A czy komuś udało się dowiedzieć na co chora jest Lila? Mi się niestety nie udało dodzwonić do komornika, nie odbiera nikt telefonu pod podanym numerem.
Neilo poszedł za 20 111,11, znowu licytowałam w ostatniej sekundzie, znowu moja oferta była najwyższa po czym nastąpiło przebicie. Ostatnio nie został odebrany za 14 300, ciekawe jak będzie tym razem. Silver Stara jeszcze obserwowałam - 34 400 - też drożej niż ostatnio.
Never say never poszedł za 62.300, a Dafne 21.300 🙁 Na te dwa polowałam, Dafne też nie ustrzeliłam ale never ktoś wyskoczył z taką ceną na finiszu 🙁 Ciekawe czy odbiorą...
Mystic Night - 29 999,99, Found Dream 43 tys - o 5 mniej niż ostatnio, Future Star 25 335, Filosofia 31 000. Jak takie ceny są za konia ze zdjęcia to nie wiem ile będę musiała nazbierać na konia, którego sobie obejrzę, dotknę i zbadam 😅😅😅
Wydaje mi się, że to własnie je licytował Centaurus, bo za nie było najwyższe wadium i takie kwoty pokazali na przelewach. Niestety nie wiem po ile finalnie poszły.
Mystic Night - 29 999,99, Found Dream 43 tys - o 5 mniej niż ostatnio, Future Star 25 335, Filosofia 31 000. Jak takie ceny są za konia ze zdjęcia to nie wiem ile będę musiała nazbierać na konia, którego sobie obejrzę, dotknę i zbadam 😅😅😅 espana,
Found Dream aktualnie stoi na 50 000, pytanie czy tym razem zostanie odebrana.
Wie ktoś za ile poszła Never Say Never ? Ja chciałam polować na Santanę, mam słabość do mniej typowych maści w skokowej linii, ale podobno jest nieregularna, więc sobie odpuszczę 🙁 Mystic Night przekroczyła mój budżet o 4 tys. Swoją droga ciekawe ile razy kon może powracać na licytacje, w końcu komornik chyba rezygnuje ze sprzedaży, inaczej w zasadzie to może trwać i z rok czasu, w szczególności jak konie są bez wadium.