ja mam 2 pary i są na prawdę świetne i wręcz niezniszczalne! jedne miałam dość jasne, więc wymagały dość częstego prania, a mimo wszystko trzymały się rewelacyjnie! 😉
a te pierwsze w te tęczowe paski są fantastyczne! 😜
Ada mój tata uwielbia koszulki Fruit of the loom, ponoć bardzo dobre jakościowo 😉 natomiast też jestem ciekawa jak z rozmiarami, bo już chciałam kliknąć ale nie wiem czy M będzie dobra 😡 "ewolucja zaKOŃczona" 😁
smarcik, dzięki 😉 Wymiary też tam są podsne, więc będę musiała się zmierzyć, pytam jak z rozmiarówką gdyż kiedyś kupowałam właśnie taką koszulke ze "śmiesznym nadrukiem" miała być to standardowa damska S a w efekcie wisiała na mnie 🙁
margaritka- te spodnie, które miała tulipan to tzw 'alladynki' czy 'sindbady', tamte były akurat z pull&bear. Wiem, bo sama swego czasu oszalałam na ich punkcie😉 A takich butków typu 'hi' jest jest teraz od groma. Ja mam Reebok freestyle złote , kochałam je bardzo. Do czasu az ktoś ze znajomych podlinkował mi zdjęcie Dody w takich właśnie:P
szukam torby, na ramię, dość dużej (takiej workowatej :hihi🙂 , czarnej, chyba ze sztucznej skórki, z żółtymi dodatkami ( na niektórych wcale) i z przywieszką- jakimś takim małym stworkiem, też ze skóry
podpatrzyłam i bardzo mi się podoba, ale nie wiem z jakiej firmy... :kwiatek:
margaritka, pare stron temu wstawiałam buty jakie zamówiłam, też takie wyższe, jak dojdą to wstawie foty na allegro wpisz "valdal" albo "dunk" jest sporo 😉
Mój brat ma bzika na punkcie najkowych dunków 😁 Przez to, że codziennie ogląda strony różnych sklepów postanowiłam, że też sobie kupię tylko nie wiem jeszcze jakie 🤣 Mój brat źle na mnie działa 🤬 A te conversy w kratkę, które były tutaj wstawiane to można je gdzieś dostać?
mógłby mi ktoś podlinkowac na allegro (jak są) te pierwsze co margaritka wstawiła? nie moge znaleźć 🤔wirek:
dunki są fenomenalne 🙇 czaje się na takie od miesiące ale mam taki problem jak Niewidzialna że cięzko się zdecydowac 😁 osobiście podobają mi się takie kolorowe 🙇