[quote author=dzikaświnia link=topic=1.msg380554#msg380554 date=1258302696] Querido, przeczytałaś już czy dopiero zaczynasz?Przeczytałam 1 i tez planuje kupić 😉
[/quote]
Zaczęłam dziś czytać pierwszą część. Jestem na 127 stronie dopiero ale bardzo mi się podoba.. Z resztą, uwielbiam te tematykę, film bardzo przypadł mi do gustu więc książka może być tylko lepsza.. Za tydzień premiera drugiej części. Najpierw chcę zobaczyć film a potem przeczytać drugą książkę bo odwrotnie to z reguły się rozczarowuję..
pony, pasuje, a dlaczego? 🙂 Querido, jak dla mnie książki różnią się dużo od filmu , in plus oczywiście 🙂 Miłego czytania, a na film też się wybieram. Ponoć w Multikinie w Poznaniu ma nie być 🙁
serio, przeciez nie zmyślam😉 z moich rzęs, bardzo się kruszył,mazał pod oczami, nie bylo specjalnego efektu. W paryzu zaplacilam za niego cos kolo 30 euro, nie wiem ile u nas kosztują te tusze. Uzywałam tylko jakis czas bo tak mnie denerwowal. Teraz uzywam astor volume diva na przemian z bourjois volume glamour ultra black, i mimo ze tez jakos mnie nie powalaja to jednak są tansze i w moim przypadku nie gorsze🙂 Może nastepnym rzem wyprobuje jakis inny tusz lancome🙂
[quote author=dzikaświnia link=topic=1.msg381085#msg381085 date=1258325341] Querido, jak dla mnie książki różnią się dużo od filmu , in plus oczywiście 🙂 Miłego czytania, a na film też się wybieram. Ponoć w Multikinie w Poznaniu ma nie być 🙁 [/quote]
Dziękuję. Pierwszy tom już skończony 😁 Teraz szykuję się na drugi ale nie wiem czy się nie wstrzymać i najpierw nie zobaczyć filmu bo po przeczytaniu książki na której jest oparty żaden film nie robi już wrażenia..
Ps. Zauważyłam właśnie w repertuarze,że Multikino go nie gra.. 🤔 No ale nic to.. I tak wolę Plazę 🤣
Bourjois ja używałam długo wcześniej i też byłam zadowolona, bardzo. Zmiana wynikła tylko dlatego, że ten sprawia przynajmniej u mnie ,że rzęsy wyglądają po prostu naturalniej i się tak nie sklejają.A rzęsy mam fatalne i tusz z którego jestem zadowolona to rzadkość 🙂 Chyba nam sie off top zrobił.
Querido no właśnie multikino sieje ferment 😉 Mam nadzieje, że w 2 części główni bohaterowie będą lepiej zagrani.
Seksta - jasne, to trochę potrwa zanim przyjdzie przyjdzie kostium (pocztą🙂😉 i bedę miała aparat oraz chwilę wolnego czasu, ale postaram sie taką fotkę zrobic. Możesz mi przypomnieć na PW jak coś🙂