Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Ogromne dzięki nie wiem co się dzieje z pw - po raz pierwszy mam taką sytuację, że nie dochodzą 🙁
Czyli pieniądze nie wyszły jeszcze  😵 ?
Ile osób nie wpłaciło ; / ?
Skoro equi nie odp na pw to chyba logiczne że nie dochodziło... jest jeszcze takie coś jak mail i gadu  🤔
bjooork nie dochodzą 😉 Czekam jeszcze na cztery przelewy, właściwie na trzy, bo za jeden mogę założyć ( osoba ma po prostu problem z wypłatą, ale suma nie jest duża więc jakby pozostałe trzy dotarły to za ten czwarty założę)
equi - własnie puściłam przelew wg. przelicznika jaki podała Monny
[sub](dodatkowo jest też mała dopłata do poprzedniego- lutowego- zamówienia)[/sub]
I co z zamówieniem  😉?
Poszedł w końcu we wtorek ?
drodzy zamawiaczez hooksa  , jak zamawiacie to tez wpłacajcie !! a nie my musimy przez was dłuzej czekac na towar  😤 😤

my = ci co zapłacili w terminie 

Tak Ci się spieszy? Jak byś mi oddała moje pieniądze to by przelew poszedł szybciej. Nie wiem moje PW do Ciebie nie dochodzą, czy co się dzieje?
somebody - jesli nie ma sie pieniędzy na koncie to sie zwyczajnie nie zamawia ; / albo zamawia w późniejszym terminie  ^^  trzeba czasem pomyśleć o tym że inni czekają,
To niech Naciau pomyśli ja od miesiąca czekam na pieniądze on niej a od stycznia na paczke, ale ona chyba nie rozumie
przestańcie dziewuchy się kłócić, nic nie przyśpieszymy, czekam jeszcze na trzy przelewy. Nie wiem czemu w tym zamówieniu tak się to przeciąga, ale wychodzę z założenia, że psucie sobie nerwów nic nie zmieni. Poczekam do końca tygodnia, jeżeli wpłaty nie dotrą albo chociaż inf co się z nimi dzieje ( bo mogę za kogoś założyć, jeśli trzeba, ale nikt się nie odzywa) to po prostu tamto skreślę i znowu będę w plecy o koszty tych osób.
Będąc szczera uważam, że osoba zamawiająca powinna brać "dyszkę" od każdej osoby ekstra dla siebie! Za fatygę, za całe to zamieszanie, za wysyłanie i za to, ze jej się w ogóle chce!
No i w razie czego po to aby nie była w plecy a wychodziła na zero!

;-)
przypominam się o fotkę w ogłowiu z hanowerem! :kwiatek:
ja też! ja też!  😀iabeł:
Artemis na moim ogierku 🙂
mam dziewuchy awarię aparatu, ale postaram się na weekend już coś wykombinować 😉
kasiaadham pięknie ! Do pysk mu zdecydowanie
jaki znaczek mają ogłowie hooksowe? tzn jak są sygnowane?
takie ozdobne H 😉 na naczółku.
a gold medal i cladrige house maja swoje znaczki 😉
Jak ma się sprawa zamówienia? Spóźnialskie zapłaciły wreszcie? Poszło już do Hooksa?
👀

pozdrówki
No właśnie też jestem ciekawa bo to już trochę trwa ._. ...
nie robi ktos szybkiego pilnego zamówienia z hooksa 👀?
nie poszło, czekam jeszcze na 800 zł  🤬
A skoro ktoś się spóźnia dwa tygodnie z wpłatą, to nie da się zrobić bez niego? Mocno wzrosłyby nam koszty?
po około 12 zł, więc dość sporo niestety. Na przelew czekam do jutra, jak nie będzie trudno, leci bez nich
pieniążki doszły, jutro robię przelew do hooksa  💃
🏇 nareszcie *.*
to kiedy to zamówienie będzie w polsce?
Super, już się nie mogę doczekać  😅
Jeeeeee 💃
podbijam, bo mi chyba pw nawala  🤔wirek: Equi Kiedy będzie w pl paczka, przypuszczalnie? 😉
już tak się nie mogę doczekać tego ogłowia i dery .... 😵
czy moglabym poprosic jakas dobra duszyczke, ktora kontaktuje sie z Hooks (equi.dream ?  🙇 ) , zeby zapytac jakiej dlugosci jest ten naczolek ?

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=390050&deptid=202&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

bede meeeeega wdzieczna  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się