[*] 2 worki musli dla koni [*] 4 woreczki na szczotki dla koni z wyszytymi imionami [*] 2 sole himalajskie do boksu [*] 4 kg cukierkow [*] szampony na sucho, na mokro, psikacze do grzywy i ogona (np. malinowe, jagodowe 😜 ) [*] kokosowy balsam do skory [*] komplet roznych szczotek HAASa dla chudego (skaremu tez sie cos nowego dostanie 😁 ) [*] 2 pary bryczesow
i jeszcze milion dupereli
no i czekam na torwar 😵
aaaaa, ok- nowa moda- tak, sama na to wszystko pracuje.
martynakoniki, wszystkie kolczyki kupiłam w decobazaar - te ostatnie ma też ktoś inny z naszego forum, z tego co pamiętam. link: http://www.decobazaar.com/
To wszystko przez Ciebie matka!!!! Poczekaj aż się spotkamy....
Dzionka, ciuchy. Bo 25 sukienek to za mało, bo 8 par jeansów ( w których nigdy nie chodziłam, zawsze wolałam sztruksy, a teraz mi się zmieniło) to za mało, bo 10 swetrów robionych na drutach to za mało... trzeba kupować ciągle nowe. A tak przy okazji to jak już jestem w sklepie to t-shircik, tuniczkę, koszulkę. No i jeszcze kolczyki...
Spoko, rozumiem cię w 100% ^^ Mnie wzięło ostatnio na przeróbki krawieckie- oczywiście nei własnoręczne, bo jestem antytalentem w tych sprawach, ale mam koncepcje i zanoszę ciuchy do krawcowej, niestety mieszka po sąsiedzku, więc daleko nie mam...