Łeeee...a u nas ładnie snieżek leżał przez kilka dni, wczoraj przyszło ocieplenie (nawet + 14 stopni w słońcu było) i się zrobiła chlapa, a dzisiaj na deserek jeszcze deszcz popadal i jest paskudnie mokro, ciapowato 😤
W okolicy Jeleniej Gory wczoraj cala masa cudownego sniegu stopniala wczoraj w ciagu kilku godzin i wiadomo co sie dzialo.. 👿 🍴 Dzisiaj +2 jak narazie, od rana sypie śnieg i nawet ta cala chlape poprzykrywal cienutka warstwa na tyle, ze moge zejsc na dol do stajni i sie nie utopic w błocie 😵
Na pomorzu w dzień padał deszcz ze śniegiem, potem deszcz i było na plusie. Teraz jest -3 i wychodząc z psem mało zębów nie wybiłam na na pozór odśnieżonym chodniku... o.O
U mnie breja, jakieś błocko na chodnikach a w parku i na trawnikach roztapiający się śnieg 🙁 Najpierw padał deszcz, potem deszcz ze śniegiem. Temp. +1. Ja chcę mrozik i śnieżek. 🙇 Miało być tak ładnie na święta i w terenik śniegowy się wybierałam, bo nie było czasu wcześniej 🙁
W Gdańsku (taaaak!) ślicznie 😜 szczególnie patrząc z 9 piętra na panoramkę 😜 Termometru nie ma, bo spadł, ale na dworze jest dość rześko. Śnieg nie pada, deszcz nie pada, żyć nie umierać 😍