A ja się pożalę trochę, bardzo mi się podobają kantary equestrian stockholm, ale nie ma ich w rozmiarze xfull 🙁 ma ktoś z Was fulla i mógłby napisać, jak wypadają rozmiarowo? anai,
Proszę
rozmiarówka kantary es.jpg
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 27 stycznia 2022 13:27
Dziewczyny kolejna się po dark sky robi i mi ciśnienie skacze. Już nerwowo przebieram nóżkami .... 🙊
zembria, mnie też urzekł ten połysk, czaprak sam w sobie jest jak biżuteria 🙂
smerfi błagam oszczędź ... Marzy mi się kurtka, ale trochę żal takiej ciurać do stajni ... I miałabym problem z wyborem, ta z Golden Brass też jest piękna ...
jabooshko, Nie wiem czy link zadziała: https://ogloszenia.re-volta.pl/forum/topic/103415/12/#post2999149 Na 12 stronie tutaj Motylrebel wrzucała. On się mieni, jest taki delikatny, drobny brokacik na materiale. Też jest piękny, gdyby nie ten pas pionowy to miałabym wielki problem co wziąć.
Jeezzzzuuuu, ludzkie szmatki (kurtka!) w kolorze dark sky! 😱💗💗💗 Smerfi, zgiń! 🤣
Uprzejmie proszę nie wykupywać wszystkiego, na początku lutego mam urodziny, to może na coś naciągnę mojego P. 😜
Acz dalej mnie mocno boli, że ta poducha Kentucky będzie pasować mi wizualnie jak pięść do oka z tym Dark Sky... 😫 No i nie wiem, kurdę! 🙄 #problemypierwszegoświata
jabooshko, on sue mieni, bardzo subtelnie ale wyglada to pieknie!
Bylam macac i Big square mi lezy wizualnie najbardziej, seasalt na zywo jest de facto jasnoszary z lekkim zielonkawo-morskim odcieniem, glitter wyglada prawie jak srebrny... Same szmatki cudne ale teraz nie wiem, czy mi do kuca pasuja 😭
Mam oba! I jednak oddaje Big Square. Ten glitter mesh jest absolutnie piękny. Czarny i błyszczy się na zielono 🙂
Szkoda, ze nie można filmiku dodać, pokazalabym Wam ten błysk 😂
Charlie, Kokos, I don't belive ya at all! Potrzebuję go w to ubrać i jestem przekonana, że będzie piękny i eteryczny i cudowny. 😂 I będzie też idealny, jakby było nadal za mało przymiotników, bo będzie miał do tego rose goldowe ogłowie i wędzidło i wszyscy w zasięgu wzroku padną na widok tej cudowności. 🤣