Kolory czcionek narazie bliżej nieokreślone, ale najprawdopodobniej brane pod uwagę będą te 3 kolory + żółty (po wybraniu koloru koszulki ustalimy kolor czcionki)
Ja, mimo iż siedzę na voltopirach, na koszulce wolalabym re-volta. Wydaje mi się bardziej oficjalną nazwą forum, taką do pokazania ludziom. Voltopiry, to eee... dużo węższe grono, które wywodzi się z pewnych okrutnych praktyk stosowanych jeszcze za czasów volty :P Co prawda pod tym adresem loguje się dużo osób, które się z tym nie identyfikują, bo im się bardziej skin podoba, ale to inna bajka 😉 Pamiętajmy, że te koszulki będą w jakimś stopniu pełniły też formę reklamową 😉
Była już wspomniana kwestia bardziej oficjalnego nazwenictwa. nowi użytkownicy przeciez voltopirami nazwać siebie nie mogą, a re-volta.pl to oficjalna nazwa forum 😉
Uważam, że skoro i tak koszulki będą wymagały przedpłaty (skorą mają być imienne, czyli np. Sierra "na cycu" czy rękawku 😉 ) to dobrze by było jakby był wybór między voltopirami a re-voltą.
Polo voltopirów kupiłabym na bank, re-volty z tą sowiecką w moim odczuciu gwiazdką? Raczej nie... 😉
generalnie też wolałabym opcję wyboru między re-volta.pl, a voltopiry.pl. Bo jak słusznie zauważyła Notarialna, nie każdy może nazwać siebie Voltopirem, a i ja prawie zawsze siedzę na re-volcie. Poza tym to bardziej oficjalna nazwa forum (i nawet ta sowiecka, jak to nazwałyście, gwiazdka, mi się podoba :hihi🙂. Ale rozumiem obie strony.
Podoba mi się pomysł Doroteah. Również jestem za logo i stylem voltopirowym, ale napis może być Re-volta. No i raczej wolałabym dyskretny napis na tej czadowej polóweczce 🙂
Podoba mi się pomysł Doroteah. Również jestem za logo i stylem voltopirowym, ale napis może być Re-volta. No i raczej wolałabym dyskretny napis na tej czadowej polóweczce 🙂