edytować zamówienie, zrezygnować z ich przedmiotów i zrealizować pomniejszone zamówienie??
dla mnie to jest jakieś kompletnie niepoważne i szczeniackie. nie mam kasy nie zamawiam proste. Ciekawa jestem czy w sklepie też na "kreske" biorą. Equi ja proponuje po prostu tutaj wypisać te osoby może to ich jakoś zmobilizuje, + dać termin do jutra!!nie dłużej i tak już tydzień czekasz... jeśli kasy nie będzie odmówić ich produkty ( hooks elastyczny myślę,że nie będzie problemu). Ja z chęcią zapłacę więcej za koszty zamówienia byleby się tylko już nie przeciągało-myślę że nie tylko ja 🙂
dziś mija 3 mce jak zamówiłam ogłowie... 😵 chyba następnym razem się na wycieczkę wybiorę 🤣
Zgadzam się z Hermesiową dziś mija 3 miesiące jak wpłaciłam za swoje ogłowie i nadal nie mam wizji że prędko je dostanę a takie zachowanie było i w poprzednim zamówieniu i przeciągnęło się ono o ile dobrze pamiętam prawie o 2 tyg 👿 i z tym pewnie będzie podobnie 😤
Jeżeli dobrze kamam to do 22 maja jak sie złozy zamówienie - 15% na wsyzstko dla psa i konia
Do equi napisłam dwa pw pierwsz w sprawie ogłowia, a drugie że jeżeli nie przyjmuje juz domówień to ok. Ja zrozumiem, a nie chcę wam mieszać/opóźniać zamówienia jeszcze.....