Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

dzikaświnia pasuje Ci ten tusz? Czy testujesz dopiero?
[quote author=dzikaświnia link=topic=1.msg380554#msg380554 date=1258302696]
Querido,  przeczytałaś już czy dopiero zaczynasz?Przeczytałam 1 i tez planuje kupić 😉

[/quote]

Zaczęłam dziś czytać pierwszą część. Jestem na 127 stronie dopiero ale  bardzo mi się podoba.. Z resztą, uwielbiam te tematykę, film bardzo przypadł mi do gustu więc książka może być tylko lepsza..
Za tydzień premiera drugiej części. Najpierw chcę zobaczyć film a potem przeczytać drugą książkę bo odwrotnie to z reguły się rozczarowuję..
eeeem,

pad Anky Alt Rosa.

oraz pad Anky Sunshine + owijki.

😜

jeszcze chce dokupić owijsy do alt rosy, derke hkm w serduszka  😜 święta idą, trzeba zaszaleć 😀
Pochwal się gdzie dorwałaś te kolory🙂
D&A, ciotka sznurka zrobiła wietrzenie szafy;]
Aha i wszystko jasne🙂
za wietrzenie bardzo dziękujemy  😜  😍  :kwiatek:
Sznurka, właśnie ostatnio myślałam, że fajnie jakbyś wystawiła na sprzedaż ten pad.
Nirv, zazdroszcze 😜
pony, pasuje, a dlaczego? 🙂
Querido, jak dla mnie książki różnią się dużo od filmu , in plus oczywiście 🙂 Miłego czytania, a na film też się wybieram. Ponoć w Multikinie w Poznaniu ma nie być 🙁
dzikaświnia bo ja nie używałam nigdy gorszego tuszu! Ale wiadomo, że każdemu pasuje co innego🙂😉)
za wietrzenie bardzo dziękujemy  😜  😍  :kwiatek:

podziękujesz jak dotra 😁
pony, może to kwestia rzęs? Ale serio , zdziwiłaś, mnie bo ja byłam baaaaardzo zadowolona.Cena tylko jak dla mnie trochę nie fajna.
dzikaświnia bo ja nie używałam nigdy gorszego tuszu! Ale wiadomo, że każdemu pasuje co innego🙂😉)

serio?🙂
ja od roku tylko na Lancome Hypnose.
A co Ty używasz? 🙂
serio, przeciez nie zmyślam😉 z moich rzęs, bardzo się kruszył,mazał pod oczami, nie bylo specjalnego efektu. W paryzu zaplacilam za niego cos kolo 30 euro, nie wiem ile u nas kosztują te tusze. Uzywałam tylko jakis czas bo tak mnie denerwowal. Teraz uzywam astor volume diva na przemian z bourjois volume glamour ultra black, i mimo ze tez jakos mnie nie powalaja to jednak są tansze i w moim przypadku nie gorsze🙂
Może nastepnym rzem wyprobuje jakis inny tusz lancome🙂
[quote author=dzikaświnia link=topic=1.msg381085#msg381085 date=1258325341]
Querido, jak dla mnie książki różnią się dużo od filmu , in plus oczywiście 🙂 Miłego czytania, a na film też się wybieram. Ponoć w Multikinie w Poznaniu ma nie być 🙁
[/quote]

Dziękuję. Pierwszy tom już skończony  😁
Teraz szykuję się na drugi ale nie wiem czy się nie wstrzymać i najpierw nie zobaczyć filmu bo po przeczytaniu książki na której jest oparty żaden film nie robi już wrażenia..

Ps. Zauważyłam właśnie w repertuarze,że Multikino go nie gra..  🤔
No ale nic to.. I tak wolę Plazę  🤣
Bourjois ja używałam długo wcześniej i też byłam zadowolona, bardzo. Zmiana wynikła tylko dlatego, że ten sprawia przynajmniej u mnie ,że rzęsy wyglądają po prostu naturalniej i się tak nie sklejają.A rzęsy mam fatalne i tusz z którego jestem zadowolona to rzadkość 🙂
Chyba nam sie off top zrobił.

Querido no właśnie multikino sieje ferment 😉 Mam nadzieje, że w 2 części główni bohaterowie będą lepiej zagrani.
Padzior Euro-star

I mattesowe
-futrzane wkładki do butów
-futrzak na hackamore
-saddle fix
-spodnie w pepitkę Jessica by c&a
-spodnie szare bershka
-płyta O.S.T.R  o.c.b
-bryczesy euro-star
-kurtka w kratkę  😜 Viceversa
a ja w końcu kupiłam kask 💃
taki o:
Padzik HH plus pasujace owijki ( nie te z zdjęcia) dla  grubego 🙂

a ja ost kupilam bilety do kina... za ponad 300 zl :]
Mery na co?
reklamozercow  😜 😜 😜
300 zł ?;| jak to?
bo to nie jeden bilet tylko 9 😉
Wie ktoś może czy dostane już w polsce taki zegarek Swatcha i ile kosztuje ?
Ymm..no cóż:
- 4 x kostium (łososiowy, turkusowy, jasno fioletowy, fuksja)
-Freedy Studio's I:

-Freedy Cassic SBT :

Trochę mi odbiło chyba... 🤔
-żel pod prysznic jeżynowy AVON
-rękawiczki skórzane fioletowe i szare z zamszu
-apaszka atmosphere
kucunio mogłabyś cyknąć zdjęcie tej fuksji? Nie chodzi mi o cały strój ale kolor.
Seksta - jasne, to trochę potrwa zanim przyjdzie przyjdzie kostium (pocztą🙂😉 i bedę miała aparat oraz chwilę wolnego czasu, ale postaram sie taką fotkę zrobic. Możesz mi przypomnieć na PW jak coś🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się