Poproszę o dożywotni ban na wejście do Decathlon'a 🤔wirek: - buty Lowa Albula GTX 😡 - uprząż do wspinaczki - wypięcie na via ferrata - czołówka Petzl'a - kompas (bo ciąglę się gubię 😉 - sweterek - dwa polary - dwie mapy hiszpańskich Pirenejów
Ja ostatnio: - książka do nauki duńskiego z płytą - kolczyki x2 - derka dla psa eskadron - czaprak schockomeohle - derka dla psa eskadron(co było biorąc pod uwagę to że mam długi, nie mam bryczesów, oficerek i kask mi spada na oczy hitem 🤔wirek🙂
Ja ostatnimi czasy nabyłam *4pary szpilek 😍 *cieplusia bluza Convers *Ciuszki sportowe na siłkę *Rękawiczki cieplutkie z Pumy A dziś zakupiłam taką torebkę tylko że kolor mojej to ładny odcień rudego 😜 😍
Koooocham TK Maxx. Do tego stopnia, że musiałam wątek odkopać. Wlazłam dziś przypadkiem, a tam "żółta wyprzedaż". A na wyprzedaży skórzany pasek, który sobie kiedyś uwidziałam, ale szkoda mi było 199zł (ponoć z pierwotnej ceny 370...). Dziś kupiłam za 13zł 😂 (po drodze ma ponaklejanych kilka kolejnych naklejek z przecenami). Do tego majciochy za 3zł i koszulka taka pod sukienkę, wygładzająca to, czego nie powinnam mieć ( 😁 ) za 6zł.
Żal d*pę ściska, że dopiero tam dotarłam, bo ta wyprzedaż ruszyła w niedzielę. Chociaż podejrzewam, że w niedzielę bym tam zginęła pod butami innych.
A ja mimo wielkiego planu oszczędzania kupiłam ogłowie Kieffer ale już od dłuższego czasu szukałam fajnego klasycznego modelu aż w końcu się trafiło jedynym minusem jest to że zobaczę je dopiero w październiku bo aktualnie przebywa u mojej siostry w DE 🙁
Co tak umarł ten wątek? Nikt nie jest już zakupoholikem? 😵 Niemożliwe… Ja ostatnio zaszalałam "końsko" -Leovet 2 preparaty na strzałki -Maść Leovet silber Kolekcjonujemy powoli apteczkę :P
Jestem Julka i cierpię na nałogowe wydawanie pieniędzy... Już uskuteczniam leczenie się, wydaje wszystko od razu, później mam przymusowy odwyk. Nie polecam a tak serio to 3 pary jeansów, botki w Ryłko fotel 😍 szpilki w Kazarze Podkład z Marca Jacoba - uwielbiam i polecam! Paletki z Zoeva 2 pędze z Zoeva i skarbonkę 🏇
juliadna noo, ciekawe jak ta skarbonka się zapełni? 😅 A raczej ile przetrwa bez otwierana/rozbicia młotkiem 😁 taka zakupoholiczka i skarbonka... Ja to chyba bym założyła konto w banku... Z blokadą żeby mnie nie kusiło, bo ostatnio ja też same zakupy robię. 💃
hih, dzięki dziewczyny! Mam nadzieje że coś mi się uda przyoszczędzić.. Bo kurcze, dzisiaj kupiłam dwie spódnice i bluzie, a poszłam po spodnie dresowe...
Scottie podkład MJ Genius Gel, ja mam kolor 32 beige light - no jest cudo 💘 ZOEVA PLAISIR BOX
plunia to nie jest dobry pomysł, ponieważ mając pieniądze na koncie, kupujesz przez internet więcej.. Np w Zalando... MiniShopie i na innych stronach-piekłach.. Ja powinnam mieć skarbonkę antywłamaniową 😁
Ehh... kolejne zamówienie w Bergo... nowe ogłowie i popręg, No i w koncu wpadła podkładka AntiSlip. Wembley S-Line Ipswich i popręg z fartuchem kavalkade. Do tego w Passion Horse napierśnik kavalkade caya. Zbankrutuję chyba ehhh
Czemu ja tego wątku wcześniej nie znalazłam! Ostatnio myślałam że wyleczyłam się z zakupoholizmu sprzętowego.. Ale... Wczoraj wróciłam z zakupów z ;
- 4 czapraki Eskadrona - 3 kantary - Bat - stick - siatką na sianko
I parę set poszło z portfela 😵 Na dodatek moja szafa ze sprzętem trochę się zapełniła i nie mam gdzie wieszać czapraki i kantary już, a to nie wszystko co tam powinno wisieć! A planuje kolejne zakupy właśnie! 🙄
Jaki nieświeży ten wątek! 🤣 To ja dorzucę coś od siebie :P Straciłam głowę przy kupowaniu perfum i teraz mam chyba z 10 różnych zapachów i ciągle mam dylemat, które mi się najbardziej podobają 😁
martrix Nie jesteś sama! :P Ja co prawda dostałam na różne okazje perfumy, głownie od lubego 👀 jestem zauroczona przeogromnie. Coś ostatnio bardzo zwracam uwagę na zapachy, perfumy, świece zapachowe.. 💘