Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Owije anky lake blue🙂
zolty lniany sweterek za 4 zl😀 😅
Klami, Nasturcja-Renata, Szepcik, Lovely - dzieki 😉 mieszkam w Irlandzie 😉 i dorwalam go w ofercie carphonewarehouse, maja wylacznosc na ta wersje, u operatorów sa tylko standardowe. Nie mam pojecia, czy jest dostepny w PL 🙁

Szepcik - ja do tej pory tez bylam 'nokia girl', ale od dluzszego czasu chcialam zmienic na cos innego. Nokia jest nie wiedziec czemu strasznie popularna w PL, za granica natomiast wcale nie jest najczesciej spotykanym telefonem. Wydaje mi sie, ze to sie bierze jeszcze z czasów, kiedy Nokie byly jedynymi telefonami z prostym, intuicyjnym menu - a wszystkie inne to byl siermiezny badziew. Teraz sie duuuuzo pozmienialo i uwazam, ze wlasnie SE sa o niebo lepsze. Samsungi tez bywaja ciekawe... Coz, moze warto sie odwazyc cos zmienic? 😉

Hiacynta  😜 Mam taki sam, ale granatowy. Do tej pory go kochałam, ale jak zobaczyłam te kwiatki  😍  🍴  😜 Też chcemmmm!!!!
dominika_ czy dobrze widze: te baleriny sa z h&m? dobrze Ci sie w nich chodzi?
Hiacynta  😜 Mam taki sam, ale granatowy. Do tej pory go kochałam, ale jak zobaczyłam te kwiatki  😍  🍴  😜 Też chcemmmm!!!!

😉 Zajebiste sa te W595, nie sadzisz? Kocham funkcjonalnosc tego telefonu!
Heh a powiem Ci, ze ja sie pare tygodni temu wstrzymalam z kupnem telefonu, bo zaden mi tak do konca nie lezal - najpierw chcialam W910i czerwonego, ale szybko ten model wycofali i zastapili wlasnie W595- ale nie przypasowaly mi dostepne wersje kolorystyczne, czyli granatowy i rózowy jakis taki. Wiec postanowilam zaczekac - no i prosze 🙂
Scottie,tak z H&M  😉
Kupilam je niedawno,chodzilam sobie ot,tak po domu i chodzi mi sie w nich bardzo fajnie.
Generalnie z balerinami mam problem,bo mialam kilka par takich,ze nogi do krwi poobcierane,do tego stopnia,ze do domu dochodzilam na bosaka 😤
I wlasnie to bylo najgorsze,ze kilka godzin bylo ok i nagle zonk.
A wlasnie z H&M,akurat wszystkie,ktore mam sa przewygodne,wiec mysle,ze te rowniez sie sprawdza.
potwierdzam rękoma i nogami H&Mowe wyjątkowo nie obcierają 🙂 mam takie z jesiennej kolekcji w krate 🙂 boskie.
a do reszty , innych produkcji to juz profilaktycznie pietke zelowa wklejam
Hiacynta, bardzo go lubię, menu jest rewelacyjne, i jakość muzyki, nawet odtwarzanej przez głośniki też  🍴 Miłego używania!
(A ja kwiatki chyba sobie nakleję  😉 ).
Hiacynta, bardzo go lubię, menu jest rewelacyjne, i jakość muzyki, nawet odtwarzanej przez głośniki też  🍴 Miłego używania!

I nawzajem  😅

(A ja kwiatki chyba sobie nakleję  😉 ).

haha, go for it!!!
Dżinsy.
Całkiem przypadkiem. Przymierzyłam tak sobie, kumpel stwierdził, że fajnie wyglądam i... jak mogłam im odpuścić? :P
2 sweterki w Camaieu-ostatnio jakos nie moge wyjsc z pustymi rekami z tego sklepu 🙄
film na dvd
ksiazka do matury
kolczyki z decobazaaru
🙂
Ech..... jak dawno nic nie kupilam. Zle mi z tym, ale ani kasy ani czasu.... :/
Odkupiłam czaprak zielony wycięty i owijki zielone od kumpeli za 30 zeta 😅
http://www.decobazaar.com/produkt-kawalki-tortu-73336.html przed chwilą jakoś tak niechcący 😁
a ja kolejne 5 filmow na dvd... SHIT!
slojma - udusze Cie!! Siedzialam 10 minut i zastanawialam sie jakie wziac. Odswiezam strone a tu "rezerwacja"torcikow, na ktore sie w koncu zdecydowalam. Grrrr  🍴

