nic tylko wpasc do tego watku, postawic wszystkich pod sciana i rostrzelac 😂 po oplaceniu rachunku za energie jestem bankrutem, a przed chwila zlozylam zamowienie na decobazarze 🤔wirek:
edit: nie wytrzymalam. wzielam jeszcze jedne 🤔wirek:
Carmen, To są kolejne części Kronik Wampirów, jest ich 10 a ja tylko dokupuję kolejne 😜 i czytam po kolei.
A. Rice jest świetna! Widać, że historię wampirów i ogólnie ten temat ma w małym paluszku. Duży nacisk na opisy danych epok 'literackich' typu renesans czy średniowiecze Teraz kończę 'Wampir Lestat', a biorę się za 'Opowieść o złodzieju ciał'. Tylko 'Królową potępionych' nigdzie znaleźć nie mogę. No i przede wszystkim umie przerażać, a to chyba najważniejsza cecha autora horrorów 😁, były momenty kiedy zbierało mi się na rzyganie. Ale opisy obrzydliwych scen są naprawdę cacy 😀iabeł:
No i jeden mankament - jej książki trudno dostać. W empiku była jedna na cały sklep, a w drugiej księgarni 6 o.0 i mam wyrzuty sumienia, że je tam zostawiłam... 🤬
a ja poszukuję butów na obcasach, takich wiązanych z przodu.. nie wiem jak to opisać 😉 ktoś się orientuje o co chodzi i gdzie można takie znaleźć? chciałabym jakieś tanie, niekoniecznie z prawdziwej skóry bo pewnie i tak zaraz mi się znudzą, ale oszalałam na ich punkcie 😜
Smarcik no no rozumiem 🙂 Ja też ostatnio zakochałam się w tego typu butach 🤣 w CCC widziałam takie czarne bez tych pikowań i takie ze skórki chyba 😍 W Ryłce też były 😜
xXxNikaxXx zdecydowanie szare z guzikami 😀 widzialam na nogach i świetnie się prezentują, a kolczyki szczegolnie cytrynki są super ! 😀 martynkakoniki profesjonalna treserka mnie dobiła 🙂