Z tego co czytałam to Hooks robi często dziwne numery. Ostatnio zamawiałam z Hooks z xxagaxx i pomimo, że lojalnie uprzedzała, że jest zabiegana i nie będzie miała czasu odpisywać codzienne na pytania "kiedy będzie paczka" przekazywała mi zawsze info o ile paczka się opóźni jak tylko zmienił się termin dostawy. Dlatego ja osobiście jestem wdzięczna bardzo xxagaxx za objęcie mnie zamówieniem :kwiatek: Mam szczerą nadzieję, że niedługo to samo powiem o zamawianiu z naską. Czy ktoś może coś wie o ile opóźniło się wysłanie zamówienia naski z Hooks 🤔 Jedna malutka informacja na pewno by wszystkich uspokoiła 👀
Nasze zamówienie miało być w czwartym tygodniu lipca czyli około 19-24 lipca i do tej pory brak czyli kończy się 3 tydzień odkąd mieliśmy się spodziewać... Naska kontaktuje się z jedną Osobą która jak wyżej podaje Nam na forum drobne wiadomości... ale czy to aż tak uspokaja :/ Gdyby to Naska przynajmniej napisała to ok a tak... Ciut nie ładnie. Bo jak Naska ma czas do kogoś napisać powinna przede wszystkim do Nas się odezwać na forum... Jestem zawiedziona.
Jak my czekalismy prawie 2 miesiace. I tak po 3 tygodnie bez odzewu, w tym zapewnienia ze juz jest w Polsce. Po czym znow okazalo sie ze nie doszla jeszcze nawet kasa. 😵 I wszyscy byli oburzeni ze zamawiajacy sie martwili, poniewaz pozostawali bez odzewu. A teraz co sami zdziwieni ❓ Tak to jest bardzo wkurzajace.... 🙄
To wszystko jest dla mnie bardzo, bardzo dziwne. Naska się do nas nie odzywa, dni mijają. Nie dziwne, że jak po wpłacaliśmy kasę to się niepokoimy. Ja jednak pozostanę (jeszcze przez jakiś czas) przy wierze w ludzi i ciągle mam nadzieję, że niedługo wszystko się wyjaśni.
Tak ja mialam taka niespodzianke ze upragnionego artemisa postanowilam sp[rzedac.... Pewnie wszystko bedzie ok, ale standardowo dluuuuuuuuuuuga cisza, dziwne wyjasnienia, znowu cisza, a pozniej dochodzi paczka. 🙇
Jest szansa że ta paczka dojdzie w tym roku ❓ ❗ ❓ Ja rozumiem że mogły wystąpic jakieś opóźnienia, mija właśnie miesiąc od kiedy naska napisała, że paczka będzie w przyszłym tyg ❗
Hmmm.... Czekanie ma sens tyklko wtedy, gdy wie się na co się czeka. A my nawet nie wiemy dla kogo towar był dostępny, kiedy zamówiony i jakie opóźnienie będzie miał Hooks (jeżeli w ogóle ta cała szopka to wina Hooksa). 😵 Ja tam wróżką nie jestem, ale tak coś czuję, że niedługo chyba skończy się cierpliwość forumowiczów 🙄
kto ma kontakt z ta kobietka?? bo mi ani na maila ani na PW nie odpisuje, a moja cierpliwosc sie skonczyla, jak d konca tygodnia nie bedzie odpowiedz zrzdam zworu pieniedzy 🙄
Siss wydaje mi się, że jakby ktoś miała numer telefonu do naski to już dawno by zadzwonił, ale może się mylę. Zairka też mam mieszane uczucia co do tego całego zamówienia i ciągle się zastanawiam czy to już jest ten moment w którym powinnyśmy zarządać zwrotu pieniędzy czy jescze trochę poczekać. Może coś się wydarzyło złego. Sama nie wiem co mam myśleć 🤦 Nie ma na forum kogoś kto ma bezpośredni kontakt z naską ?? Może ktoś ją zna osobiście i mógłby nam wyjaśnić co się dzieje?
średni kontakt z naską ?? Może ktoś ją zna osobiście i mógłby nam wyjaśnić co się dzieje?
kalarepa do niej pisała na komórkę ostatnio przecież? Gdy pisała, że naska ma 'problemy osobiste' i nie ma dostępu do internetu? Więc czy ona nie ma z nią kontaktu?
Wiecie co, ja jako czekająca jeszcze z poprzedniego zamówienia muszę powiedzieć że to dziecinada. O tym że moje ogłowie nie doszło tez musiałam się specjalnie dowiadywać bo wszyscy dostali a ja nie. Albo brak internetu, zmiany operatorów, niby ktoś dostał wiadomość że sprawy osobiste, i ciągle coś. A co ona jedna ma problemy? A wejście na neta i napisanie wiadomości to niby ile trwa? Bo skoro komuś coś napisała to miała dostęp to dlaczego nie napisała przy okazji w tym wątku. Skoro na Facebooka wchodzi to na re-voltę nie może? A jak ma numer do kogoś z re-voltowiczów to nie może mu napisać żeby jakieś KONKRETNA INFORMACJE NAPISAŁA!!!! Nie musi się spowiadać ze swojego życia prywatnego, ale obojętnie co się wydarzyło to jeśli podejmuje się takiego zamówienia i ludzie powierzają w końcu nie małe sumy pieniędzy, to chyba się nam jednak chociaż strzęp jakiś informacji co z zamówieniem należy!!!!!
A ja myślę, że naska za naszą kasę opala się na Krecie 😂 To był żart oczywiście ale musiałam to napisać 😀iabeł: A tak na poważnie to może ktoś kto zna się na zamawianiu w Hooks podpowiedział by czy jest możliwość uzyskania informacji czy zostało wysłane lub o ile opóźnione jest zamówienie na adres naski? Może dowiemy się czegoś bezpośrednio od nich.
Myślę, że mam bardzo dobre informacje. Udało mi się dodzwonić do Naski i powiedziała że zamówienie jest już u niej w domu i że pod koniec tygodnia jak będzie w domu zobaczy co jest w paczce i zacznie wysyłać. Także myślę że nie ma co się niepokoić i paczuszki będą u nas najpóźniej w następnym tyg.
Hurra, wiedziałam, że nie trafię z tą Kretą 😂 Teraz dopiero zaczną się nerwy czy moje ogłowie będzie w paczce czy też nie 😜 Siss wielkie dzięki, że dałaś radę zdobyć numer i że zadzwoniłaś do naski :kwiatek:
Moim zdaniem powinniśmy podziękować Asi za zaangażowanie i bezinteresowną pracę. Wszelkie opóźnienia nie są z jej winy, bo przecież nie ma wpływu na to kiedy paczka zostanie wysłana i jak długo firmie kurierskiej zajmie dostarczenie przesyłki...
SIs wszyscy jestesmy jej wdzieczni ale nie do konca masz racje, powierzylismy jej nasze pieniadze i jezeli sprawa tak sie przedluza wypadalo by sie troche wysilic i dac znac co i jak..... sprawa nr 2 to nie wina kuriera bo paczka czeka w domu a naska wyjechala-oczywiscie jak najbardziej ma prawo ale POWINNA DAC ZNAC!
ja tez sie dzisiaj z nia kontaktowalam przez sms-zdobylam nr, i napisala mi to samo co Tobie Naska wszystkich bardzo przeprasza!!