safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 grudnia 2017 17:24
Ja jeszcze chce przeprosić, za brak życzeń indywidualnych, mam nadzieję, że osoby, które otrzymają ode mnie kartki nie będą złe na mnie z tego tytułu 😡 Zależało mi wysłać jak najszybciej kartki do Was, a okoliczności nie sprzyjały mi czasowo🙁
A ja dzisiaj otrzymałam dwie, przepiękne karteczki! Fin, Losia- dziękuje przepięknie za życzenia :kwiatek:
SzalonaBibi, Grettiena bardzo się ciesze, że szybko doszly 🙂 ja zajrze do skrzynki dopiero 23 grudnia, jak bede u rodziców, ponieważ ich adres podałam do zabawy 😉
wątek zamknięty
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 19 grudnia 2017 18:23
SzalonaBibi dziękuję Ci za śliczną kartkę - dzisiaj przyszła 🙂
Dostałam też wczoraj kartkę od osoby o inicjałach H.Z (żeby nie podawać całego nazwiska), ale nie jest podpisana nickiem forumowym... przynajmniej ja nie zauważyłam, więc nie wiem komu dziękować - ale również dziękuję za śliczną kartkę i życzenia! 🙂
wątek zamknięty
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 19 grudnia 2017 19:24
Chainsy, to ja. Wypisałam, spakowałam, zakleiłam i ....przypomniałam sobie o formowym nicku 😂
Ja dziękuję kontestacja (kartka robiona ręcznie, prawda? 😀) oraz MonioRek- za kartkę wysłaną priorytetem i mały prezencik, raz jeszcze bardzo dziękuję 😀
infantil - nie ma za co, 3mam kciuki by się spełniły :kwiatek:
To 2 moje doszły!
A ja dostałam moją 3 kartke 😍 od MonioRek 😍 dziękuję za piękną zawieszkę! Idealnie przypasowała do mojej ramki w kuchni! Jutro zrobię zdjęcie i wstawię tutaj 🙂
To u mnie doszły 2/3 - ciesze się że prezenty się podobają, ostatniej podróż pewnie zajmie więcej czasu bo długa droga przed nią, ale mam nadzieje ze przed Nowym Rokiem dojdzie 🙂
To moje dwie doszły i ja dostałam dwie. Też przepraszam za dość ogólne życzenia - to nie zła wola czy olewanie kogoś - ja po prostu nie bardzo potrafię składać życzeń, nawet najbliższym. Zawsze się długo zastanawiam co i jak powiedzieć. Dlatego chociaż produkuję ręcznie kartki - dawno się nie wyżywałam artystycznie, ale sprawia mi to taką radochę, że chyba wrócę do tego.
wątek zamknięty
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 grudnia 2017 10:21
Dotarła do mnie jeszcze kartka od olencji :kwiatek: