Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

NOEN    ja miałam to własnie ogłowie. REWELACJA ! I ogólnie stylówka! Skórka jest baaaaardzo miękka i podszyte skórką. No na prawdę super ! 🙂😉
a masz może zdjęcia ? 🙂
Kosster: one bylo z wodzami w komplecie : ) ?
Też bym prosiła zdjęcia jak można  :kwiatek: Najlepiej na koniu ; )
Mi właśnie też przeszkadza trochę ten nachrapnik ; /
dziewuchy !
Jaka, że kilka osób potrzebuje więcej czasu żeby się ogarnąć zamówienia zbieram do środy i jest to termin ostateczny, później już nie domawiamy 😉
Co do marcowego zamówienia to wiele osób goni czas, więc to będzie na pewno, marcowe stoi pod znakiem zapytania
Do mnie właśnie przyszedł artemis i muszę powiedzieć, że jest cudowny 😜 W piątek postaram się wrzucić fotki na modelce 🙂
czemu w tym miesiącu mam mega wydatków i nie mogę kupić żadnego nowego ogłowia z hooksa?  😵 mam nadzieję, że w kwietniu też będzie robione jakieś hooksowe zamówienie  🏇 (equi.dream  :kwiatek:  :hihi🙂
Dzisiaj przyszedł mój artemis i wodze do niego. Jest cudowny, ta skórka...mmm.  😍 Niedługo fotki na modelce. 🙂
Ja bym się pisała na to marcowe zamówienie o ile do niego dojdzie.
w ogóle to otwórzmy hooksa w PL  🏇
wszystko tam takie piękne  😍 cieszę się dziewuchy, że paczki podochodziły
Ja bym chętnie zamówiła ogłowie i czaprak, ale dopiero w marcu. Mam nadzieję, że będzie wtedy wystarczająca ilość osób. equi.dream, dasz znać jak będziesz coś organizować? 🙂
na pewno dam znać, chociaż powiem Wam, że czasu i wkładu to potrzebuje strasznie dużo 😉 Ale warto, później rvoltowe koniska najpiękniejsze na świecie  😍
naczółek z hooksa 😉
naprawdę super ten naczółek na nim wygląda. klasa!  👍
no w marcu super by bylo  😉
equi.dream, też mam ten naczółek ! Jest piękny,choć moje pierwsze wrażenie jak go zobaczyłam, że jest trochę cienki 😀
Ale mi już jeden kamyszek odpadł 🙁 na szczęście z boku, że w ogóle bym nie zauważyła gdybym się nie przypatrywała 😀 Reszta odpukać się trzyma
NIGNA , NOEN   Zobaczcie soboe w archiwum www.photoblog.pl/ddance
tam jest na niektórych zdjęciach ,bo teraz nie jestem na swoim kompie i nie mam jak wstawić.
:kwiatek:
nie mogę go znaleźć 🤔
Hej! jestem tu nowa bardzo spodobało mi się to ogłowie http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300676&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC i te wodze http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300740&deptid=111&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC widzę że zamawiacie rzeczy z tej stronki, czy mogła bym się jakoś podłączyć do tego zamówienia?? czekam na szybką odpowiedz🙂 pozdrawiaaam
napisz pw do equi.dream, ona zbiera chętnych na zamówienie do środy 😉

a ja chciałam tylko powiedzieć, że dostałam wymiary ogłowia od domiwy  :kwiatek: wyszło na to, że cob to zwykły cob. nie jakaś miniaturka.

potyliczno-podgardlany 116 cm
krzyżowe nachrapnika 40 cm i 62 cm
i te 'dalsze' paski 'mocujące' nachrapnik 19 cm i 30 cm

NIGNA , NOEN :

dziękuję :kwiatek: ale chyba jednak poszukam czegoś innego 🙂
Dostałam już potwierdzenie od hooksa, zbieram pieniążki, bardzo proszę o szybkie wpłaty, bo im szybciej wszyscy wpłacimy tym szybciej paczka będzie u nas, ostatnio wpłaty rozjechały się na 1,5 tyg. KONIECZNIE wpisujcie w tytule nick z forum, bo sprawdzanie przelewów pod katem adresów zajmuje wieki.
equi, podeślij mi wszystkie dane na pw dzisiaj późnym wieczorem puszczę przelew 😉
już poszło 😉
Equi mam pytanko, czy w tej twojej brązowej derce polarowej są pasy, a jeśli są to czy da je się odpiąć? Na stronie hooksa pasy są, ale na twoim zdjęciu ich nie widziałam, chyba że były zwinięte.
są pasy 😉 I generalnie jest "wolna" 135, bo osoba rozmyśliła się, jak już poszly pw z cenami, także jak co zamówienie dokładam od siebie  🤦
I nie da rady ich odpiąć? Na nas niestety 135 trochę za małe i te pasy niepotrzebne, ale jest piękna.  😍
nie da rady ;( Też bym wolała bez, ale jest na tyle piękna, że to przeżyje 😉
Przypominam o wpłatach, czekam jeszcze na aż sześć przelewów. Im szybciej dotrą do mnie pieniążki tym szybciej trafi do nas paczka, a na tym chyba zależy wszystkim. Proszę o informacje osoby, od których przelewów jeszcze nie mam kiedy będą je robić, żebyśmy wiedziały na czym stoimy
:kwiatek:
jak tam nowa przesylka z hooksa?
poszla juz do nich kasa?
sprawdzam jeszcze zamówienie, żeby znowu nie przysłali bez czegoś i zaraz robię przelew, chociaż dalej czekam na pieniążki od dwóch osób  🤬
Tak na przyszłość przeliczajcie dokładnie wpłaty, bo ja wszystkiego nie jestem w stanie zrobić, a mam na przykład wpłatę, w której brakuje 30 zł i tylko przez przypadek to zauważyłam. Ufam, że przeliczycie dobrze i nie będę musiała do tego dokładać... Tak na przyszłość 😉
Zamówienie będzie w Polsce w czwartek/piątek, w ten sam dzień paczki lecą do Was  🏇
mam pytanie, co z zamówieniem Naski ? Rzeczy podochodziły ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się