I do tego czekam na maila aktywacyjnego juz 3 godzine i du pa  😵
mialam isc spac, ale tak przewracalam sie z boku na bok, az w koncu zrobilam zakupy w internecie  😵
mowilam juz ze jestem bankrutem i ze dawno temu powinno mi sie zbarac portfel i odciac od internetu?  🤔wirek:
spodnica

beret i szalik

wisiorek

jeszcze jedna torebke (co z tego, ze mam juz taka sama, ale w innym kolorze)  🤔wirek:

buty

zestaw do samodzielnego uszycia pudelka-babeczki

i do tego wszystkiego dorzuli mi torbke gratis, bo moje zamowienie przekroczylo jakas tam kwote

😡 😡 😡
ide na odwyk, juz absolutnie nic nie kupie przez najblizszy miesiac
asior- przepraszam 😡 Też się zastanawiałam i się zdecydowałam w końcu
Edytka - Mów koniecznie skąd ta piękna torbka z saarenką też taką chcę 😜
edytka powinni ci karte zablokowac !
Czarna torba z H&Mu, chociaz kupiona na allegro, w dodatku 20 zł drożej :/ bo się tyle z zakupem zbierałam, aż się kolekcja skończyła.
fioletowy pad Anky + owijki 😜 😜
mama powiedziała, że jestem nienormalna, ale kij z tym 🤔wirek: 😁
Nie no bardzo normalna jesteś, przecież fiolet to piękny kolor 🙂 Sama się napaliłam na podobny komplet.
Edytka - Mów koniecznie skąd ta piękna torbka z saarenką też taką chcę 😜

z tego sklepu http://www.heidiseeker.com/shop/index.php tam wszystko jest takie kolorowe i bajkowe  😜

edytka powinni ci karte zablokowac !

ja wiem  😡 ale ja juz nie bede  😡
nie tyle co karte zablokowac, ale dac bana na ten watek- bo ja az czerwona jestem z zazdrosci, ze nie moge tylu super ciuszkow sobie kupic :P
Kto ma konto na decobazaar i moglby mi zamowic 2 pary kolczykow? Moj mail aktywacyjny wyslany 3 razy nie doszedl, a MUSZE je zamowic  😜 Help me!
a ja tak troche zaburze watek bo ciekawia mnie dwie sprawy  🙂
1. Dlaczego Klami czuje sie zle, bo dawno (jak dawno?) nic nie kupila?
2. Czy jest tu ktos kto absolutnie sam zarabia na to co kupuje?
3. Czy bylibyscie w stanie nie kupowac nic oprocz tego co absolutnie niezbedne, jak jedzenie (to raczej do tych ktorzy nie mieszkaja juz z rodzicami) i jak myslicie, jak byscie sie z tym czuli?

pozdrawiam was, ogarnietych szalem konsumpcjonizmu  😀
nerechta, ja tez czuje sie zle bo mąz nie pozwolił mi się pochwalic tym co ostatnio kupiłam...
nerechta tak, tak - tak i nie mamy z tym problemów, sa miesiące chudsze i tłustsze;]
mhmh nerechta:

1. widac, u niektorych to prawdziwy zakupoholizm, w koncu po to jest ten watek
2. ja zarabiam sama i place swoimi pieniedzmi za to, co sobie chce kupic
3. potrafilabym i teraz nawet powinnam bo mam tyle ciuchow ze az wstyd i nie mam nawet gdzie ich chowac takze jak najbrdziej- jestem w stanie. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się