Czyli pieniądze nie wyszły jeszcze 😵 ? Ile osób nie wpłaciło ; / ? Skoro equi nie odp na pw to chyba logiczne że nie dochodziło... jest jeszcze takie coś jak mail i gadu 🤔
bjooork nie dochodzą 😉 Czekam jeszcze na cztery przelewy, właściwie na trzy, bo za jeden mogę założyć ( osoba ma po prostu problem z wypłatą, ale suma nie jest duża więc jakby pozostałe trzy dotarły to za ten czwarty założę)
somebody - jesli nie ma sie pieniędzy na koncie to sie zwyczajnie nie zamawia ; / albo zamawia w późniejszym terminie ^^ trzeba czasem pomyśleć o tym że inni czekają,
przestańcie dziewuchy się kłócić, nic nie przyśpieszymy, czekam jeszcze na trzy przelewy. Nie wiem czemu w tym zamówieniu tak się to przeciąga, ale wychodzę z założenia, że psucie sobie nerwów nic nie zmieni. Poczekam do końca tygodnia, jeżeli wpłaty nie dotrą albo chociaż inf co się z nimi dzieje ( bo mogę za kogoś założyć, jeśli trzeba, ale nikt się nie odzywa) to po prostu tamto skreślę i znowu będę w plecy o koszty tych osób.
Będąc szczera uważam, że osoba zamawiająca powinna brać "dyszkę" od każdej osoby ekstra dla siebie! Za fatygę, za całe to zamieszanie, za wysyłanie i za to, ze jej się w ogóle chce! No i w razie czego po to aby nie była w plecy a wychodziła na zero!