No dobra, próbujemy w tym roku. Tradycyjnie lista chętnych (wpisujemy się do 25 listopada). Adresy losuję i wysyłam do 1 grudnia a do 15 wysyłamy karteczki 🙂
W zależności od tego ile będzie chętnych będą to 2-3 adresy, jeśli ktoś będzie chciał dodatkowo wysłać do konkretnej osoby z listy mogę udostępnić adres (chyba że nie chcecie takiej "opcji"😉.
Super! Ostatnio myślałam o tej akcji! Fajnie, że znowu będzie organizowana 😅
1. ChemiK 2. infantil 3. Grettiena
wątek zamknięty
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 października 2017 16:30
Akcja fajna i mam nadzieję że będzie nas więcej! Jednocześnie informuję że adresy dostałam tylko od: Grettiena, madmaddie, MonioRek, ssstokroteczkaa, fin.
Proszę o wysyłanie adresów, żeby później nie było zamieszania
Na chwilę obecną jest nas 19. Liczba niepodzielna w żaden sposób (Yeah Cierp1enie :kwiatek🙂 Czy ktoś chciałby wziąć 4 osobę? Jeśli nikt nie będzie chciał, ja z chęcią przygarnę 4ty adresik. Pierwsza osoba która się zgłosi może wybrać sobie do kogo chce wysłać nadprogramową karteczkę 😅
Nadal nie dostałam adresu od Arlyn. Jeśli do losowania nie wyśle , nie biorę jej pod uwagę. Przypominałam kilkukrotnie. Wydaje mi się że skoro ktoś zapisuje się do takiego wątku to jednak powinien go chociaż trochę śledzić. Adresy rozlosuję dziś lub jutro. Pozdrawiam wszystkich 🙂