Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

mam pytanie  😀 jakie buty zakładacie do szortów?  😡  i jak ktoś ma jakieś zdjęcia to wstawiać  😁 😁!
martynkakoniki,  w lecie przewanie do japonek. zalezy jeszcze jakie te szorty sa?
chodzi o takie :

i takie

noszone do takich jednolitych rajstop (fioletoe czy czarne) wiesz o co chodzi  😁
i teraz własnie mam problem z butami...  👀
Ja dziś kupiłam sobie śliczny skórzany plecaczek taki do noszenia zamiast torebki 😀
No i zamówiłam cienie do oczu L'Oreal 🙂
martynkakoniki - ale w zimie tak?
rajstopy do tych pierwszych - pełna gama kolorów. Plus butki EMU albo kozaki na płaskim albo na wysokim obcasie. Super by wyglądały też takie wycięte z przodu botki.
Do drugich kozaki do pół łydki albo pod kolano. Jak masz długie zgrabne nogi to i krótsze. Rajstopy albo żółte albo ciemnoszare/antracyt wg mnie ;]

Ja dziś kupiłam 3 gwiazdy betlejemskie 🙂 Piękne są 😀
2 różane świeczki w Almi Decor- ślicznie pachną 😜
15kg karmy dla psa
fryzjer
Jutro i w poniedzialek jeszcze na zakupy jade... 🙄
mam pytanie  😀 jakie buty zakładacie do szortów?  😡   i jak ktoś ma jakieś zdjęcia to wstawiać  😁 😁!

Aldo
kolejne... 4 ksiazki...

obawiam sie, ze moja praca mnie wykonczy !!
TRZY sukienki marki VILA
jeden sweterek BIJON

la la lllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
chodzi o takie :

i takie

noszone do takich jednolitych rajstop (fioletoe czy czarne) wiesz o co chodzi  😁
i teraz własnie mam problem z butami...  👀

to do takich na pewno nei japonki 🙂 myslalam ze chodzi ci bardziej o takie na lato sportowe.
do takich to na pewno jakies rajstopy kozaki na wyskokim obcasie, czółenka szpilki,
dzis:
kolejne kolczyki 😡
chusta/apaszka/szalik czy jak to nazwac
i reszta prezentow dla rodziny, juz prawie wszystkie 😜
Ja do takich szortów noszę rajstopy i albo kozaki na kowbojskim obcasie i z wywiniętącholewką albo Martensy i na to takie włochate ciepłe getry (?) które się zakłada na but i tak gdzieś do połowy łydki. Wiecie co próbuję przekazać?
Fotka pierwszej wersji, tylko że ze spódnicą, ale to wymiennie z szortami noszę.

martynkakoniki gdzie kupiłaś te w kratkę? są boskie  😍
do tych dłuższych spodenrk np. grube fioletowe rajstopy + kozaki na obcasie

do tych krótkich
a) grube rajstopy i kozaku długie do kolan na obcasie
b) takoż rajtki + botki za kostkę na obcasie
c) rajtki + szpilki klasyczne

generalnie to strój tylko dla chudonogich  🙂
Dokładnie- to strój dla chudonogich, a widzę że dziewczyny zakładają rurki i kozaki bez względu na to jak wyglądają... Np. niskie i krępe osoby okropnie wyglądają w takim zestawie... No ale nie ma jak ślepe podążanie za modą  😎

Co do zakupoholizmu, to ja ostatnio przeginam- tydzień temu wzięłam kasę do zapłacenia za boks konia i... wszystko po drodze wydałam na ciuchy  😂 Esprit wskoczył na pierwsze miejsce mojego ciuchowego zaopatrywania się.
Dlaczego musiałam dziś zahaczyć o Organique  :emot4: Wykupiłam połowę sklepu  😜
Za to jak pięknie mi pachnie cała łazienka! Coś mi się wydaje, że jeżeli w ruch pójdą świeczki lawendowe, moja najukochańsza książka i lawendowy olejek to nie wyjdę szybko z mej 'świątyni relaksu'  😁
A ja dzisiaj poszalałam
Dwie sukienki z Zary jedna fioletowa i jedna czarna
Dwie pary rajstop z calzedoni
cztery kolory gatek z intimissimi takie bez szwów
jeansy wrangler na prezent
krawat
przez internet kask roxy i gogle roxy 🙂
Dodatkowo pyszny obiadek z siostrą
kolejne 2 ksiazki  🙄
2bluzki, spodnie, 2pary butów i telefon... ale to tak świątecznie raczej😀
Dokładnie- to strój dla chudonogich, a widzę że dziewczyny zakładają rurki i kozaki bez względu na to jak wyglądają... Np. niskie i krępe osoby okropnie wyglądają w takim zestawie... No ale nie ma jak ślepe podążanie za modą  😎

