Ma ktoś może zdjęcia (na gniadym to już w ogóle top) ES new maroon? On na niektórych fotach jest piękny głęboki odcień, a gdzie indziej taki jakiś wyblakły się wydaje 👀
Właśnie o ten mi chodzi 🌷 i na niektórych zdjęciach np na instagramie właśnie inaczej ten kolor wypada dlatego zastanawiałam się czy ktoś go ma na żywo 😁
Aktualizacja statusu uzależnienia, pogłębionego ze wsparciem moralnym przyjaciółki, z którą kisimy się w tym uzależnieniu razem, a która zmienia dyscyplinę i wyprzedaje czapraki. No przecież musiały zostać w rodzinie niektóre. <facepalm>
PS. Spoko, że jak się usunie jedno zdjęcie w trakcie dodawania posta, to ono nadal się dodaje jak gdyby nigdy nic.
Zuzu, cztery "kolekcyjne", które raczej nigdy konia nie zobaczą, mają miejsce w domu. Kilka, w aktualnym użytku, w stajni, a reszta jeździ ze mną samochodem, zapakowane w torby z Ikei. :P
Na pewno coś jeszcze ma.
PS. LeMiuex Marine ze zdjęcia jest na sprzedaż z bluzką. 😅
Kuniaa, czy mogłabyś mi zrobić zdjęcie tego szarego Kentucky? 😀 jak on wygląda z bliska ten materiał? dziś sobie właśnie zakupiłam w ramach mojego kuponu z Black Friday dwa komplety, jeszcze ten granatowy razem z uszami 😁
Ollala, to jest Dyon ale szary kentucky tez mam
Jutro rano i tam mam zamiar robic porządki w sprzęcie i wystawiać do sprzedaży co niepotrzebne więc zrobię przy dziennym świetle No Problem 😎
Przyszłam się pochwalić 🐎 obsługa klienta w Kentucky to mistrzostwo- mój kod z BF nie zadziałał, od razu wysłali mi nowy. Zamówienie przyszło w dwa dni
Przy okazji pochwałę się też moimi wyszperanymi niciakami 🙃
Ja chyba też się skuszę, ale wyjątkowo na tę wersje z dziwnym pikowaniem 😅
Ostatnio tyle starszych kolorów mi się ponownie podoba, że chyba muszę napad na bank zrobić 🤔
Ktoś wie czy ES lagoon blush będzie jeszcze dostępny?
Ja też już sobie zamówiłam. Zastanawiam się czy szukać jakiś owijek pasujących czy może domówić nauszniki, których pewnie nie użyję do niczego innego 😂
Hmmm, kliknęłam ten ES zielony z „dziwnym” pikowaniem, ale teraz patrzę i na filmikach to nie jest taka zieleń jak na zdjęciach tylko bardzo, bardzo ciemno zielono niebieski? 🤔
lolka1, mam wrażenie, że nieprzerwanie. Po padach eurostar furore robiły jarpole i caballe, yorki próbowały dołączyć, teraz to miejsce wypełniły equestrian stockholm i i ps of sweden. Zawsze jakaś firma była na topie jeśli chodzi o pady, równolegle do "okrągłych" czapraków.
Dojechał do mnie najnowszy ES i totalne rozczarowanie. Kolor nie ma nic wspólnego ze zdjęciami na stronie, nie ma w nim zieleni. Ja zwracam. Niebieski w tle to Dark Venice.
O właśnie to samo miałam napisać, bo też dosłownie przed chwilą otworzyłam paczkę. Szkoda ;( chciałam głęboki odcień zielonego, a dostałam szarość pomieszaną z niebieskim bardziej niż zielonym. Buuuu, też będę niestety zwracać ;(
O kuuurdeee. Dobrze, że zabradziażyłam z zamówieniem, które miałam robić na pewniaka, to przecież jest zupełnie inny czaprak niż na zdjęciach... Autentycznie powinny sklepy zwracać za wysyłkę błędnego towaru przy takiej różnicy koloru. Oo