O jezu, czas się przyznać. Zakupy dla zwierzyńca: Brit 15kg sucha dla piesa 24 puszki Carny dla piesa 48 (puszki i saszetki) dla kotów 7,5kg Nutra suche dla kotów 15 litrów żwirku
to już przeradza się w chorobę 🙂 Zestaw nr 1 😀 - kapcie w stylu trampek 🙂 ( deichman), - Hindska Miłość ( leżała taka samotna w Biedronce musiałam ja przygarnąć 🙂😉 - Chusta brokatowa plus czapka na zimę, - dwie bluzeczki po przecenach Jak widać uwielbiam czarny kolor 🙂 Zestaw nr 2 - pasek elastyczny na bluzeczki 🙂 - biustonosz push-up 🙂 - frotki na siłkę - zestaw Parkera za 35 zł - sama byłam w szoku 🙂
Zestaw nr 3 Tutaj coś dla koneserów - koniarzy 🙂 - kantar z podszyciem, plus sztuczne futerka - odżywka do grzywy, iglaki, zgrzebło, - ochraniacze na nogi - gdzies tam uciekł mi jeszcze litr dziegcia 🙂 Wszystko dorwane w sklepie Tundra 🙂
-bluzka new yorker -bolerko new yorker -trampki h&m -rolka do czarnych rzeczy h&m -rajstopy fioletowe -koszula new yorker -polo new yorker -apaszka reserved
A ja dzisiaj byłam w McDonaldzie i zjadłam 2 zestawy powiększone, 3 hamburgery i lody 😲 Czy ja mam tasiemca? 🙄 A poza tym kupiłam słuchawki do telefonu i kolczyki. To moje ostatnie zakupy. Od dzisiaj zbieram na siodło!
mery - jak tam reklamożercy? Opłacało się? Ja się wybierałam, ale niestety nie wyszło 🙁
ehh, własnie jestem po i co tu duzo mowic 😉 oczywiscie, ze sie oplacalo!! uwielbiam ten klimat, te atmosfere, te krotkie reklamy, jedne smieszne, drugie piekne, jeszcze inne przerazajace... nawet te kretynskie konkursy w czasie przerw(na reklamy 😉 ) nie przeszkadzaja 😉