halo halo najprawdopodobniej na dniach bedziemy robic zamowienie z kolezanka. Jest ktoś chetny?? a wiecie już może ile trzeba doliczyć za przesyłkę? bo tak mnie kusi jedno ogłowie, tylko nie wiem czy one sa jeszcze i w jakich rozmiarach bo na stronie nie pisze albo ja nie umiem znaleźć, chodzi mi o to: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300030&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
i nie wiem czy różnica pomiędzy full a xfull jest duża?
halo halo najprawdopodobniej na dniach bedziemy robic zamowienie z kolezanka. Jest ktoś chetny?? a wiecie już może ile trzeba doliczyć za przesyłkę? bo tak mnie kusi jedno ogłowie, tylko nie wiem czy one sa jeszcze i w jakich rozmiarach bo na stronie nie pisze albo ja nie umiem znaleźć, chodzi mi o to: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300030&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
i nie wiem czy różnica pomiędzy full a xfull jest duża?
Wczoraj napisała do mnie Naska że pieniążki zostały już posłane do hooksa. Troszkę zeszło się niektórym z wpłacaniem na jej konto. Jak dojdzie do nich przelew da znać i będziemy mogli odliczać do przyjścia paczki.
No moje mejlowanie z naską zakończyło się 18 czerwca, nie dostałam ani numeru konta ani informacji przypominającej, ani podliczonej kwoty zamówienia, więc stwierdziłam że to chyba nieaktualne albo wyjechała gdzieś.... 🤔 Fajnie wiedzieć.
O ile kasa sprawnie do nich poszla. Pamietam co bylo przy poprzednim zamowieniu, jakies bankowe cyrki. Naska poslala przelew a kasa pojawiala sie i znikala zeby wkoncu po perturbacjach i dosc dlugim czasie pojawic sie jednak w Hooksie.
Przepraszam że rzadko bywałam w ostatnim czasie ale dopiero od czwartku mam w końcu neta (ps . Nie polecam operatora DIALOG....MASAKRA) Pisałam do wszystkich na pewno odnośnie płatności, gdyż zaznaczam sobie przy każdym iż został poinformowany. Proszę o info jeżeli ktoś jeszcze nie otrzymałam wiadomości. Czekałam sporo czasu na przelewy , w końcu pieniązki wysłałam w piątek bo reszta dziewczyn by mnie chyba zamordowała. 😉 Jest jeszcze szansa by dosłać im kartą więc proszę o pilne info na pw.
Klami spoko, tym razem skorzystałam z innego banku...bo kurde nie na żarty się ostatnio przeraziłam. 😉 😉
he he dokładnie xxagaxx . Oni są niemożliwi...ja mam tylko nadzieję iż wszystkie produkty które rezerwowałam i ponoć są bo tak mi napisali to faktycznie przyjdą. 😉 😉
juliadna jak wszystko będzie si to 4 tygodniu lipca 😉 😉
Jak dotrze do mnie to zamówienie , to raczej będe robiła kolejne. A tak wogóle jest duuzo nowości w hooksie. Polecam zobaczyć!! 😉 😉 Nowy meksykaniec jest prześliczny!!! 💘