A ja zawsze mam wrażenie, ze takie osoby maja krzywe nogi...  🤔. Szczególnie właśnie jak są w zestawie rurki + kozaczki do kolan 😵
Ja niestety jestem niska i krepa, wiec raczej do mnie nie pasuje. Ale i tak się tak nie ubieram. Nie mój styl zdecydowanie  😎
oto moje foty :-)

oraz bonus za 5 zł w lumpku

dziewczyny to z szortami juz nie aktualne, dzisiaj sie naierzyłam i nic nie wybrałam.. jedyne co kupiłam botki z reserved,sweterek w Housie.
smarcik szorty są w Housie 🙂
dodofon piękne te pierwsze dwie!!!!
Sama bym takie chciala!!!
dodofon piękne te pierwsze dwie!!!!
Sama bym takie chciala!!!

szmurka, one były przecenione na jakieś grosze ;-)
Ojej, rzadko cierpię na chorobę zakupoholika, ale od pewnego czasu...jest coraz gorzej.

W związku z tym, że za jakieś 2 miesiące pojadę MOŻE na narty/snowboard, na jakieś 3 DNI, postanowiłam kupić kurtkę. Taką cienką z Gore Tex'u, żeby też na letnie wędrówki po górach była. Więc kupiłam, upolowałam na eBay'u. Ale zanim ją dostałam, trafiłam w sklepie bardzo okazyjnie inną, więc TEŻ ją kupiłam, z myślą, że mogę przecież sprzedać tą pierwszą. Ale jak dotarła paczka, kurtka okazała się idealna, więc postanowiłam zatrzymać obie.
A dziś. . . "przez przypadek" trafiłam do tego samego sklepu. I "przez przypadek" kupiłam windstopper (myślę sobie, będzie idealny na zimę pod tą cienką kurtkę).
Ale, to nie koniec.  😡 Kiedy już wychodziłam, natknęłam się na rewelacyjną kurtkę narciarską.... schowałam ją głęboko do szafy, bo aż mi głupio przed moim chłopakiem.
W sumie w ciągu 2 tyg kupiłam 3 kurtki i windstopper  🤔wirek: A po mieście i tak pomykam w płaszczu. I przez najbliższe kilkanaście tyg nie będę ich miała nawet okazji założyć.

To gdzie ten psychoterapeuta?
haha Lotnaa zostałaś moim nowym zakupowym guru  😁

a ja w końcu kupiłam prezenty.. połowa rodzinki dostanie skórzane rękawiczki, jakoś nie było lepszych pomysłów  🤔wirek:  😉

przy okazji, żeby nieco odciążyć rodziców, sama sobie kupiłam świąteczny prezent:
http://www.champssports.com/catalog/productdetail/model_nbr--97742/sku--667763/cm--Casual/
😍 😍 😅
Dodofon z przecen rzeczy są najlepsze!
Zwłaszcza ta zielona urzekająca!
http://www.newlook.co.uk/1591888/159188857/ProductDetails.aspx

Taka tylko czarna. Na żywo o niebo lepsza. Taaa...i w szale przecen kupiłam akurat tę, której przeceny nie obejmują :P

I:
2 bluzki
piżamka (hmm... zanim będzie okazja, żeby ją założyć, to ja się marszczyć chyba zacznę)
bransoletki

Jutro dalsze zakupy ;p
Dworcika    super !!  naprawde świetna 🙂  😍 😅
Jak ja bym chciała dostać bana na eBay'u  :emot4:  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się