Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Czyli, ze nie tylko ja mam problemy z wyprzedazami equishopu.
Co ja tam wzielam??
- derka 100g
- derka 400g
- kask GPA
- koszula czarna
- koszula biala
- kurtka Petula
- kaloszki

I chyba zaraz jeszcze cos tam klikne....
Ja też mam..
A tak naprawdę to już nie mam komu tego kupować.
Wypatrzyłam jeszcze 1 fajny czaprak, biały, ale kurcze...mam ich już chyba 5.. Dla jednego kuca to za dużo.
Poza tym jest VSD a na zawody zakładam tylko DR.
Chyba teraz pora na przerwę. Pozbieram troche kasy na nową kolekcję:-)
Lotnaa, wiesz ale jak będą pasować to pewnie żałować nie będziesz 😉

Klami, no fakt, a wiesz nawet że wchodziłam na strone twojego konta na allegro i tak patrzyłam co tam kupiłaś w equi i się zastanawiałam czy zrobisz zapas polarów, kurtek i derek na kilka sezonów czy jak, tyle tam tego było.
wy to przez allegro kupujecie czy można przez stronę internetową kupic?
Ada,  😡 akurat kurtki i polary to glownie sprawka mojej mamy. Kupilam sobie pare rzeczy Pikeura i strasznie sie jes spodobaly. 😉
Wczoraj miałam sobie spodnie kupić, ale żadnych fajnych nie znalazłam, a jak już nawet były, to nie pasowały. Jestem jakaś dziwna.

Ale na pocieszenie dziś kupiłam:

W środku mieszkają 2 molinezje black molly i 6 neonek (jedna przez przypadek....w domu zauważyłam, że jest więcej...ale ta jedna jakaś...takie pół w sumie 😉 ).
Tyle na start. Muszę jeszcze jakiś filtr im machnąć i chyba kilka rybek dokupię, bo molinezje ze sobą nie rozmawiają, a te drugie...jakby się dziwiły co ich tak mało 😉

Ogólnie to facet-"molinezyj" jest cyrkowcem i narazie fika co chwilę...zaczynam się zastanawiać nad jakąś siatką :| Bo mi z "black molly" zrobi czarną wdowę :|

Kpiłam też sztylpy oficerkowe, dziś odebrałam od kaletnika, bo trzeba było zwężyć o cm 🙂
Ech.... mialam ochote na siatkowa Equiline, ale L juz ktos zwinal. Lena, to twoja sprawka??

edit.... no tak.
- polar (tym razem dla siebie)
- bryczesy w blekitna kreteczke
bialy potnik na ewentualna okolicznosc zawodow dzis popelnilam
no i kawka
bateria do zegrarka + montaz, bo zem ciemna 😁

na szczescie splukalam sie i nic wiecej nie kupie.
Elegancka -nareszcie- tabliczka na boks i USG likit holder w wkładem jabłkowym, na okoliczność zmiany stajni 😉

Tabliczka dla mnie, a likit dla niego, żeby koniowi smutno nie było 😉
Sierra, a jaka tabliczka?? Wlasnie szukam czegos ladnego.
Ja zamówiłam z tej strony: http://www.dostajni.pl/ opcję: wg własnego projektu, i co prawda jeszcze jej w ręku nie mam, ale projektem wspólnym jetem zachwycona, zarówno profesjonalizmem jak i kontaktem.

Super, oby tabliczka na żywo była równie porządna jak kontakt i obsługa! 🙂
O!! Super tabliczki. Dzieki za linka, musze sobie sprawic.
Nie ma za co, ja jestem zachwycona. Poprosiłam o tabliczkę w konwencji i kolorystyce SO Książ z podobnym logo ale bez piętna koni śląskich. Z wzorem podobnym ale nie identyczny.

Ponieważ mój koń jest w paszporcie NN (młp/śl(?)), to podałam tylko imię, datę urodzenia i moje dane (imię i nazwisko, numer telefonu), po godzinie otrzymałam dwa projekty z zapytaniem czy życzę sobie abym naniesiono dalsze zmiany.

Okazuje się, że jedna z dwóch była strzałem w 10!
Tabliczka made by my men  😍
slojma cudna tuniczka!
Ech.... mialam ochote na siatkowa Equiline, ale L juz ktos zwinal. Lena, to twoja sprawka??

Ja mam XL, jak będzie za duża, to mogę Cie odsprzedać 😉
😅

do tego duże pudełko pierniczków alpejskich, czyste płyty cd-r, zeszyt a4 90k, zakreślacze i... wiele innych  😁
diakonka ja chcę ich zbiorowy portret!
ja miałam swego czasu "torebkomanie" i sporo ponad 50....

proszę bardzo - oto moja ulubiona szafa 😉
musze się Wam pochwalić, że ostatnio wyrzuciłam z 10 par, więc zostało mi jakieś... 56. więc jest co nadrabiać 😉
aha - wszystkich butów nie widać

szalona naprawdę!
Znalazłam rewelacyjną stronkę z butami: http://www.fantasy-shoes.pl/index.php/cPath/2_7 od super kaloszków, które i do stajni i na niepogodę się nadadzą, po eleganckie buciki wieczorowe 🙂 Tylko jak znam życie to na moje stopaszki żadne buty zakupione via net nie będą pasowały, bo mnie to nawet trampki obetrą... tak to już jest z tymi moimi syrkami  🤦
ohhh jak ja bym chciała taką szafę...
A 'biologię na Kursar'ze' sobie kupiłam 😁 😜
opaska i gumki do wlosow dla mnie
naczolek bling bling i gumeczki do grzywy z grzebyczkiem dla Glutka
znaczy sie wszyscy zadowoleni (poza moim kontem)
Sierrka-my też tam zamówiliśmy tabliczki dla całej stajni!!! Właśnie jutro zawisną na boksach!  🙂
sznurka- dzięki
A ja ostatnio buty ryłko na obcasach 😜 i sukienkę obiecuję juro wkleić zdjęcia wszystkich ostatnich moich nabytków
a ja dzis tylko... 10!! filmow na dvd i bilety do kina... ale wole to, niz buty  😎

shit  :emot4:

oprocz tego dzis przyszła paczka z merlina... ale to az wstyd pokazywac, co i ILE w niej bylo  😡
Lotnaa, wiesz ale jak będą pasować to pewnie żałować nie będziesz 😉

Pasuja  😅 Sa wrecz idealne  💃
Po raz pierwszy przymierzylam ja na adidasy i sie zalamalam, bo byly za wysokie. Ale wczoraj przywizlam ze stajni Ariaty i razem pasuja slicznie  🏇 A najfajniejsza w tym wszystkim jest cena, kochany eBay  🤣

mery 😜 sié uslinilam  😉
mery 😜 sié uslinilam  😉

ja tez 😉 a jak otworzylam dzisiejsza paczke, to juz w ogole  😜 😜 😜
a ja w weekend zdecydowanie przesadziłam  🙄

pamiętnik księżniczki 1
pamiętnik księżniczki 2
i soundtrack to pamiętnika 2 zdownloadowane z iTunes.

ja kiedyś po prostu zbankrutuje przez iTunes. po prostu nie ma innej możliwości.

a poza tym kupiłam sobie 7 tymbarków w szklanych buteleczkach 😉 nie umiem bez nich życ 😉
mery - don Juan de marco - uwielbiam 😜 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się