(moje wytłumaczenie , sorry że dopiero tutaj , ale nie było mnie , dotyczy wyrazów murzyn , murzyni , i tu ten kolor skóry o którym mówiłam... i cóż w tym tak niemiłego ? w sumie nic , prócz kontekstu w jakim dany wyraz się pojawiał ... ja przewrażliwiona jestem? może ... jednak nie życzę nikomu przeżyć w realu takiej sytuacji , gdy INNI nabijają się jawnie z koloru waszej skóry , nazywając was białasami z epitetami , które maja na celu ukazanie naszej głupoty , czy też podgatunku ... ale ja się tylko czepiam ... może dlatego też że mam do czynienia z ludźmi niepełnosprawnymi , uczulona jestem też na Maćka ... to taki mój OT )
m.indira , ja też nie lubię realnego nabijania się z takich osób, ale to jednak jest tylko zabawa, i myślę że każdy o tym wie. Ja osobiście nie traktuję tego serio i przepraszam każdego kto został urażony przez moje wpisy w tym wątku. :kwiatek:
i przerwałyscie opowiadanie, a tak miło się czytało 🤬
A tak nawiasem dodając to wszystko rozumiem, ale ludzie powinni zaczac odrózniac zarty od celowego jachania po kimś i utrudniania mu zycia. jak zwykle z igły widły 🙄
A tak nawiasem dodając to wszystko rozumiem, ale ludzie powinni zaczac odrózniac zarty od celowego jachania po kimś i utrudniania mu zycia. jak zwykle z igły widły 🙄