No i d....zbita bo mój x-full okazał się za duży na mojego konia wiec pewnie zaraz wyląduje w ogłoszeniach. Ale powiem że wodze są superaśne po nasmarowaniu 😉
ola8719.... 😍 😍 ,. już się nie mogę doczekać przesyłki Argento gdybym wiedziała... , nie zamawiałabym XFULLA dla siebie , zrobię tak jak ty wszystko nasmaruję jak tylko w łapki dostanę. Ciekawe czy na kumpeli rumaka będzie rozmiar pasował http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300315&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC 'ja jestem zakochana w naczółku tego właśnie modelu ale Artemisa naczółek zaczyna mi sie coraz bardziej podobać 😍
Mój sprzęcik dzisiaj doszedł 🏇 Jestem bardzo zadowolona z jakości... choć przegięłam biorąc full, bo cob byłby chyba lepszy 🙄 Może jakoś koło weekendu dam radę jakieś foty zrobić 😉
Moje też doszło dziś. Artemis jest przepiękny 😍. Ochraniacze też bardzo fajne 🙂. Jutro przymiarka i ew. foty. Mam nadzieję, że wszystko będzide pasować...
ale w czym pierwszymi? 😀 hehe jaki braliście jeszcze sprzęt poza ogłowiami? coś godnego polecenia? Teraz podejrzewam że pozamawiają wszyscy maski przeciwmuchowe 😀 w tym i ja 🙄
Noo fakt troszkę tych masek jest!he he Widziałam na żywo i pomacałam przez folie ochraniacze transportowe i są mega przepiękne!!i dobrze zrobione! Kantary prześliczne, wodze....ochraniacze.. A kopyciak ma szczęście bo ma prześliczną dereczkę 😍 która jest przesłodko spakowana(jak prezencik)i już jej w ofercie niema... ehhhh..dziewczyny chyba w totka zacznę grać , by w końcu mojemu wielkoludowi coś sprezentować!! 😉
No nie bardzo, nie widze tam siatki wiec pytam..... :kwiatek: Do tej pory nie jestem pewna, tym bardziej ze sotkalam sie z takimi ze nic nie widac.. 😀 edit Euforia cale szczescie ze czarna bo z bialej nic by nie zostalo 😀 A jak z jakoscia nei drze sie ta siatka? Wiadomo ze konie maja pomysly, pewnie jak zachaczy to po siatce.. 🥂
widzieć widza, chociaż moja kobyła była oburzona jak jej załozyłam maske na głowe 😀 potem przez cały wieczór była na mnie "obombana" 🙄 a ma ktos ta maske z mojego linku?
jeździłam w niej cały ubiegły sezon fruwającego robactwa i nic się z nią nie dzieje, żadnych uszkodzeń. Wiadomo, że jak koń zahaczy o coś ostrego i szarpnie to siatka nie wytrzyma ale przecież dbamy o nasz sprzęt i konia 😉 i pilnujemy aby takie sytuacje raczej sie nie zdarzały .