Kosster: one bylo z wodzami w komplecie : ) ? Też bym prosiła zdjęcia jak można :kwiatek: Najlepiej na koniu ; ) Mi właśnie też przeszkadza trochę ten nachrapnik ; /
dziewuchy ! Jaka, że kilka osób potrzebuje więcej czasu żeby się ogarnąć zamówienia zbieram do środy i jest to termin ostateczny, później już nie domawiamy 😉 Co do marcowego zamówienia to wiele osób goni czas, więc to będzie na pewno, marcowe stoi pod znakiem zapytania
czemu w tym miesiącu mam mega wydatków i nie mogę kupić żadnego nowego ogłowia z hooksa? 😵 mam nadzieję, że w kwietniu też będzie robione jakieś hooksowe zamówienie 🏇 (equi.dream :kwiatek: :hihi🙂
Dzisiaj przyszedł mój artemis i wodze do niego. Jest cudowny, ta skórka...mmm. 😍 Niedługo fotki na modelce. 🙂 Ja bym się pisała na to marcowe zamówienie o ile do niego dojdzie.
Ja bym chętnie zamówiła ogłowie i czaprak, ale dopiero w marcu. Mam nadzieję, że będzie wtedy wystarczająca ilość osób. equi.dream, dasz znać jak będziesz coś organizować? 🙂
na pewno dam znać, chociaż powiem Wam, że czasu i wkładu to potrzebuje strasznie dużo 😉 Ale warto, później rvoltowe koniska najpiękniejsze na świecie 😍 naczółek z hooksa 😉
equi.dream, też mam ten naczółek ! Jest piękny,choć moje pierwsze wrażenie jak go zobaczyłam, że jest trochę cienki 😀 Ale mi już jeden kamyszek odpadł 🙁 na szczęście z boku, że w ogóle bym nie zauważyła gdybym się nie przypatrywała 😀 Reszta odpukać się trzyma
NIGNA , NOEN Zobaczcie soboe w archiwum www.photoblog.pl/ddance tam jest na niektórych zdjęciach ,bo teraz nie jestem na swoim kompie i nie mam jak wstawić. :kwiatek:
Dostałam już potwierdzenie od hooksa, zbieram pieniążki, bardzo proszę o szybkie wpłaty, bo im szybciej wszyscy wpłacimy tym szybciej paczka będzie u nas, ostatnio wpłaty rozjechały się na 1,5 tyg. KONIECZNIE wpisujcie w tytule nick z forum, bo sprawdzanie przelewów pod katem adresów zajmuje wieki.
Equi mam pytanko, czy w tej twojej brązowej derce polarowej są pasy, a jeśli są to czy da je się odpiąć? Na stronie hooksa pasy są, ale na twoim zdjęciu ich nie widziałam, chyba że były zwinięte.
Przypominam o wpłatach, czekam jeszcze na aż sześć przelewów. Im szybciej dotrą do mnie pieniążki tym szybciej trafi do nas paczka, a na tym chyba zależy wszystkim. Proszę o informacje osoby, od których przelewów jeszcze nie mam kiedy będą je robić, żebyśmy wiedziały na czym stoimy :kwiatek:
sprawdzam jeszcze zamówienie, żeby znowu nie przysłali bez czegoś i zaraz robię przelew, chociaż dalej czekam na pieniążki od dwóch osób 🤬 Tak na przyszłość przeliczajcie dokładnie wpłaty, bo ja wszystkiego nie jestem w stanie zrobić, a mam na przykład wpłatę, w której brakuje 30 zł i tylko przez przypadek to zauważyłam. Ufam, że przeliczycie dobrze i nie będę musiała do tego dokładać... Tak na przyszłość 😉 Zamówienie będzie w Polsce w czwartek/piątek, w ten sam dzień paczki lecą do Was 🏇