Forum pomoc, uwagi, testy »

FORUMOWE KOSZULKI ANK. 1

To jest wzór naklejki- z tego co zrozumiałam 😉
A... aha... To ja się nie wcinam już 😉
Poczekam na gotowy projekt. W zasadzie ja jestem i tak zdecydowana ^^
Nie, to naklejka na ścianę 😉.

[[a]]http://wally.com.pl/index.php?d=szukaj&szukaj=ko%C5%84&x=0&y=0[[a]]
a może ktoś ma PSa i potrafiłby stworzyć taki szkic konia na podstawie zdjęcia?

http://konie.bloog.pl/kat,562933,index.html

wtedy byłby to "nasz" niepowtarzalny szkic.

edit: ja mam gimpa i próbowałam coś wykombinować. Nie umiem robić screenów 😡 więc napiszę:
Trzeba otworzyć zdjęcie, dodać maskę (białą bez przezroczystości) i nakreślić kontury konia. Następnie spłaszczyć obrazek i już mamy szkic. Niestety nie umiem sprawić, by szkic był czarny zamiast białego no i usunąć tło ze zdjęcia 😡 Ktoś ma jakiś pomysł?
No i przydałoby się, żeby zrobił to ktoś bardziej uzdolniony ode mnie 😡 😁
załączam zdjęcie ściągnięte z netu przed i po

edit:

JARA ten drugi fajny, ale przydałby się chyba sam szkic bez tych kropek w środku, żeby łatwo było to wyszyć na koszulkach.

Trochę je przerobiłam, oczywiście nieudolnie 😁

można by go ewentualnie jeszczę obkręcić, "zganaszować" i dodać mu mięśni szyji
Propozycja wyżej fajna 🙂
Wieczorkiem spróbuję go troszkę podrasować i mogę wysłać do kolegi to przerzuci do pliku Corelowskiego
Ja jestem za cieńszymi liniami. Podoba mi się bardzo ten z bloga, którego wstawiła Strucelka.

Wydaje mi się też, że lepszy będzie cały koń niż jego głowa i szyja.
Mnie się najbardziej podoba ten stający dęba ze strony z naklejkami.

edit:
Takie moje propozycje:

No dobra, niech nie będzie demokracji. Trudno.
Ja tak tylko pytałam, nie miałam zamiaru podkopywać inicjatywy
Tylko wstawię to nad czym się teraz męczyłam (nie mam nic wspólnego z grafiką komputerą, więc musicie wybaczyć jakość).
Tak to sobie wyobrażałam

a emblemat taki powiedzmy:

Ja jestem zdecydowanie za tym Ascaiowym projektem. Nie mam w tej chwili programu, żeby coś porzeźbić 🙁
O rany nie zaglądam do tego działyu i nie miałam pojęcia, że się tutaj takie fajne koszulki tworzą. Pomysl z konikiem super a czy nick na rękawku też jest aktualny, bo gdziś taką inf znalazłam?

A czy wiadomo jaka będzie taka orientacyjna cena?
Ja jestem za wzorami Aquarius 😉 Proste, delikatne. Przede wszystkim nie ma obaw, że na koszulce będą wyglądały jak "niewiadomoco"
Magdzior przejrzyj wątek to się wszystkiego dowiesz 😉
Ok przejrzałam, ale dalej pozostaje moje pytanie dot. nicku na rekawie czy on ma być czy nie, bo jest wspomniane o tym na pierwszych stronach a potem cisza.

Co do wzorów mi się podoba ten konik chociaż tak szczerze mówiąc to każdy będzie mi się podobał jaki wybierzecie cyz to będzie stojący dęba, czy sama głowa to już nie ma wielkiego znaczenia.
To by była super głowa, no ale to znaczek firmowy
Magdzior
Edytka: nie wiem jak będzie z napisami na rękawkach, muszę skontaktować się z firmą i dowiedzieć. jeżeli będzie to kosztowna zabawa to pewno się nie zdecydujemy.
Trzeba poczekać. Pewnie jak będzie gotowy projekt wszystkiego się dowiemy 😉
Raczej nicków nie będzie.
tylko zróbcie konika tak, żeby patrzył na drugi cycek, a nie na pachę

przepraszam, że tak prostacko, ale nie wiem jak to bardziej dyplomatycznie, a równie jasno wytłumaczyć 😉
Np. "odwróćcie głowę konia w drugą stronę/tak, żeby patrzył w drugą stronę"? 😁
Mi sie podoba ten 2 projekt Blondyny.
Ten z ujezdzeniowa glowa 😉
Coś czuję, że chyba bez ankiety się nie obejdzie 😉

Nie mogłam przekopiować tutaj propozycji Jary, bo jej zdjęcie jest dołączone jako załącznik. Nie wiem też jak się mają propozycje panterki- bo są to linki do wzorów tatuażu z jakiegoś studia.  Z góry przepraszam jeśli ominęłam czyjś projekt- proszę wtedy zacytować ten mój post i dokleić pominięte zdjęcia, wyrzucając mój słowotok 😉

Mi osobiście najbardziej podobają się te propozycje Aquarius- proste linie, delikatne a znaczące 😉
Wawrek ty sadysto!!

Mi się podoba też tak lub z nikiem na rękawku.

O... fajny taki przód...
Moje refleksje do rozważenia:

1/ czy nie lepiej główka konika jak cała sylwetka? chodzi o to, żeby było czytelniejsze nawet z daleka. Dla mnie ten konik jest o tyle ważny, że nadaje "nastrój". Chciałabym, żeby na pierwszy rzut oka "mówił" skąd, dlaczego i po co.

2/ nicki na koszulkach byłyby super sprawą, ale wydaje mi się, że jest to dość skomplikowana zabawa, żeby je nadrukowywać. I z pewnością spowoduje wzrost kosztów. Więc chyba "nie warta skróka za wyprawkę".

edit.
pobawiłam się jeszcze

Nick dodatkowo to jakieś 3 zł drożej
ja mimo wszystko proponowałabym możliwość wyboru koszulka z nickiem/bez. z resztą się dostosuję 😁
Skoro są propozycje na konika koszulkowego, to ja wrzucę coś od siebie  😀
Jest to rysunek już istniejący, ale lekko "zmiękczony" przeze mnie. Jeśli ogólnie zrobi pozytywne wrażenie, mogę jeszcze trochę poprzerabiać (techniką grafiki ręcznej)  🙄
Majorka,

To na koszulkach będzie na bank lepiej wyglądać, jpg mi zrobila taką masakrę... A na voltę tylko w jpg można wrzucać...

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się