Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Znacie jakichs sprawdzonych sprzedawcow na allegro Abercrombie? Przymierzam sie do wiekszych zakupow i nie wiem, czy nie lepiej po prostu zamowic paczki w sklepie A&F w Stanach.
Edytka no co ty!

ja powinnam nosic ale nie lubię, pewnie dlatego że nie ma oprawek takich "oczy muchy"
polecam do biegania d roboty i  do stajni 🙂 dla mnie sa cudowne 🙂
ja tez juz mam!!! 😀
sa bossskie.
Ja siedze w nich i podziwiam, a moj M. robi dzisiaj obiad. 😀iabeł:

a, wzielam w koncu te drozsze, z krateczka, ktos tam mowil ze fajansiarskie 😉

To ja :] pokazuj jak bardzo fajansiarsko wyglądają !!! Tylko nie noś do nich spodni w różowe kwiaty 😉

odezwała się ta co rano z psem wychodzi w dresie i kaloszach, ten lans....
asior ja zamawiałam ze Stanów, tylko trzeba czeeeekać
ale warto  😜

w ogóle to jestem niwyżytą  😁 fanką tej firmy, do tego stopnia, że poleciałam do Londynu na 1! dzień żeby zobaczyć tamtejszy sklep  🤔wirek:
znajomi zwiedzili całe miasto a ja chodziłam po sklepie z otwartą buzią podziwiając ubrania (i sprzedawców  😁 )
A ja dzisiaj kupiłam czambon i Noedermę
sienka, serio, o kurka! to fantastycnzie ze moglas przymierzyc, bo bez ja bym sie bala brac... kupowałas w tym sklepe do ktorego dalas link?
Puma, skad zamawialas? Ja chyba po prostu ciotke w Kanadzie poprosze zeby kupila i wyslala jako gift.
http://www.abercrombie.com chcialam tutaj cos kupic.
zamawiałam od tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1813811
tylko ja czekałam ok 3 tyg na paczkę. ale tym expresem powinno być chyba w porządku  🙂
Dziewczyny pomóżcie - poszukuje bawełnianej albo flanelowej piżamy z długimi spodniami i rękawami, ale żeby górę miałą taką koszulową. Najlepiej jakby była w jakieś paski albo w kratkę.
Widziałąm mniej wiecej taką, ale w jakieś panterki, owieczki, słoniki itp. A ja bym chciała taką zwykłą.
Kiedyś były chyba takie w H&M, ale nie wiem czy jeszcze je mają.

Chodzi mi mniej więcej coś takiego jak to:
http://photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/793/23/80/793238096
lub to:
http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/793/09/86/793098678
Zdjęcia zapożyczone z netu.
Horciakowa, w H&M sa takie w kratkę 🙂
Horciakowa w Oysho są napewno bo widziałam wczoraj🙂
Dzięki -  w takim razie muszę się wybrać do tych dwóch sklepów 🙂

A na allegro albo w jakimś sklepie internetowym ktoś widział takie?
sienka, serio, o kurka! to fantastycnzie ze moglas przymierzyc, bo bez ja bym sie bala brac... kupowałas w tym sklepe do ktorego dalas link?

tak, w tym wlasnie. Pan bardzo mily, pomierzylam spokojnie, pomacalam, i jeszcze dostalam gratis plecako-worek Columbii. Fajny i na pewno mi sie tez przyda. Polecam!

edit: zdjecia wrzuce, ale jak kupie nowe baterie do aparatu.
Ahh wy wstrętne baby  🤬 przez was i mnie po głowie chodzą Sorele  🙄

Z dzisiaj:

-szalik
-chusta
-sweter
-malutka kamizlekczka (taka "dla ozdoby"😉

I doszła paczusz z naczółkiem i nachrapnikim Euroriding od jednej z forumowiczek  :kwiatek:
-narchapnik hanowerski
-naczółek-ER-19

Ada, ładny ten naczółek 🙂
Zrobiłam zakupy końskie co mi się często nie zdarza 🙂 i normalnie jestem z siebie dumna😉
🏇
-Bryczesy Cavaliero
-opaskę z horze
- derkę z horze stajenną dla Złocisza
- siateczkę na włosy na zawody również z horze ( Co by Pani prezes Lans JT się podobało ;P )
- Cukierki 😉

Drogie zakupoholiczki mam pytanie. Nie widziałyście gdzieś takich dłuższych rękawiczek do łokcia załóżmy, zwykłych bawełnianych, tylko fajnie jakby miały jeszcze jakieś guziczki ozdobne albo coś?
http://photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/804/64/68/804646877 o takie same mi chodzi tylko inna kolorystyka, proszę pomóżcie
pomóżcie!!

mam dylemat, jest śliczna kurtka na allegro (abercrombie  :hihi🙂 cena do przyjęcia, przy rozmiarze podane są wymiary i się zgadzają, ale nie można zwrócić...

i nie wiem czy licytować czy nie  🤔
korsik, licytuj, jak się pomierzyłaś to powinno być ok, a jak nie to trudno, odsprzedasz 😉
mam dokładnie te rękawiczki, ale w innej kolorystyce: rekawiczka jest czarna, rekaw szary, guziczki szare.
zabrałam siostrze, w sklepie takich nie widziałam.
nie noszę, bo cięzko sie je wkłada, są niepraktyczne, po drugie mam chyba niewymiarową dłoń i muszę wyjmowac palec z tej dziury w rekawie bo mi nie wygodnie.
asior ja na allegro kupowalam od laski co sie nazywa Janet Bryx i to tez ze stanow leci wiec prosciej przez sklep 😉  i kolo miesiaca czekalam na paczke takze byla upragniona hah  🙂 i co najgorsze: kupowalam na tyle duze rzeczy, ze nie pakowali ich razem i placilam 30 zł za transport kazdej rzeczy z osobna. Ale tak jak pisze Puma warto  😍 😍
zreszta 30 zł w porownaniu do ceny ciuszkow A&F to pestka 😉
Seksta, ale wysylaja jako gift? Bo jak nie, to clo mnie przeraza. 30% ceny paczki  😵
ślę PW.
ale 30% wartości paczki to nie było tylko o wiele, wiele mniej takze chyba gift?
Ostatnie zakupy:

- Samsung Ultra Style
- perfum KENZO
- ampułki wzmacniające włosy z rzepą
- ładowarka samochodowa
- nawigacja
- etui do telefonu i nawigacji
- olejek rycynowy
sweterek esprit
bluza z tchibo z misiem 😉
rajtuzy z tychże
bluza dry tex
to dzisiaj :]
jak to możliwe, ze w ostatnich sekundach ktoś mnie przelicytował ?

cały czas klikałam odświerz i byłam 'na wierzchu' jak kliknęłam ostatni raz (a klikałam cały czas) to ktoś mnie przelicytował i aukcja była już zakończona i co dziwne 2 osoby dały 320zł a jedna wygrała aukcję  🤔

😕 😕
korsik, kiedys czytałam o takich programach, które automatycznie licytują...?
snajper 😉
ale jestam zła  😤
niby jest jeszcze licytacja S- ki która różnie się tylko 2 wymiarami i to o 1 i 2cm, więc napisałam czy można by zwrócić kiedy nie przypasuje
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się