paczka zawsze szła tydzień, także sądzę, że po prostu tym razem nieco się przeciągnęło. Zapytam hooksa kiedy dokładnie wysłali i dam znać 😉 Jak tylko przyjdzie od razu dam tutaj znać
kiedys prosiliscie eui.dream o fotki tego hanowera hooksowego. Ukradłam jej go na próbe i powiem wam ze jak za tą cene to SUPER!!! moim zdaniem skóra nie odbiega od artemisowej 😅 tyle ze jednak potrzebujemy rozmiar wiekszy i jak bedzie to wezmiemy czarne 😉
wiem, że to pony 🙂 ale tak mniej więcej żeby znać wymiarówkę 🙂 z naszym łbem jest właśnie taki problem, że całe ogłowie musi być full a nachrapnik cob - bo sam dół pyszczka jest wąski 🙁
sei ja mam artemisa cob i jest sporo za duzy na Grote 😵 paski policzkowe skocone na maxa, a jednak wedzidlo dynda, nachrapnik... dorobione 3 dziurki a i tak za duzy 🤔 Grota to jest dopiero nie wymiarowea 😂
ja miałam meksykańca kavalkade cob i nachrapnik ok a podgardle na ostatnią 🙄 zamówiłam cob z hooksa i bez komentarza. nie było w ogóle o czym marzyć żeby nachrapnik zapiąć... 😁 a reszta ogłowi mam full. stuben. daw mag i busse. jeszcze jest taka kwestia że mój futrzak ma dość szerokie czoło więc naczółki też są naszą zmorą...
equi, teraz to i ja podbijam pytanie o zamówienie. będę strasznie płakać jeśli nie dojdzie do świąt. aż się boje że zostanie gdzieś samo na polskiej poczcie 😲 😂
oficjalnie wszem i wobec: nie wiem czy do świąt dojdzie, bo wysłali to mój stary adres ( międzyczasie się przeprowadziłam), wysłałam im nowy, ale chyba im umknęło 👿 paczka została dzisiaj wysłana na dobry adres, może do mnie dojdzie do świąt, do Was już chyba nie zdąży. Staram się na prawdę jak mogę, non siedzę w tych zamówieniach, postaram się usprawnić to do maksimum.
jeżeli dojdzie do ciebie to ok. byleby przez święta nie leżała na poczcie. bo to źle wróży. no ale szkoda że tak wyszło 🙁 rudy ma urodziny w środę to akurat bym miała prezent 😂